29 Октомври, 2016 22:59 169 206 73

Време е да изринем боклука (видео)

  • време е да изринем боклука-
  • митинг - концерт-
  • слави трифонов
Време е да изринем боклука (видео) - 1
Снимка: БТА

Патриотични песни огласиха Орлов мост на митинг - концерта в подкрепа на референдума, иницииран от "Шоуто на Слави", който ще се проведе на 6 ноември.

Над 100 000, които бяха изпълнили бул. „Цариградско  шосе, развяваха българския трикольор и скандираха „Българи юнаци”. Виждаха се издигнати плакати „Стани един от нас”. Млади и възрастни, усмихнати и разплакани пееха заедно със Слави Трифонов, Преслава, Миро, Криско, Крисия и „Ку ку бенд”. Мнозина не успяха да се доберат до мястото на събитието.

„Аз съм български гражданин, един от вас, един от многото, които изпълват със съдържание думата суверен. Вие сте върховната власт, те са ваши служители. На 29 октомври болезнено ще го разберат. Те се мислят за богоизбрани, не ви ли отвращава това? Няма такава държава, но има такъв народ и затова нацията да отвоюва гражданските си права”. С тези думи Слави Трифонов откри митинг – концерта и изпя „Досиетата” и "Нема такава държава". Началото на концерта бе белязан с фойерверки с цветовете на българското знаме.

Последва изпълнението на „Боят настана, тупкат сърцани”.

Сценаристът Ивайло Вълчев, участник в инициативния комитет, също се определи като един от множеството и заяви: „Не е само достатъчно да мрънкам. Няма да ни подарят промяната. Силните заслужават това, което си вземат. Когато на власт са лъжци и крадци съпротивата е само да кажем три „Да” на референдума. Три пъти „Да”, „Да”, „Да”, за да бъде България каквато я искаме.

Тук прозвуча „Жив е той, жив е, там на Балкана...”

„Преди 25 години мислех, че свободата е даденост, но останах с разбитите илюзии. Свободата не е дадена на всички. Не позволявайте други да изядат вашата свобода”, заяви другият инициатор на референдума Иво Сиромахов.

Преслава и Слави Трифонов изпяха „Назад, назад, моме Калино”.

Криско изрази подкрепата си към референдума с думите: „Не трябва да се страхуваме. Важното е ние да решим".

„В момента заедно творим история. Ако кажем „Да” на референдума, ще променим историята и децата ще учат за 6 ноември, когато можем да поставим началото на истинската демокрация. Да изринем старото и поставим новото начало”, заяви сценаристът Тошко Йорданов, инициатор на референдума. Тук прозвуча „Време е да изринем боклука”.

Сценаристът и инициатор на референдума Филип Станев заяви, че е свободен човек със свободно слово. Той подчерта, че всеки народ си заслужава съдбата. "Хората са различни, но когато се обединят в юмрук са силни”, подчерта той.  Тук прозвуча „Райна Попгеоргиева”, запята от множеството.

Актьорът Краси Радков каза: "Наслушах се на обещания и изпитах разочарования. Писна ми да съм средностатистически и безмислен, писна ми от овце".

Сценаристът Драгомир Петров, инициатор на референдума, каза: „Ако мислиш, че няма да стане, то няма да стане. Аз искам, аз мога, силен съм. От това ги е страх политиците. Нека да изпитат този страх". И някак естествено от сцената прозвуча „Къде си ти любов народна”.

Миро, поглеждайки към хилядите, се обърна с думите към тях: "Сега имам надежда, че може да оправи ситуацията  в тази държава”. И запя „Питат ли ме дей зората”.

Сценаристът Александър Вълчев, инициатор на референдума, излезе на сцената с двете си деца. "Тук съм и водя тази битка. Ще се боря за децата си да растат свободни. Войната срещу политическата мафия може да бъде спечелена", каза той.

„Граждани, идва най-важният ден. Жертви сме на политическата мафия, време е да й строшим главата. 2 милиона българи са зад граница. Защо ги търпим? ! Свободата се постига с борба, а не с бягство. Да освободим живота си. Да изградим пряка демокрация. Има две възможности  бавно и мъчително умиране или възраждане. Да живее България”, заяви инициаторът Иван Кулеков, аплодиран от множеството. Тук подобаващо прозвуча химна „Мила родино”.

Слави, заключи:" Ние управляваме страната, а не само я населяваме. Много сме и сме силни. Знаем какво искаме и как да го получим". Финалът беше отбелязан с „Моя страна, моя България” и заря. Концертът премина без инциденти, като бе направен опит за две провокации, разтървани бяха подпийнали младежи, и такива, които искаха да нахлуят близо до сцената.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАБА ГЕНА

    1 0 Отговор
    НАИСТИНА Е ВРЕМЕ ДА ИЗРИНЕМ И ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА.НО ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС .ДА НАДХИТРИМ ЕДИН СЕЛСКИ ХИТРЕЦ СЕГА НА ИЗБОРИТЕ ,И ДА ГЛАСУВАМЕ НА РЕФЕРЕНДУМА.
  • 2 Възторжен

    1 0 Отговор
    Тъй тъй...Най -накрая някой се сети кое ще ни оправи ...Дано по-скоро минат тези избори и този референдум ,че и ние да заживеем по-добре...
  • 3 Гост

    2 1 Отговор
    То хубаво да се изчисти боклука ама кой ще е този боклук,да не се окаже Слави :)))
  • 4 PEPO

    1 0 Отговор
    И КВО? НИЩО!!!С ПРИКАЗКИ И ПЕСНИ НЕ СТАВА.ДОКАЗАЛА ГО Е ИСТОРИЯТА.А ДА НЕ ЗАБРАВЯ ,И С ИЗБОРИ НЕ СТАВА!НЯМА ЛИ РЕВОЛЮЦИЯ,ТАКА ЩЕ Е ВИНАГИ!НИЕ НЕ СМЕ ОБЩЕСТВО(ВИЖ СКАНДИНАВЦИТЕ) ИСТОРИЯТА ГО Е ДОКАЗАЛА!ЗАТОВА И РЕВОЛЮЦИЯ НЯМА ДА ИМА!ЗАТОВА И ОБЕСИХА ЛЕВСКИ!
  • 5 Тошибиян

    2 1 Отговор
    Плешиф наркоман

    Коментиран от #34

  • 6 И.с.

    1 0 Отговор
    Слави не е от хората който прави нещо без пари и изгода,било и то за родината,революция и национализация друг път няма
  • 7 Идвам и за вас

    0 0 Отговор
    Слави няма да оправи България, но и като чета коментарите 90% са писани от една и същa. Трябва доста да се ненавиждаш сам себе си, като Българин без значение инициатора. Да се изказваш негативно против референдума и идеите вложени в концерт...

    Коментиран от #49

  • 8 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    Силно се надявам да се промени нещо в тази абсурдна държава, няма значение какъв е Слави, мисля че все пак не е лошо това което прави. Нека просто да излезем и да гласуваме, мисля че никой от управлявалите до момента тази държава няма място вече на тази позиция!!!!!
  • 9 Галя

    0 0 Отговор
    Браво.Ще гласувам на референдума.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 хахаха

    0 0 Отговор
    Затвор за престъпниците управлявали и грабили България 26 год.!
  • 12 там некъв доцент

    1 0 Отговор
    Гласувайте, млади хора! Да изметем простащината и мутрите от властта! Три "да" от мен!
  • 13 Като ги гледам кои са

    1 1 Отговор
    Преслава, Миро, Криско, Крисия и „Ку ку бенд” .... е че то нито един читав артист не е подкрепил концерта, що за пародия е тва ? .
  • 14 само така

    1 0 Отговор
    100 000 хл. мигранти ще ни управят ,както го замислиха ББ и Брюксел ...Да затрият България с различна измет ,това е целта на управляващите,ама не правя разлика --леви -десни , червени,жълто, кафяви и др..ВСИЧКИ СА БОКЛУЦИ, съгласен съм със Слави.
  • 15 иван

    1 0 Отговор
    това кривене гарнирано с нечленоразделни звуци пародийно чалгалезиране на патреотични песни и селска мутра напред към светло бъдеще
  • 16 m;ililena

    0 0 Отговор
    БРАВО СЛАВИ...ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА.
  • 17 ЦЕКО 27

    1 0 Отговор
    Много хора са наивни и вярват на СЛАВЧО но в политиката не е същото като да направиш концерт на сред София ... !!!!
  • 18 5566

    0 0 Отговор
    Комунизъм в действие,
    това е България.
    Всичко се управлява от мазето на ,,ДС-то,,
    Който се качи горе под влияние на същите хора най вероятно
    веднага почва да мисли и действа,,държавнически,,
    Предполагам че им откриват офшорни сметки в милиони,записват ги като си правят кефа с някой новоизгряла чалгарка и после
    ,,а си мръднал,а сме те довършили,,
  • 19 аз съм

    0 0 Отговор
    Слави до сега нищо не е лъгал за разлика от мазния пожарникар който постоянно ръси простотии и лъжи
  • 20 Генков

    1 0 Отговор
    Поредния проект на Партията...
  • 21 Гост

    1 0 Отговор
    Да. Ще гласувам на референдума. На единия въпрос няма смисъл от отговор - гласуването вече е задължително. Да изринем боклука, но до колкото четох за снощното събитие - той Боклука си е тръгнал след 4-5 песни.
  • 22 Прах в очите

    1 0 Отговор
    Четох въпросите от референдума- ами те с нищо ,НИЩО няма да променят модела.....Мажоритарен вот -е и като ти сложат 5 боклука кой ще избереш мажоритарно? Прах в очите на хората е този референдум.
  • 23 фен

    0 0 Отговор
    Браво Слави ще гласувам за референдума
  • 24 ник

    0 0 Отговор
    Слави не е наркоман, болен е от множествена склероза, затова са тия проблеми.
  • 25 некойси

    0 0 Отговор
    Все си мисля, че България и Румъния след началото на промените тръгнаха едновремено, но по различни пътища.
    Колкото и да беше нехуманно и нечовечно, Чаушеско и съпругата му бяха разстреляни като кучета. Платиха възможно най-високата цена за техните престъпления.
    Липсата на такива събития у нас даде криле на хора от тогавашното статукво да се стремят към възстановяване и изграждане старите структури и методи на управление.
    "Да изхвърлим боклука" би трябвало да означава точно това, наистина да го направим и то както трябва.
  • 26 гост

    1 0 Отговор
    Нали и той е част от статуквото, на какъв се прави...
    И на него му дърпат конците ДС-то.
  • 27 Ммммм

    0 0 Отговор
    Слави поне се опитва да направи и промени нещо без да се страхува и да стои скрит в някое кабинет че. А вие неговите критици какво направихте мишки страхливи браво слави много хора те подкрепяме
  • 28 Дечо

    0 0 Отговор
    3 "ДА"
  • 29 РИБИ

    1 0 Отговор
    НЕ МУ ВЯРВАМ НА СЛАВИ
  • 30 мъжкар

    0 0 Отговор
    На Боко лично ще го вкарам в затвора и ще го оборудвам с кирка с която да чука камъни на слънцето и ще му назнача един старшина за наздирател ама от ония тип комунистически старшини с голямо шкембе и мустаци.И докато Боко чука камните тоя дебел старшина ще минава покрай него и най-редовно ежедневно ще го подканва с един ЯК ШУТ в задника да кърти по яко тия камъни.А за десерт малко СУХ хлебец и водичка.
  • 31 НЕЙЧО

    1 0 Отговор
    КАКТО СЛАВИ ПРЕДЛАГА ЩЕ ИЗМЕТЕМ БОКЛУКА,НО АКО ДОЙДЕ ТОЙ ТОВА Е ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ БОКЛУК ОТ СЕГАШНИТЕ,АБЕ БАКО,ЗАЩО НЕ ДАДЕ ИТ МИЛИОНИТЕ СЕ НА БЕДНИ А СЕ СЕ ОБГРАДИЛ С ОХРАНА,КАКВАТО НЯМА НАВЯРНО И ПУТИШ,ТИ СИ ЕДИН ПРОСТАК,ПЛЕЗИШ СЕ КАТО НЕНОРМАЛЕН.

    Коментиран от #35

  • 32 Гост

    0 0 Отговор
    А бе вие нормални ли сте? Тука става въпрос дали искате истинска демокрация или измислена демокрация на някой си лидер.
    Може би това което става в Турция ви харесва. Какво значение има Слави ли е инициатора или някой друг.
    Предлагат ви пряка демокрация, а вие още умувате.
  • 33 Йорданка Гочева

    0 0 Отговор
    СПАВИ И Миро мощно красиво !!! БРАВО!!!
  • 34 УЖАС

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Тошибиян":

    Добре бе, какво значение има дали Слави ще изкара пари или не, според мен има достатъчно. Спрете да гледате в чуждата паница,2млн. живеят в София и не предприемат нищо... Вдигнете се бе хора... защото си мълчите затова си гласуват каквито си решат закони и си правят каквото си поискат.
  • 35 Нейка

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "НЕЙЧО":

    Нейчо върви на ПСИХИАТЪР бе човек, ти незнаеш къде се намираш........
  • 36 Смех

    0 0 Отговор
    Време е да изринем боклука = За да го заменим с друг още по-голям БГ Боклук! Не се гаси туй що не гасне , скъпи сънародници !!!..............
  • 37 Гого

    0 0 Отговор
    Да изметем боклука. Това е заглавието на годината. Събитието е отразено брилянтно, изпуснат е един не маловажен факт, че властите се бяха постарали старателно да поставят заграждения, с цел да не се допускат гражданите да чуят какво става на сцената.
    Но на урните няма как да сложат заграждения.
  • 38 Колумб

    0 0 Отговор
    ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ,АМА ТОЛКОВА ГЛУПАВ НАРОД СМЕ ЗАТОВА НАПУСНАХ БАЩИНОТО СИ ОГНИЩЕ,ЧОВЕКА СЛАВИ ПОСОЧВА ПРАВАТА НА ВСЕКИ ОТ НАС НА РЕФЕРЕНДОМА ДА ПРОТИВОПОСТАВИМ НА МАФИЯТА,А НЕ ДА ИЗБЕРЕМ НЕГО.ГЛУПАВ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА ТАКА ИЗЛИЗА...
  • 39 Да да

    1 0 Отговор
    Черно кожено яке, тъмни очила, бръсната глава и набурсучена физиономия. Все още сме в 90те години.
  • 40 ТОЧНО ТАКА

    0 0 Отговор
    БОКЛУКА НА СНИМКА НОМ 1 ЛИ Е ?
    ЩОТО МЕН АКО МЕ ПИТАТЕ ТОВА Е ИСТИНСКИЯТ БОКЛУК?
    МИЛИОНЕРЧЕ КОЕТО ТРУПА КИНТИ БЕЗ ДА ПЛАЩА ДАНЪЦИ В БГ И КОЕТО ХОДИ ВИНАГИ С ЧЕРНИ ЦАЙСИ И ДВА ДЖИПА ОХРАНА
  • 41 7777

    0 0 Отговор
    БРАВО СЛАВИ! БРАВО! А ДАЛИ Е С ЧЕРНО ЯКЕ И ЧЕРНИ ОЧИЛА ЯВНО ИМА ЗНАЧЕНИЕ САМО ЗА ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ И ПОДЛОГИ НА ББ И ДА НЕ БИ МУТРАТА ББ КАТО ХОДИ С КОСТЮМ ДА НЕ ГЛЕДА НАБУРСУЧЕНО! ИЛИ СИ Е ДАЛ ОТ МИЛЯРДИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ НАС НАБЕДНИТЕ?И КАКВО ХУБАВО НА БЪЛГАРИТЕ ДОНЕСЕ ТИКВОЧА- МИГРАНТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ,УНИЩОЖЕНА ИКОНОМИКА ,ОБЕЗЛЮДЕНИ СЕЛА И ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ТЕРМИНАЛ 2 ЗА МЛАДИТЕ!ВЕЛИКИЯ МАЧО КОЙТО СУТРИН ГОВОРИ ЕДНО А СЛЕД ОБЯТ ОБРАТНОТО? ДВАМАНДАТА САМО КРАЖБИ И КОРУПЦИЯ НА ВСЯКО НИВО.ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ФЕОДАЛНА ДЪРЖАВА И РАЗГРАДЕН ДВОР! И СЛЕД КАТО Я ОКРАДОХА ИСКАТ ДА ДЕРАТ НАРОДА С ВСЕ ПО ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ!СКОРО ЩЕ ИМ ПЛАЩАМЕ И ЗА ВЪЗДУХА КОЙТО ДИШАМЕ! ЗАТОВА ПРИЗОВАВАМ ГЛАСУВАЙТЕ ДА МАХНЕМ КРАДЛИВИТЕ ГРОБАРИ И ББЪЛГАРОУБИЕЦ ОТ ВЛАСТ!
  • 42 бай Тодор

    0 0 Отговор
    Ако изборите можеха да променят нещо,те щяха да бъдат забранени!

    Коментиран от #43

  • 43 Д'Мин

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "бай Тодор":

    Точно!
  • 44 Leon

    0 0 Отговор
    Само с приказки и писане на компа няма да стане. Действия трябват.
  • 45 666

    0 0 Отговор
    много заблуден народ - Славчо е продажник (имайте едно наум)
  • 46 Име на гост

    0 0 Отговор
    Бе над 100х. ма не точно. Големи хитове, ма не точно. Голям концерта, ма и това не е точно така. Голям резил, да! За пореден път машата на олигарсите и пръв сред чалга инвалидите си почеса егото на пъпа на София. Не без разрешението на Боко и компания ДС другари. Та нали той им е проект. Как плюеше срещу Костов май забравихте. Колко пъти си е проличавало от изхабеното му шоу как атакува само тези за които му е платено да го прави. Забравихте ли на кой носеше ковчега? Като сте прости, скачайте и се радвайте на учиндолският паляч-месия на новото време. И той като царя ще ви оправи, ама този път ще ви заболи откъм малпигиевата тръба. Щото глада и мизерията не ви трогват. Ако ще изхвърляме боклука да започнем първо от него!!!
  • 47 ивелин

    0 0 Отговор
    тошибиян,каквото и да значи,да знаеш само,че плешив се пише с в
  • 48 Дартанян1983

    0 0 Отговор
    Всеки иска да има промяна,но колко от нас знаят дали има някой читав сред кандидат президентите и ако има такъв,кой е той?!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 gengal

    0 0 Отговор
    Абе Слави защо си толкова сърдит на Борисов ,май е заради онова местенце дето ти отказа да ти продаде . Слави си гледа интереса и в момента го интересува само ГЕРБ да не са на власт . Явно забрави по времето на Костов каква репресия имаше лично към него и как се спираха предавания . И да припомня ,че Слави и Борисов бяха приятели а сега са врагове ,както казват турците интереса клати феса.
  • 51 Pedeslavi

    0 0 Отговор
    Да изринем боклука!!! Почвайки със Слави палячото
  • 52 ЛЪВА

    0 0 Отговор
    Военен преврат съчетан с гражданска война ето това е рецептата за управия на тази държава.Целия частен бизнес в България се държи от бивши комунисти и техните подставени лица.Целта е натрупване на огромни капитали като хората са принудени да работят нискоквалифицирана работа без всякакви възможности за развитие и за 500лв.Тия изверги които ограбиха държавата през изминалите 26г всички ги знаем кои са.Това са хората съ лъскавите коли има ги във всеки един град.Всичките трябва барабар с жените и децата им до девето коляно да ги натикаме в затворите да изгният там докато са живи.А техните сметки в банките трябва да бъдат изтеглени и раздадени в полза на народа и за възраждане на българската икономика защото тия капитали не са никак малко достатъчни са за построяването на много заводи повярвайте ми.Стия избори нищо няма да се постигне защото ще ги нагласят отново а дори и да не ги нагласят не виждате ли че няма нови лица в политиката а са едни и същи от 30 години насам.Вече по наследство започнаха да си предават постовете.Основната цел която трябва да стои пред всеки български гражданин в момента събаряне на мафиотско олигархичната власт изгонване на така наречените бежанци от България и затягане контрола над циганите.
  • 53 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    ТОШИБИЯН ТИ СИ ЕДИН КОЙТО ОСТРОУМНИЧИШ С ТВОЙТЕ ПРОСТОТИИ.ТО ИМА МИНИСТЪР НАРКОМАН АМА СИ ГО ТЪРПИМЕ ПО ТОЧНО НАЗНАЧЕН ОТ ТВОЯТ ПЪЛКОВОДЕЦ Б.Б .

    Коментиран от #55

  • 54 Страхльо

    0 0 Отговор
    Бях там и страх витаеше при орлите,плахи дюдюкания и ръкопляскания....още не беше приключило и хората хукнаха да се прибират ...пак нищо и половина!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Куюмджиев

    0 0 Отговор
    Боклука е на първата снимка, точно под заглавието, много хубава снимка му е направена
  • 57 Милен

    0 0 Отговор
    Съгласен съм с коментара на ГОСТ,че май боклукът е Слави-поставеното лице на Гергов и всички комунисти.
  • 58 Милен

    0 0 Отговор
    Съгласен съм с коментара на ГОСТ,че май боклукът е Слави-поставеното лице на Гергов и всички комунисти.
  • 59 Гост

    0 0 Отговор
    Лелее,колко глупости изчетох и просто се чудя,как някои хора си вярват.Ще променим системата с един референдум-бавен и труден процес.Ще вкараме Бойко в затвора-на този етап е невъзможно-който не вярва,е далеч от реалните събития.Само един колега тук каза истината-системите се променят само с Революция.Хайде кажете ми кой ще я направи?Да,знам,такива няма,за съжаление.Само тракаме по клавиатурите!!!
  • 60 дядо Генчо

    0 0 Отговор
    Докато не си оправим сами бакиите, в себе си, няма да се оправим и като общество.Това което не ни харесва не е дело на извънземни, а дело на политици, отражение на народните мисли и действия.Боклуците възпроизвеждат боклуци.
    Та първом да изхвърлим боклуците от себе си, а после да искаме другите да не правят.....като нас.
  • 61 Милен

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 петя драганва

    0 0 Отговор
    Браво и от мен !!!
  • 64 Почитател

    0 0 Отговор
    Абе, Слави, защо не си дадеш част от парите на сирачета, бедни пенсионери и болни хора , ами правиш глупави концерти за лумпени и дрогирани безделници?
  • 65 Гост

    0 0 Отговор
    Чалгари ринат боклук !?!? Боже, Боже...!
  • 66 Бунтовник

    0 0 Отговор
    Тук като гледам коментарите направо си мисля даже съм сигурен,че повечето са платени подлоги на Б.Б! Не виждате ли че поне някой се опитва да промени нещо в нашата скапана държава????Той Слави искаше и от 240 да станат 120 хрантутника ама вашите "красиви" управляващи се възпротивиха и референдума се провали наполовина! Слави може да не е цвете за мирисане,но не мисля,че е по-голям боклук от онези 240 помияра!!!!

    Коментиран от #67

  • 67 Червен интернационал

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "Бунтовник":

    Боже,прости глупостта и невежеството на тези,които аплодират САТАНАТА в лицето на купеният от масоните "андрешко"- Станислав Трифонов.
  • 68 До лъва

    0 0 Отговор
    Напълно те подкрепям но искам да добавя .Премахване на двойното гражданство и турските партий.Който иска да говори на майчин език в Анадола ги чакат с отворени дюкяни.Д живей България
  • 69 шофьорът

    0 0 Отговор
    Съгласен съм с някои неща, но много ми се струва, че Слави е "ДУДУК" № 2!Сещате се за кой "патриот" става въпрос...
  • 70 Стопор

    0 0 Отговор
    Стадо овце:) Тласкат го, накъдето му кажат!
  • 71 прост народ слаба държава

    0 0 Отговор
    След 25 години деКорация народа си е същият, изключително проЗт.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Цвети

    0 0 Отговор
    Ние хубаво ще гласуваме, но тия, дето броят гласовете ще решат за жалост!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове