1 319 2

Ловци отстреляха Осама бин Ладен

Ловци отстреляха Осама бин Ладен
Снимка: Нов живот
Анжелина Димитрова

Ловният излет за търънската ловна дружинка днес се оказа най-успешният от откриването на ловния сезон, съобщи за „Нов живот“ Явор Говедаров – председател на ловната дружинка и кмет на село Търън.

Говедаров каза, че през днешния ден е отстрелян трофеен 200 килограмов глиган.

Гигантското диво прасе, наречено от местните ловци Осама бин Ладен, е преследвано от ловджиите вече три-четири години.

„Ловният сезон върви много успешно, още от самото начало отстреляхме две прасета, през вчерашния ден също имаше отстрел на прасе и днес, за наша радост, повалихме и дълго преследвания от нас единак-глиган Осама бин Ладен”, каза още Явор Говедаров.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Д-р Менгеле
  Отговор
  1 03:29  17.10.16
  Днешните ловци са толкова ловци, колкото "рибарите" с мрежите. Ходят на лов с повече кучета отколкото е дивеча в гората, по 30-40 тюфлека стоят като статуи и чакат мухата да прелети. Ама после -"Аз убих прасе". Като тея дето ходят на сафари и от хиликоптер стрелят по слон от 10-15 метра, направо да не повярваш, че могат да улучат толкова малка мишена от такова далечно разстояние. Уж истински мъже, пък повечето от 2-3 шамара се напикават (действителен случай)
 • Ловеца
  Отговор
  2 09:17  17.10.16
  Явно нямаш нищо общо с лова, щом даваш подобни коментари. Хубаво щеше да е да се запознаеш малко с това което коментираш предварително. Няма лошо, навсякъде има всезнайковци!

Напиши коментар:


Публикувай