Last news in Fakti

5 Октомври, 2016 08:00 2 173 11

Каракачанов: Трябва да върнем казармата

  • красимир каракачанов-
  • президент-
  • армия

Това заяви кандидатът за президент на Обединените патриоти Красимир Каракачанов

„Аз имам амбицията да направим една сериозна кампания с дебати и много ходене по населените места. Наборната военна служба трябва да бъде върната, за да могат младите хора да са подготвени, ако се наложи да изпълняват своя дълг към България и да я защитават, а да не стават пушечно месо. Ако Турция иска да имаме добри отношения, трябва да спре да се бърка във вътрешните ни работи. София трябва да се придържа към доста по-твърда позиция и да направи всичко възможно да убеди Брюксел, че трябва да води политика на отблъскване на нелегалната имиграция.“

Това заяви за Факти.бг кандидатът за президент  на Обединените патриоти Красимир Каракачанов. Той коментира мнението си за предизборната кампания и международната ситуация, в която се намира България.

Цялото интервю четете във Факти.бг


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опит

    0 0 Отговор
    А, какъв дълг имат младите и старите към тая сбъркана мафиотска рекетьорска паразитна структура наречена "държавата" тук"? Според мен нямат никакъв дълг от десетилетия насам... Тая кочина наречена политици, като прибавим и безполезната ченгеджийница и военни дето не искат да сритат няколко хиляди разбойника политици ид ан и спасят, дават ли някакъв смисъл да мислиш за всичко това като "НИЕ - държавата"? Мисля, че НЕ! И младите ще емигрират и са ПРАВИ! Защото не казармата ще ни защити, а СПРАВЕДЛИВИ ЗАКОНИ И ПРИЛАГАНЕТО ИМ! Точно това, което не искате политиците да го има, защото ще ви накажат самите закони ако се приложат... Патриотите на власт сте същите помияри като останалите лапачи. Не е обида, а комплимент! Казармата си струва, ако Закона наказва рецидиви, вредни политици и всякаква сган подобна! Но в тая мафиотска кочина тук, Закона не струва и пет пари да защити Човека от мафията и паразитите лапачи. Значи и казармата няма смисъл. Каракачанов, ти си с 50 години назад. Военно обучение е едно, а казарма често друго. Казармата си е мутренски рекет над свободата на човека и налива пари в едно обречено начинание. Вие сте се побъркали политиците бе. Казвам го с някакво отвращение вече, не мога да помисля за политик и да не ви мразя. Съжалявам, не аз го исках така, вие го правите така! Ето затова не искам да създам деца тук, за да не ви страдат простотиите тиквенски! И да ви разстрелят политиците до един е малко! Хайде да махнем 10-ина свестни човечеца, ос

    Коментиран от #6

  • 2 опит

    0 0 Отговор
    Ей, Каракачанов, патриотизма не е казарма и диктатура на просташка каста наречена политици! Патриотизма е далеч по-обхватно понятие, но вие не го разбирате. Защото за вас патриотизма е диктатура на шепа мафиоти като в НРБ и останалите да ви изпълняват простотиите. Никойн е е длъжен на държавата, а държавата е длъжна на всеки от нас! Защото ние всички сме държавата, не политиците! Политиците уж са наши представители, а не ни питат, решават техния си кехи и го узаконяват? А няма и един защитник от секюритито да ви накаже? ПАРАДОКСИ? че за какво ни е секюрити, като не може да ни защити? Ами то не може да ви срита и 250 врага в парламента, как ще низ ащити от армия? Та това е резил! Каракачанов, казармата няма да ни защити. Ще ни защити нещо друго, което вие не искате да го има - СПРАВЕДЛИВОСТ! Вие не я познавате и разбирате и прилагате политиците. По Конституция човек е свободен, а и по сътворение и никой няма право насила да го затваря в казарма, концлагер, училище, ако не е терорист някакъв там! Разбираш ли? Абе, "патриоте" вие сте сбъркани и в патриотизма си като останалите ЛАПАЧИ. От мен да го знаеш. Защото просто не ставате нито един от сегашни и кандидат политицзите. но сте си гилдия на власт.
  • 3 опит

