2 171 6

Рекламират България като Рай за мигранти

От Международната организация по миграция умишлено лъжат бежанците, за да ги накарат да се заселят у нас

Рекламират България като Рай за мигранти
Снимка: БТА
Анатоли Стайков

Стотици мигранти, излъгани от Международната организация по миграция, че Раят е в България, заплашват с гладна стачка, съобщи bTV. Организацията, в която членуват всички страни от ЕС, убеждавала бежанците в Гърция, че ако преминат северната граница, ще получават стотици евро на месец и ще имат самостоятелно жилище, както и право на безплатен транспорт.

Излъганите чужденци пристигнали през миналата седмица и били настанени в центъра във „Враждебна“. Защитници на правата на човека описват мястото като петзвезден хотел, което, разбира се, е далеч от реалността. Това се оказва огромен проблем и доведе до напрежение в центъра.

Излъганите мигранти заплашват с гладна стачка от понеделник. Те са категорични, че ще я предприемат, ако не бъдат върнати в Гърция, защото се чувстват измамени.

Взривооапасната ситуация има своето обяснение. Оказало се, че служители от Международната организация по миграция умишлени лъжат бежанците, за да успеят да ги накарат да се заселят в България. Причината е споразумение от миналия септември, според което всяка държава от ЕС е поела ангажимент да помогне за разселването на чужденците от Италия и Гърция.

София / България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Тошибиян
  Отговор
  1 09:36  05.10.16
  Талибаните донори на органи за друго не стават
 • ТИКВОЧА
  Отговор
  2 09:46  05.10.16
  УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ СТАВА ВСЕ ПО - ОПАСНО ЗА БЪЛГАРИЯ .ЗАЩО НИКОЙ НЕ МЕ ПИТА ДАЛИ ИСКА ВСИЧКО ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА ТОВА В МОЯТА РОДИНА .ЗАЩО ЕДИН ГЛУПАК ЩЕ МИ РЕШАВА СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ. БЕСЕН СЪМ И ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ИЗБОРИТЕ ПОНЕ ПРЕД МОЯТА СЪВЕСТ ДА БЪДА ЧИСТ С МОЯТ ПРОТЕСТ .ИСКАМ ДА ВИДЯ КАК БОКО СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА. КРАИНО ВРЕМЕ Е ДА ЗАСТАНЕ МЪЖ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА КАКВИ СА ТЕЗИ ПЛЕВНЕЛИЕВ ЦАЧЕВА ЛИЧНИ АМБИЦИИ НА Б. БОРИСОВ КАК НИ ПЛАШИ ТАЗИ ГАДНА МУТРА ЧЕ АКО ГО НЯМА НЕГО И БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Я ИМА .ДЕМАГОГ КОЙТО Е БЕЗОЧЛИВ ДО БЕЗОБРАЗИЕ. .-ОСТАВКАТА ЩЕ МУ ОТИВА ВСЕКИ ДЕН СЕ МОЛЯ ЗА ТОВА.
 • кроко
  Отговор
  3 09:47  05.10.16
  После разправяйте, че цялата работа с навлеците не е дирижирана! Нашата тиква пак е свалил гащите в името на парите, а народа и държавата кучета го яли!
 • бббббб
  Отговор
  4 09:58  05.10.16
  Айде ново двайсе!Те били лъгани,но май нашите крадливи и продажни политици са дирижирали този момент.После да се оправдават,ако стане напечено.
 • вън
  Отговор
  5 10:03  05.10.16
  10 човека, като Динко и провеждане на обратна "рекламна кмпния" да се разреват всякаквите организации за защита на животните и няма да си помислят да дойдат тука. Лошо е че правителството вече е взело парите и жребият е хвърлен говорят едно, а правят друго, т.е тихомълком си ги пускат и водят пропаганда за промиване на мозъци!
 • Ник
  Отговор
  6 13:06  05.10.16
  Далеч съм от мисълта, че правителството на Борисов не е знаело за листовките, и кой извършва тази дейност. Което означава, че тихомълком изпълняват заръката за заселване на страната с Араби. Е ами ... Гласувайте за ГЕРБ- те ще Ви доведат нови съседи, които утре ще дойдат у Вас и ще ви обясняват, че тази държава и този двор не е твой... Че ще трябва да ходиш в джамията и да се молиш на Аллах. БОРИСОВ ПРЕДАВА ДЪРЖАВАТА

Напиши коментар:


Публикувай