1 322 5

Софиянци получиха по 6 сметки за парно за септември

Стефанаки Йоанис

Шест сметки за парно за септември получиха част от абонатите на столичната "Топлофикация". "За септември получих 6 фактури накуп. Общата сума е около 70 лв., но е разбита на 6 сметки, без да се разбира колко и за какво плащам", разказа читател на в. "Сега". За подобни сметки за септември алармираха и други абонати на дружеството. Те са си платили навреме изравнителните сметки, не са правили възражения и недоумяват защо са наказани с допълнителни плащания. Оказа се, че няма кой да даде смислен отговор на техните въпроси.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Боби Aй
  Отговор
  1 08:36  18.10.16
  БГ Мaфия е тaя топлофикaцийкa
 • Няма
  Отговор
  2 08:45  18.10.16
  "Формулите" по които се изчисляват сметките не ги разбира никой! Удобно е да се държи българина в неведение и да му се начисляват сметки, които сам не може да контролира и после да плати с мизерната си заплатка. Може ли някой да каже, как един пенсионер в България може да си направи сметка колко да се топли този месец и да спира на време топлото, за да не се окаже осъден в края на отоплителния сезон? Или мръзнете и по-бързо мрете, че няма пари за пенсии!
 • Диди
  Отговор
  3 11:07  18.10.16
  Хората трябва да си търсят правата,иначе нищо няма да се промени.Нали имаме т.н.служба на потребителя,да се обръщат към нея и в този случай да повикат телевизията и опишат за проблема.Във Германия получаваш бланка от фирмата,попълваш цифровите данни за ползваната газ и изпращаш данните на фирмата ,това става през ноември.През януари получаваш писменно ,,фиш,,където са описани месеците и ако си изгорил повече,трябва да плащаш за новата година естественно повече,ако си изгорил по малко газ,връщат ти диференцията пари на сметката.
 • Гост
  Отговор
  4 11:46  18.10.16
  Когато живееш в държава на абсурдите не може да очакваш да се случват нормални неща. Първо трябва да си оправим държавата след това Топлофикация и всичко останало ще се оправи.
 • Диди
  Отговор
  5 11:53  18.10.16
  Във Германия можеш да смениш доставчика на газ или на ток без да имаш проблеми,докато във Бългория не е така.ютрябва да има повече конкуренция във всички насоки,тогава хората ще могат да избират и цените ще паднат.

Напиши коментар:


Публикувай