    0 0 Отговор
    Каракачанов, как ще защити казармата българският народ и държава? Ей, човече, ти не си наред! Моят брат бе убит именно в казармата от негови висши командири с побой бе, патриотче сбъркано! И цялата ви мафиотска генералщинта там прикри случаят за да си лапа бонусите бе! Тия ли искаш да ръководят младите бе? Ей, ти не си в ред бе! Тук трябва да мине една дивизия нормални военни, но не джихадисти, не есесовци, а наистина български войни и да трепят и политици и ченгета и магистрати и военни, за да ни спасят от вас бе! Как ще ни защитите от врага, когато и вие сте в това число бе? кой ще ни отървне от вас политиците, снасящи вредни закони? че то секюритито ни е антибългарскоо и ни мачка дори и като ви търпи и пази, ти казарма ли искаш бе? Абе направи си харакирри и не се мъчи да снасяш поредната простотия бе! Казармата е кочина, бил съм 2 години. Едно правилно военно обучение в реална обстановка би направило от някого повече ефективен войник от вашата мутренска казарма бе! абе смешник, как ще обучиш хората на патриотизъм като ви гледа враждебните политики бе? Вие сте същите като джихадистите натрисате терор и си мислите че ние ви харесваме хората? Абе няма ли някой да ви изтрепе всичките вредни нам политици и да ни отърве от вашите простотии?
  • 4 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Значи краки викаш че съм длъжен да умрем за благото на политиците....нема ка да стане до преди евентуалната воина псевдо държавата се е гаврила с мене чрез скотския живот които ми предлага а като политиците сгафят и стане воината да ида да ме стрелят за да защитавам корпоративните им интереси?просто няма ка да стане аз съм казал при воина с Турция отивам да помагам на турците това нук не е държава и трябва час по скоро да се прекрати съществуването и

    Коментиран от #5, #7

  • 5 опит

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тошибиян":

    България не трябва да изчезне! По-точно трябва да обявим война само на САЩ или на Швейцария! Разбира се, без оръжие, само фиктивно! Това ще ни оправи. Ето Япония обяви война на САЩ и сегаа са намбър уан. Южна Корея обяви война на САЩ и сега прави Самсунг и КИА и ДЕЮ. сами ние още не сме и сме последни в света. Разбира се без оръжие. Ще накараме Плевнята да извика посланника им и да му пошушне, че от утре чакаме да дойдат и да ни оправят! Тоест във война.... Те знаят че немаме армия, а пазачи на властта и ще пратят морската пехота начело с Тръмп. Ние ще ги посрещнем на фронта с бира и шоколад и ще подпишем капиталуцаия! Тогава те ще ни оправят и ще станем и ние като японците и Южна Корея. И ще настъпи демокрацията... Турция като държава не е демократична, а авторитарна, като нашитте. Там дедо ЕрДоган е на власт а тук ел БКП ел Баце Гоце и ансвере. Трябват ни американо те ще ни оправят! Ето и в ТЕЦовете давант по-добри заплати от родните "патриоти" работодатели. И турските не плащат добре. Само американо ни обичат факт.
  • 6 ефрейтора

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "опит":

    Мъжки, не ни трябва казарма! Нашата милиция ни пази - слушах Весско Маринов как пее. Супер! Каракачанков живее още от ДС диктатурата спомените, когато концлагера соц бе затворен и БКп диктуваше това. Сега пак ДС управлява в сянка, но нещата са различни. Ние сме вече отворена страна и слава Богу! Сега тия казарми нямат вече същият ефект. Не можеш накара младитев казарма да пазят тия, които разградиха държавата, крадат парите и да искаш войниците в казармата да я пазят. няма го вече идеала, патриотизма на хората. Има патриотизъм театър използуван от политици за проценти в парламента. А той не мотивира народа. Насила войник не се става. Войника е добър, когато иска да бъде войник. А кой би искал да е войник срещу 800 лева да бъхти крачоли в калта, а някакъв депутат да лапа 40 бона месечно и да кара ново Ауди? Вече морала е друг. И пак слава Богу. Сега цар ен Мъней е на трона. И пак по-добре от преди. Слава Богу!
  • 7 опит

