Last news in Fakti

29 Октомври, 2016 23:20 12 547 19

Слави разтърси София (СНИМКИ)

  • слави трифонов-
  • концерт-
  • референдум

Снимки от концерта на Слави Трифонов за националния референдум

Днес Слави Трифонов направи концерт в подкрепа на националния референдум, инициран от екипа му. На "Орлов мост" се събраха десетки хиляди в един от най-големите митинги в новата история на България. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Простотията се еманципира

    2 3 Отговор
    Разтърси София с простотията си, събрал е утайката на обществото, и не за роми говоря, ето това е материала за който ни говореше ББ - комунистически синчета, повечето паркирали джиповете си в уличиките около Орлов мост, нямат пари за бензин щото нямат възможност да източват вържавата, това е алтернативата на Бойко

    Коментиран от #3, #8, #9

  • 3 един простак

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Простотията се еманципира":

    За да напишеш че тия хора били утайката на обществото или трява да имаш много високо мнение за себе си , или психични проблеми или си най-обикновен платен трол. А за тия комунистически синчета дето е пълно с тях в герб нещо да кажеш?

    Коментиран от #14

  • 4 На ми аресва

    1 0 Отговор
    Разединението е средство за будалкане с населението. То се казва демоктракация!
  • 5 Б.Борисоф

    1 1 Отговор
    Разтърсил ми е у.....
  • 6 ББалон

    1 0 Отговор
    Страх в редиците!!! Браво Слави !!!
  • 7 сдфгхйкл

    1 0 Отговор
    Набийте си го в тиквите, Слави не е гладно куче като всичките ни политици. Той отдавна се е наял, отдавна си е надделял на масрафа ! Ако влезе в политиката, то ще да е, за да оправи държавата не, а не да ни краде като боковци моковци и тем подобни. Същото е и с Марешки. Слави и Марешки на чело на държавата !!!

    Нека пробваме, защо не?
    Толкова време сме с Герб, с Бойко, нека малко да ги сменим. Цяла Европа ни е смее...
    Новите може и те да не излязат стока впоследствие, но гаранция няма да е по зле отколкото сега !

    Коментиран от #12

  • 8 THE футуре

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Простотията се еманципира":

    Тези поне могат да разтърсят София. А ТИ НЯМШ СМИСЪЛ :) ще ти се да се чустваш част от нещо в мотитора позициониран в тясната ти бърлога.Ти никога няма да си част от нищо защото всичко те изплюва като муха л..нарка влязла там погрешка :)
  • 9 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Простотията се еманципира":

    Платен! Не можеш да пишеш дори, а си тръгнал да квалифицираш!
  • 10 Гостът

    0 0 Отговор
    Погледнете тези изпълнени с надежда млади и усмихнати хора от снимките на митинга. По лицата им се разчита само отвращение от статуквото и доброта.
    Да твърдиш, че са утайка на обществото трябва найстина да не си добре.
  • 11 чичо Пенчо

    0 0 Отговор
    "Преди 27 години на огромния митинг-концерт на СДС на Орлов мост времето беше наше, но в комунистическата олигархия бяха парите и всичко останало. Митинг-концерт на олигархията на същото място 27 години по-късно иска да покаже, че вече и времето е тяхно..." - доц. Момчил Дойчев
    ЧОВЕКЪТ МНОГО ПРАВИЛНО ГО Е КАЗАЛ - КОЙ ДРУГ, АКО НЕ СЛАВИ ЧАЛГАТА Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ОЛИГАРСИТЕ !! ПРИ ТОВА ОТ МУТРЕНСКО-ЧАЛГАРСКИ ТИП !! ПОНЬЕ ДА БИЕШЕ СИ ОПРАВИЛ ПРОИЗНОШИЕНИИЕТО !!
  • 12 чичо Пенчо

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "сдфгхйкл":

    Та нали така мислехме и за Царя - той е цар, той има и няма да краде !!! И сега съдът връща незаконно заграбените гори,хижи и дворци.... А пък Слави си е ПРОСТО УЧИНДОЛСКО СЕЛЯНЧЕ - ДА С МНОГО ПАРИ, НО ПРОСТО УЧИНДОЛСКО СЕЛЯНЧЕ...

    Коментиран от #13

  • 13 АЗ съм един от народа

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "чичо Пенчо":

    Ех,няма да се оправи тая държава и то е факт,докато има хора които не искат да да видят истината за политическта власт.
    Не съм защитник на Трифонов,не харесвам музиката му,но това за референдума е прав.И 3-те въпроса за които се правят избори на 6 ноември са една малка стъпка напред от 30г.вече демокрация.Трябва ше не 3-те въпроса да се избират а всичките 7 които внесоха. Зощото трябва да бъде намален състава на депутатите и подлогата "Плевнелиев" който направи промяна да запази политическата мафия го доказа с действията си,защото му бе наредено от горе. Депутатите трябва да се избират по отделно от хората,а не да ги спускат от партиите,както м....ла "бат САЛИ". Страх ги е, и само народа може да оправи тази измет.Единствено от него ги е страх.Но хората са затворени в свойте черупки и само дебнат да плюят и обиждат другите, които искат някаква промяна на политическата система, на положението на хората, на развитието на държавата,а не навсякъде да сме на последно място в класацийте.И митинги истачки трябва да има всеки ден докато не се променят нещата.Само това е начина.
  • 14 Простотията се

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "един простак":

    Здравей, човече, написъл съм този коментар вярвайки че до голяма степен е верен, както глупакът не знае че е глупак, или поради какви причини е глупак, така утайката на общестовто не знае че е лош материал или поради какви причини е утайка, съжалявам че не съзряваш тази истина, ако не е ББ да чисти л..ата в тази държава ще плуваме във фекалии, такъв е материала у нас, има много свестни хора но няма свестни и можещи политици, по убаво Бойко отколкото празни приказки

    Коментиран от #18

  • 15 пич

    0 0 Отговор
    той и бай Тошо бе селянче, ама мислеше за народа, а като си гражданче какво?? от кое село си....
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 утайката

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Простотията се":

    Добре бе човек.Кажи ми поради какви причини определяш тези хора като утайка?По твоята логика (или по логиката на герб) който не е с нас е против нас ,тоест утайка?Ами дай направо да върнем член първи на конституцията, да може бат ти бойко и сие да са на власт вечно.Не съм голям фен на слави но не виждам нищо лошо в инициативата му.Относно източването на държавата , те бившите комунистически синчета както ги наричаш стоят при бат ти бойко само от любов и саможертва към него.
  • 19 влади

    0 0 Отговор
    прост народ слаба държава
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове