1 316 1

"Дълга ръка" стои зад напускането на депутата от РБ

Твърде знаково е да напуснеш парламентарната група 15 дни преди президентските избори, твърдят Реформаторите

Анатоли Стайков

„Твърде знаково е да напуснеш парламентарната група 15 дни преди президентските избори, усещам в това някаква „дълга ръка”. Това коментира в Народното събрание съпредседателят на Парламентарната група на Реформаторския блок Найден Зеленогорски. Повод за думите му е заявлението на народния представител от РБ Станислав Иванов да стане независим депутат.

„Набива се на очи това, което се случва – чия е тази „дълга ръка” сега няма да коментирам, но такава има, защото знам, че е посегнала към наши общински съветници и кметове. Ако същото се повтори, гарантирам, че ще я посоча", каза още Зеленогорски.

По думите му депутатът не е присъствал на нито едно заседание на ПГ от поне една година, нито е участвал активно в работата на РБ. Не се усещаше ефективно неговото присъствие. Решението му да остане независим е лично, посочи още Зеленогорски.

Припомням ви, че вчера синът на бившия хасковски кмет Георги Иванов - Станислав Иванов, обяви, че напуска парламентарната група на Реформаторите.

Народният представител вече е подал и заявление в деловодството на НС. Той обаче не излиза от парламента, а става независим депутат.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ха ха
    Отговор
    1 12:30  21.10.16
    Хмм... Какво неясно има тук! Когато човекът си плаща, той сам си определя правилата! Нима очаквахте нещо друго !

Напиши коментар:


Публикувай