3 360 2

Референдумът – последен шанс да изчистим пасмината

Референдумът – последен шанс да изчистим пасмината
Калина Петрова

Сашо Диков изрази своята подкрепа за референдума на 6 ноември пред Шоуто на Слави. „Аз съм стигнал до извода, че колкото повече годините минават, толкова по-безлични и безсловесни хора влизат в тази – някои я наричат политическа класа, превърнала се в каста, а най-точно е може би, че е една пасмина, която очевидно нито желае, нито пък може да взима решения – полезни, нормални, различни в полза на хората“, каза той.

Сашо Диков вижда в референдума „последен шанс за един интелигентен и кротък начин“, който „да принуди управляващите да вземат решения, които наистина да променят цялата тази апокалиптична картина, цялото това блато, в което живеем и продължаваме да живеем на фона на някакво безумно самодоволство“. „Много ми се ще всички заедно да гласуваме, защото другото е не един и два поздравителни концерти недалеч от Орлов мост”, заяви Диков.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • HRISTOV
  Отговор
  1 12:47  25.10.16
  Като гледам колко пасмина нищо не са направили за България,а повече от двадесет години са в парламента.Имат по над двадесет имота по курортите и си ги четкат чрез законите си и през лято и през зима.Дори в парламента не се явивят.Само едни и същи муцуни а законите са от зле по зле.Важното е че те са с имунитет + недосегаеми!Да не говорим за пенсиите им и за одопствата които си създават-коли,компютри,телефони,храна,командировки,бонуси и т.н.Първо трябва народния закон да се приложи върху тях-бой с тояги!!!
 • рес еоод
  Отговор
  2 17:16  25.10.16
  Само заблуждават хората! Къде в света има демокрация дошла без революция!?

Напиши коментар:


Публикувай