1 120 0

20 октомври: България в снимки

Снимки: БТА/АР
Снимки: БТА/АР
Анатоли Стайков

Кметът на София Йорданка Фандъкова провери техническата готовност на Столична община за предстоящия зимен сезон. Заедно със заместник-кмета Мария Бояджийска (вляво) те инспектираха една от фирмите отговорна за снегопочистването в столицата.

 

Специализирана полицейска операция се осъществява в ромския квартал "Република" в Хасково. Проверяват се лица и адреси, за които има съмнения, че се занимават с незаконна търговия с акцизни стоки.

 

Комплексният онкологичен център в Бургас се сдоби с нов, втори линеен ускорител. На представянето присъства и кметът на община Бургас Димитър Николов.

 

По повод празника на 101-ви Алпийски батальон в града, командирът на сухопътни войски генерал-майор Андрей Боцев, областният управител Недялко Славов и командирът на батальона подполковник Димитър Кацаров откриха обновен учебен център. 

 

Във фоайето на Висше училище по мениджмънт беше открита трудова борса за младежи до 29 години, организирана от Агенцията по заетостта към социалното министерство. На борсата желаещите да си намерят работа или да сменят настоящата младежи имаха възможност да се запознаят директно от работодатели и мултимедия със свободните работни места, условия на труд и заплащане.

 

Университетската библиотека на Софийския университет "Св. Климент Охридски" откри изложбата "През пространството и времето на Нова Европа". Експозицията представя книги от дарената на СУ лична библиотека на проф. д-р Хайнц Духар.

 

България


Напиши коментар:


Публикувай