1 430 1

Изповедта на Железния Майк

Майк Тайсън разказа за живота си пред българската публика

Изповедта на Железния Майк
Снимка: БТА
Анатоли Стайков

Боксовата легенда Майк Тайсън се изповяда пред българската публика. „Изпитах страданието, което се полага на всеки един от нас“, заяви бившият световен шампион в ефира на Нова телевизия.

Много от думите на Тайсън прозвучаха съвсем различно от обичайната ни престава за един боксов шампион, доказан скандалджия и бивш наркоман. „Получих парите, които желаех. Сега, на тази възраст,  виждам, че много неща са временни. Не се смятам за по-добър от всички останали, научих много истини”, каза Железният Майк.

„Вземах дрога, друсах се, събуждах се в чужди къщи с непознати хора. През цялото време ме арестуваха. Казах си, че не мога повече да живея така”. Така описа Тайсън своето минало, но не разкри тайната за своето прераждане.

Въпреки дългата поредица от проблеми със закона в САЩ Майк продължава да твърди, че е вкаран несправедливо в затвора.  „Знам, че понякога в живота има лоши неща, които сполитат добрите хора. Това е част от живота и трябва да се превъзмогне”, разказа още Тайсън. 

„Признавам всичко на децата си, нищо не крия от тях. Обяснявам им, че трябва да са честни със себе си, да търсят истината“, сподели Тайсън.

Боксовата легенда разказа и за неочакваното си приемане на исляма преди години.

„Имам морална структура, която следвам. Преди това бях католик. Не бях особено добър християнин, да си призная. Много по-удобно се чувствам като мюсюлманин”, сподели Тайсън. 

Настоящата му съпруга също е мюсюлманка.

София / България

Още по темата

 • Майк Тайсън похвали Кубрат Пулев

  Майк Тайсън похвали Кубрат Пулев

  Легендата на бокса Майк Тайсън заяви, че харесва начина, по който се боксира най-добрият български боксьор Кубрат Пулев. Днес Тайсън посети ...
  4.10.2016
  2 531
  0
 • Майк Тайсън ще гази българските VIP-ове

  Майк Тайсън ще гази българските VIP-ове

  Легендата на световния бокс Майк Тайсън идва в България. Той ще участва в родното издание на Vip Brother, Това беше обявено от Нова ...
  27.09.2016
  3 588
  1

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 19:04  05.10.16
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай