1 048 1

Кой бие професора ....

Кой бие професора ....
Стефанаки Йоанис

Професор, участник в катастрофа, твърди, че е бил нападнат и пребит от полицай. За разследващите обаче нападателят все още е неизвестен, разказва Нова телевизия.

На 13-и октомври Александър Михалев удря с колата си зам.-кмета на Слатина. Веднага след инцидента професорът е пребит от млад мъж, въоръжен с пистолет.

Тогава 72-годишният професор нямал представа, че нападателят е полицай. "Каза ми: "Ако не беше с белите коси, щях да те застрелям!", споделя пред Нова тв Александър Михалев.

"В началото, като извади пистолета, помислих, че е мутра. Преди да тръгнем с линейката, синът ми го попита – защо би баща ми, а той му каза – "Аз съм от Първо районно, каквото искам мога да правя", разказва Александър Михалев.

На този етап от разследването от полицията твърдят, че не може да се даде информация дали има данни да е бил замесен униформен. Пострадалият обаче казва, че е събрал доказателства. Първото – признание от колегите на полицая. Второто – колата, с която се е движил нападателят. След проверка става ясно, че автомобилът се води на Първо районно. Третото доказателство – Александър Михалев разпознава нападателя си, докато чака за разпит, отново в Първо районно полицейско управление.

"Той влезе и само каза "Отивам при Пенчев", спомня си Михалев. Въпреки това разследващите не му позволили да направи официално разпознаване.

По неофициална информация полицай от СДВР наистина е бил разпитван по случая. Никой обаче не казва кой е той и наистина ли е заподозрян за побоя.

"Утре той може да пребие вас. Аз няма да го съда за пари. Искам просто да е извън системата. Има небрежие към обикновения човек", каза с огорчение пребитият професор.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Румен Михайлов
    Отговор
    1 18:50  22.10.16
    Туй то селян милиционер В БГ 99.9% милиционерите са селяни прости и неграмотни Аз нямам бели коси може да се опита мен да набие Ще му завра пистолета в .......

Напиши коментар:


Публикувай