3 507 1

Трифонов: Нямам информация за присъствие на концерта на мигранти

Трифонов: Нямам информация за присъствие на концерта на мигранти
Калина Петрова

Водещият Слави Трифонов коментира изказването на Петър Низамов-Перата, който организира граждански патрули, за да лови мигранти, които щели да създават проблеми на концерта на Слави и Ку-ку бенд на Орлов мост на 29 октомври.

 „Уважаеми зрители, това са абсолютни глупости. Нямам никаква такава информация. Напротив – ще направя всичко, което е по силите ми, професионално и морално, това да бъде едно събитие, което да ни кара да се чувстваме спокойни и уверени в правотo си!“, каза Слави Трифонов.

Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд организират митинг-концерта в събота, 29-ти октомври 2016 г., от 19 часа, на площад ''Орлов мост'', София. Входът е свободен - без билети и без покани.

- За да пристигнете бързо и безпрепятствено до площад "Орлов мост" е добре да дойдете значително по-рано от определения за началото на митинг-концерта час (19 ч.);

- Тези от вас, които ще пристигнат с лични превозни средства, трябва да паркират на буферните паркинги на метрото и да се придвижат до събитието с градския транспорт. 

 На 6 ноември ще бъде проведен референдум, иницииран от Шоуто на Слави с три въпроса:

- Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?

- Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите?

- Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори?

Ако искате да станете доброволец, който да бъде наблюдател на референдума на 6 ноември 2016 г. в избирателните секции, запишете се на някой от следните телефони или имейл адреси:
– 02 42 000 57; referendum@slavishow.com
– 02 843 53 56; office.dnes.bg.org@gmail.com
Изпратете ни трите си имена, ЕГН, телефон за обратна връзка и населено място!

 

 

 

София / България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • стратокастър
    Отговор
    1 11:31  27.10.16
    Дали Дългия не си мисли че мигрантите които възнамеряват да посетят концерта ще му подават предварителна информация? Доколкото разбрах достъпа е свободен?

Напиши коментар:


Публикувай