1 447 3

Бат Сали със сърдечна криза, отложиха делото срещу него

Въпреки че по тези дела присъствието на подсъдимите не е задължително, Методиев беше изпратил молба по адвоката си с искане първото заседание да бъде отложено

Бат Сали със сърдечна криза, отложиха делото срещу него
Анжелина Димитрова

Депутатът от ДПС Александър Методиев, по-известен като Бат Сали, който е обвинен за хулиганство, е постъпил в болница тази сутрин със сърдечна криза, това стана ясно в началото на първото заседание срещу народния представител.

Заради това на делото не беше дадено ход и беше отложено за 14 ноември.

Въпреки че по тези дела присъствието на подсъдимите не е задължително, Методиев беше изпратил молба по адвоката си с искане първото заседание да бъде отложено. Бат Сали държал лично да присъства на заседанията.

В съдебната зала стана ясно, че прокуратурата разполага с видеозапис от скандала между Методиев и пътните полицаи.

Депутатът ще отговаря за това, че на 1 май около 16,10 ч е извършил неправилно изпреварване, униформените му дали сигнал, но той само ги подминал. Малко по-късно през същото място преминава автобус, който е спрян е за проверка. Единият от пътуващите е без документи, а един от пътниците се обадил на Методиев, който пристигнал веднага с груб тон. Той посъветвал мъжа без лична карта да не подписва акта, както и станало, след това започнал да размахва депутатската си карта.

Факти.бг припомня, че заради двете си постъпки Бат Сали се сдоби с обвинение за хулиганство и за неподчинение на полицейско разпореждане.

През юли главният прокурор поиска имунитета на Александър Методиев. Депутатът се отказа сам от депутатската си неприкосновеност.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Джон Смит
  Отговор
  1 16:01  10.10.16
  Брех, как всички все са болни за съда, а преди това, се забавляват и живеят яко!
 • Мангалян
  Отговор
  2 19:32  10.10.16
  Бат'Сали президент ! Сърцат човек... Анджи,теб те крадвам в каруцата и газ за Белгия,да пишеш по стените там...
 • Кина
  Отговор
  3 10:09  11.10.16
  Само не се знае колко е платил за протакане на делото.

Напиши коментар:


Публикувай