696 2

Депутатите ще почиват две седмици преди вота

Анатоли Стайков

Народното събрание ще почива от 24 октомври заради предизборната кампания, пише “24 часа”. Новината още не е огласена, но е била обсъдена на председателски съвет. Още няма яснота дали ще се работи между двата тура - в периода 7-13 ноември.

Вчера сутринта кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева направи изявление, че докато тя е в кампания, упълномощава да я замества съпартиецът ѝ Димитър Главчев. Зам.-председателят ще продължи да е начело на парламента, ако тя бъде избрана за президент. Данаил Кирилов е твърде натоварен като шеф на ключовата правна комисия, затова не е вариант. Но пък не му пречело да стане зам.-председател на НС.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • горките
  Отговор
  1 02:19  06.10.16
  Те трява много да почиват след тежкия интелектуален труд :))) как да оберат тва онова от утрепания народец ....то не е лесна работа да се прибират милиончета пък и да не те хванат ..нали децата трябва да се подсигурят до 9-10-20-30 коляно хаха. Ама крадливата карма и на изтърсаците ви ще се лепне бе балъци, после да не пищите като..к..рви от ада, като гледате как се ''развиват'' потомците ви (айде сега отдъхнете си драги ми власт-имащи и да не се преуморявате толкова друг път ей ..че аз почнах даже да се притеснявам..) Лека нощ и приятни г..й-емоции след купона срещу народното.. има едно заведениице, дето е много евтино и само ладички паркират след 12 ве4ер, където пудра и уиски/водка има на поразия за 5 лева и с гаджетата можеш да минеш даже ..хах :) ''ЗАБАВЯ АМА НЕ ЗАБРАВЯ'' НАЛИ НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ КОЙ ;)
 • ХайХой
  Отговор
  2 07:47  06.10.16
  Горките! Ще се измъчат с тоя вот... Вот вам среден пръст, ама дълъг дебел и корав!

Напиши коментар:


Публикувай