1 330 2

Да покажем, че гражданското общество е живо

Калина Петрова

Мирела Демирева, вице олимпийски шампион от Рио заяви пред Шоуто на Слави, че ще гласува на референдума. Ето какво още заяви тя:

"В момента се намирам в Холандия, където тренирам. Но въпреки това възнамерявам да заявя позицията си на предстоящия референдум. Не знам дали имам право да изисквам нещо от вас или да ви призовавам, но въпреки това ще споделя какво ми се иска. Иска ми се да спрем да се оправдаваме, Иска ми се да не ни е страх. Почти всеки път, когато губя състезание, то е защото ме е страх. Някой път до такава степен, че изпадам в апатия. Волята ми е скована и не мога да помръдна. Знам, че страхът означава липса на вяра, липса на информация. Няма значение как ще гласуваме на референдума, важното е да покажем, че гражданското общество е живо, че не сме се предали и че искаме да бъдем реален участник в живота си. Успехът не идва сам да отскочиш на високо е необходимо да се засилиш с увереност и самочувствие".

 

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Алекс
  Отговор
  1 14:19  18.10.16
  Мирела е страхотна!
 • Гост
  Отговор
  2 16:08  18.10.16
  Ало журналята,що сте я снимали така отблизо девойката,та сега седи кат каун по цялата глава,малко уважение нямате ли,друг медал кой ще ни докара.

Напиши коментар:


Публикувай