1 060 4

Ще подгонят ли и Румен Овчаров за АЕЦ „Белене”?

Обвинения и уволнения заради неизгодни сделки с Русия

Ще подгонят ли и Румен Овчаров за АЕЦ „Белене”?
Снимка: Нова телевизия
Анжелина Димитрова

Ако намерят нещо, сигурно няма проблем да повикат и мен за АЕЦ "Белене, да ми връчат някакво обвинение. Преживял съм го. Но очевидно трудно намират". Това заяви за Нова телевизия бившият министър на енергетиката Румен Овчаров. 

В сряда неговият наследник на поста - бившият вече министър Петър Димитров бе обвинен заради неупражнен контрол при сключване на неизгодна сделка с „Атомстройекспорт“, която е причинила загуби на държавата за над 77 милиона евро. 

"Действията на прокуратурата са част от предизборната кампания. Това е поредният гаф на Бойко Борисов", смята Овчаров. 

 „Това са си нормални разходи. Когато някой продава нещо, той трябва да го изследва, опакова, да го транспортира. Прокуратурата смята, че руската страна е трябвало да стори това”, коментира той.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Шаран БГ
  Отговор
  1 09:15  20.10.16
  Да, да ! Ще му пръднат на дядовия !
 • незнайко
  Отговор
  2 09:17  20.10.16
  НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ПОДГОНЕН, ОЩЕ ПОВИЧЕ НАКАЗАН ! Наслушахме се на такива "наказания". Откакто имаме демокрация никой не е наказън. Ако затворят някого, ще се върне ли парите ? НЕ . Какъв е смисъла тогава ? Само се дразни народа. По важно е да не се допускат такива кражби, но щом правителството ги разрешава, какво да направят ГОРКИТЕ избиратели ? Н И Щ О е думата.
 • Картър
  Отговор
  3 10:05  20.10.16
  Все някой ден Р.Овч. ще влезе в затвора. В съседната килия ше лежат Б. Тикв. и Цвъ. Цвъ., а Сер. Стан. ще им чете Капиталът на Кар. Мар.
 • Бай ХХууi
  Отговор
  4 14:26  20.10.16
  Как няма да е спокоен като документите са унищожени, истинските виновници са Иван Костов и Надежда Михайлова. Тоз е мишкар в сравнение с тях.

Напиши коментар:


Публикувай