1 510 7

ДСБ: Борисов дестабилизира държавата

Нека Борисов поеме политическата си отговорност и подаде оставка след неизбежната изборна загуба, а не да хвърля държавата в хаос по време на кампания, се казва в позиция на ДСБ

ДСБ: Борисов дестабилизира държавата
Анжелина Димитрова

Опасно, срамно и политически недопустимо е Борисов да дестабилизира държавата с предизборна цел, се казва в позиция на „Демократи за силна България” изпратена до медиите.

Ето и пълният й текст:

„Позиция на „Демократи за силна България” относно дестабилизирането на България от Бойко Борисов в ситуация на предизборна кампания:

Опасно, срамно и политически недопустимо е Борисов да дестабилизира държавата с предизборна цел. Заплахите срещу политически опоненти, бягството от парламентарен дебат и ограничаването на изборните права на българите в чужбина са свидетелство за недопустима слабост на премиера в кризисна международна обстановка. Нека Борисов поеме политическата си отговорност и подаде оставка след неизбежната изборна загуба, а не да хвърля държавата в хаос по време на кампания.

Обръщаме се към колегите от РБ - партийните лидери и министри - да гарантират стабилността и сигурността в страната, като се включат активно в кампанията на Трайчо Трайков, а не в партийни договорки с ГЕРБ. Само изборът на силен и независим десен президент ще предпази държавата и обществото от несигурността и слабостта на премиера и мнозинството.“

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Д'Мин
  Отговор
  1 17:23  14.10.16
  „Няма как да сме заедно само когато обядваме. Налага се да сме заедно и в проблемите. Ние сме едно, ние сме приятели, аз иначе нямаше така да ви говоря. Признали сме Хизбула за терористична организация, спрели сме три големи руски проекта, спрели сме руски самолети над морето. Това, ако не е партньорство, какво е?“, това са думи на Б.Б. пред американската търговска камара. Моля краварите вече на не зачепкват темите кой е виновен за Белене, Юж. поток и т.н.
 • Д'Мин
  Отговор
  2 17:27  14.10.16
  „Толерираме го, дори и когато не е за толериране. Приемаме договори, които дори не ми се четат. Правим всичко, за да толерираме американския бизнес тук“, това е относно толерирането на ам. фирми в България, пак думи на Б.Б.! Какво правим господа краварски тролове? Къде е лошата Русия, която е виновна за всичко лошо в България? Къде сте бе тролове?

  Коментиран от #3

 • onq s konq
  Отговор
  3 19:47  14.10.16

  До коментар #2 от "Д'Мин":

  Освен да цитираш чужди думи като папагал,за нищо друго не ставаш.Затова и не заслужаваш внимание.

  Коментиран от #4

 • Д'Мин
  Отговор
  4 20:00  14.10.16

  До коментар #3 от "onq s konq":

  Тогава защо си ми обърнал внимание, смехурко? Какво думите на Боко нещо не ти оттърват? Виж какви ги е изръсил твоя Винету! Така е, като в Козяк ти държат досието, ще правиш каквото ти кажат. А ти пале тичкай в някоя друга тема ...

  Коментиран от #6

 • Bob
  Отговор
  5 20:28  14.10.16
  Нкога вече няма да гласувам за дсб. Продажна партия без визия за управление освен да бъдем лакеи на запада.
 • onq s konq
  Отговор
  6 21:13  14.10.16

  До коментар #4 от "Д'Мин":

  Нормално е да приемаш думите ми за "внимание",защото си е точно така.Всъщност се опитвам да ти обясня на теб и останалото "русофил",че САМИЯ ФАКТ...че аз защитавам статуквото,а вие искате смяна е доста красноречив.И ще поясня:Имам стабилни приходи благодарение на реституцията и единственото което ми дава ГЕРБ е СПОКОЙСТВИЕ да си харча парите...което ми е предостатъчно.ВИЕ ГЛАДНИТЕ И НЕСРЕТНИТЕ обаче искате да ми бръкнете в канчето ,да национализирате отново частната собственост и да лапате за сметка на читавите хора,така както 45 години.Е няма да стане посмъртно!!!И ще добавя съвсем сериозно-когато говориш с такива като мене в РЕАЛА,ще ставаш на крака,защото иначе ще те вдигна ЛИЧНО за ухото!Ясно ли е?
 • Д'Мин
  Отговор
  7 21:26  14.10.16
  Къде видя желание за връщане на статуквото, национализация, безрезервната любов към Русия? Защо си мислиш, че си "по-възможен" от мен? За какъв реален свят говориш, какви уши ще дърпаш? лекувай се! А аз уплашен от мускулите ти ще отида да си лижа егото в някой ъгъл на боксониерата ми!

Напиши коментар:


Публикувай