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тошибиян":

    Работя в турска фирма тук. Заплатите са ниски. Мизерна заплата, нестигаща и за храна. В българските е същото. Тук отдавна вирее някакъв заддкулисен сговор за ниски доходи на работещите и това сеп рилага от всички работодатели единодушно. Турция няма да донесе добро на България. Защото и там е авторитарен елита, като у нас. само справедливи почтенни хора на власт биха помогнали тук да се оправи. А такива не се допускат от мафията тук. Ердоган не е това, което би помогнало. Трябват ни местни справедливи люде, но не биват допускани. Ето затова няма скоро да се оправи тук. Но един ден Ванга казва, че щяло да се оправи. Дано! България трябва да си се запази! Който разцепи България ще загине! Такава е волята на същества, по-древни от тази система. Те няма да оставят ненаказан агрессор. Но не могат да накарат нашите политици да са почтенни и да ни вършат доброто. КОЙ мафията е всесилна тук. Но един ден щяла да бъде в пандиза - Ванга го казала. Дано! Аз самият вече изгубих надежда, но щом Ванга е казала....може би? Който разчепи България ще си подпише смъргната присъда. Ако Турция разцепи България това ще е краят на Турция. Княз Болгар го е казал. А тия политици на власт не са ни доброто а геноцида. И аз страдам от тях и другите. Но чак пък да искаш други да ни нападат не е добре. Тук трябва да се реши битката с КОЙ! От нас, хората да се освободим от мафията на власт! може и на избори, но не знаеш кой какво ти готви? Ето това вече е риска на изборите и помага на
  • 8 abv

    0 0 Отговор
    Казарма да , но не и в комунистическия вариант, когато вместо да учим войниците на нещо , ги караме да скубят тревички.
  • 9 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Да по живково казармата беше скубане на треви пазене на некъкъв парцал наречен знаме храната отпадъци облеклото клошарско стрелби само 8 патрона и миене на кокошарниците наречени спални и яко кражби на шапкарите и старшините
  • 10 Да ама не

    0 0 Отговор
    Първо да видим изпълнен дългът на политиците към България!!! Защо ли масово изпращат децата си в чужбина и изнасят купища пари за образование там? Трябва казарма само за политици ...
  • 11 ААА

    0 0 Отговор
    Господа политици,прочетете тези горни коментари, и ако ви е останала и една малка частица чест и достойнство, си задайте въпроса КАКВО СТОРИХТЕ С ТАЗИ ДЪРЖАВА. Единият не се чувства длъжен да воюва ,за тази страна, друг ще минава на страната на противника. Но те не са толкова виновни,те вземат "светъл" пример от вас по родоотстъпничество. Няма кой да възпита тази младеж, в патриотично чувство и дълг, докато крадете с двата карбуратора, и превърнахте държавата в колония-Е НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СПАСЯВА КОЛОНИЯ. Няма кой да обясни на сегашната татуирана младеж,че зад добре обученият български войник,зад добре изкопаният окоп , седи неговата майка ,дъщеря ,любима , ако врага мине през него ,то дава възможност на врага да се гаври с тях, в бащино му огнище. Цял живот съм се борил и постигал цели ,не заради,А ВЪПРЕКИ ДЪРЖАВАТА,НАУЧИЛ СЪМ СЕ ДА НЕ ЧАКАМ НИЩО ОТ НЕЯ,а тя да ми пречи. Но Когато се наложи ,нека аз да съм първият издъхнал на браздата , с олово в тиквата поне да не да не ме е срам от себе си, защо така си мисля,няма да го разберете.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове