1 731 0

Радост, викове и песни около номерата на бюлетините

Кандидат-президентите коментират изтеглените номера в бюлетините

Радост, викове и песни около номерата на бюлетините
Снимка: БТА
Анатоли Стайков

„Едно е началото, означава смелост и амбиция, а 7 е мъдрост и късмет. Двете заедно правят 8, което е числото на майката, а г-жа Цачева напълно отговаря на това определение". Така коментира Цвета Караянчева номер 17 в бюлетината на Цецка Цачева и Пламен Манушев, който жребият отреди за кандидатите на ГЕРБ. Караянчева подчерта, че не цифрите правят изборите, а политиците с идеите си за развитие на страната.

От БСП изобщо не изразиха притеснение, че жребият е отредил фаталния номер 13 за тяхната кандидатпрезидентска двойка - ген. Румен Радев и Илияна Йотова. „13 ще е фатално за днешната власт. На 13-и с номер 13", каза Крум Попов от БСП.

Като много хубаво число определи номер 7 в бюлетината си кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков.

"Вървим в градиращата посока – 13-и номер на евроизборите, 14-и номер на парламентарните избори, сега 15-и на президентските избори и сме сигурни, че такъв ще бъде и резултатът ни", заяви пред журналисти Румен Петков, заместник-председател на АБВ.

"Екстра", въодушевлено извика Венцислав Мицов от "Глас народен" при изтеглянето на номер 1, който отиде при двойката Светослав Витков - Иван Велков.

Радо Шишарката – кандидат за вицепрезидент на Митьо Пищова, определи като „магично“ числото 22, което получи двойката при днешния жребий. Шишарката дори се похвали, че планира песен по темата.

София / България


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай