2 533 1

Пожарната евакуира блок в София

След ремонт в апартамент се е появила пукнатина

Пожарната евакуира блок в София
Венцислав Михайлов

Пожарникари евакуираха живеещите в блок в столичния кв. „Сердика”, съобщи МВР.  Заради ремонт в един от апартаментите конструкцията на сградата е била засегната и се е появила пукнатина между етажите.

Причина са възникнали конструктивни изменения.  Няма пострадали. Към момента не съществува опасност за съседни сгради, уточняват от МВР.

Към 18.55 часа, на тел. 112 е постъпил сигнал за напукана носеща стена между етажите на жилищен блок в столичния кв. „Сердика“. Служители на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ са извели живущите в сградата за тяхна безопасност, докато се извърши подробен оглед на блока.

За случая са уведомени компетентните органи, които са на място и извършват проверка и оценка на състоянието на жилищната сграда.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Джими
    Отговор
    1 07:34  11.10.16
    Трябва да има контрол и наказания!Всеки реже, дупчи и прави каквото си иска.От боксониери правят 5 стайни а от 5 стайни правят заседателни зали.Не може така безнаказано да се режат носещи елементи.Сега да му вземат цялата собственост и да го пратят в панделата!

Напиши коментар:


Публикувай