30 Октомври, 2016 16:29 2 154 7

Рискуваме да ни накацат летци, обърнати на Изток

  • трайчо трайков-
  • рб
Рискуваме да ни накацат летци, обърнати на Изток - 1
Снимки: пресцентър/БТА

"България се управлява от шепа самозабравили се милиардери, политици, магистрати и олигарси. Хората, които са наши конкуренти в тази кампания и днес се крият от дебат, утре ще се крият от Вас, гражданите, зад стените на президентството". Това каза пред препълнената зала в Русе кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков.

„Изборите за президент не са избори за партиен секретар на нацията. Това трябва да е ясно на тези партийни лидери, като г-жа Нинова, г-н Първанов, г-н Борисов или Цветанов, които бродят по студията под ръка с кандидатите си. Трябват ни хора, които предпочитат България пред партийните интереси, иначе рискуваме да ни накацат летци, обърнати на Изток, на Североизток или Югоизток, а там няма демокрация, няма свобода, а контролирана икономика, агресия към съседите и репресия на опозицията“, допълни Трайков.

Той подчерта, че ние вече сме направили своя избор и той може да бъде само в семейството на страните, които са част от богата Европа.

Рискуваме да ни накацат летци, обърнати на Изток

„Това е нашият избор. Кандидатът на БСП г-н Радев се крие зад инициативен комитет, но е ясно какво цели той - да върнат БСП обратно във властта, което всеки път виждаме как приключва за България“, допълни още Трайков.

Той беше категоричен, че в България президентът е много силна фигура. „Не позволявайте да ви заблуждават в обратното. Затова се опитват да смачкат кампанията, за да не се чуе мнението на хората. Искат всичко да е уредено в свирен мач. Вярвам, че свободните българи ще покажат, че отново имат силата да бъдат свободни“, заяви Трайков и допълни, че стратегията за изборите е една – „първо бием едните комунисти, после другите“.

„Боря се срещу проявите на комунистическо, тоталитарно мислене, независимо от коя партия идват. Даже няма да скрия и на хора от нашата коалиция, която ме е издигнала, когато се опитват да ми слагат думи в устата им казвам, че така няма да стане“, каза Трайков.

Рискуваме да ни накацат летци, обърнати на Изток

„Ние искаме хора, които не са се облажили от меда на властта, хора, които търсят пътя за доброто бъдеще на България и виждат страха от връщането на наследниците на Държавна сигурност и комунистическата държава, за да спре ренесанса на тоталитарния октопод“, каза Трайков и допълни, че това може да бъде постигнато само от „хора с достойнство, които намират сила в убежденията си и в подкрепата на хората, а не в силата на издигналата ги партия, както казва г-жа Цачева.

„Г-н Радев, въобще не искам да го коментирам. Офицер, който да сравнява постигането на националния идеал за защита, това да си член на семейството на свободните европейски народи, образована Европа, той да го нарича Ньойски договор. Що за безочие?

Истинската алтернатива е в избора на верните хора“, категоричен бе Трайков. „Демократите в България трябва да търсят начин да стъпят на една обща платформа. Да загърбим някои тактически противоречия в името на стратегически важната цел България да е истинска демократична държава. Не партийна автокрация, маркирана като демокрация“, каза още Трайчо Трайков. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алабама

    0 0 Отговор
    Както винаги не става ясно, кои са тези НИЕ дето сме направили своя избор.
  • 2 Джон Силвър

    0 0 Отговор
    Абе, този трайков много на сериозно се взема !!:-) Не знам от къде го има това самочуствие, обикновено комунягите са така нагли - правят се на супер честни и почтенни подготвяйки обира на века, в неговияг случай не ми е ясно каква е далаверата, но някой стои зад него, Трайков не влиза в стереотипите за президент
  • 3 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Ако допусна, че аз съм част от това "ние" на богатата Европа, защо за 27 години ставаме все по-бедни / ние "шараните"/. Защо децата ни, внуците ни, лекарите и медицинските ни сестри, голяма част от учителите ни са в чужбина? Защо получаваме смешни заплати и пенсии ? Защо стоките, електричество и вода са ни по-скъпи от тези на останалите европейци? И още колко четвъртинки от един век ще са нужни, богатите и привелегировани български политици да помислят за "дребните риби", а не само за собственото си добруване и охолство ????

    Коментиран от #5

  • 4 Картър

    0 0 Отговор
    Обърнати са на изток, щото ги напъват от Запад, затова!)
  • 5 ПиСи Дроид

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Шаран БГ":

    Защо ли сме най-прецакани питаш? Защото двамата едри мафиоти от бившето ДС, които управляват тук не работят за нас, а срещу нас. Като прибавим и мераците на някои от Ротшийлд-клана да ни дозатрият, отделно други кръгове, а те са твърдев лиятелни и тук и в света, а и местните подлизурковци дупедавци като Гоцзе, Тиквата, и останалите на власт им служат, представи си как да оцелеем и да сме добре, когато най-големите ни ВРАГове са начело на държавата отдавна? Е, как да нем рем, да не бягат хората навън? Ето затова може би и Трайчо да е повече плюс за нас, след като БСП, ГЕРБ, ДОСТ, ДПС, СДС, ОДС, БГражданите с мафиотката Кунева част от Статуктвото, НДСв се яхна от еврейката съпруга на Гоце, абе голяма враждебна гилдия са начело на всички постове тук от 70 години насам май. Засега част от Атака, май и Трайчо, може би и Марешки са част от антиСтатукството - не мога да го твърдя, не ги познавам, просто предположение. Вероятно и в по-дребните партии като има полезни нам хора, но говорим за тези тук. Аз не вярвам на никого и не зная а кого ще гласувм - Трайчо е една от малкото вероятности. Но и аз се чудя,, кой ще ни е най-полезен на нас Българският фолк, ан е на мафиотчетата на власт и задкулисните им кукловоди? На това нямам отговор.

    Коментиран от #7

  • 6 филю

    0 0 Отговор
    отпишете ГО
  • 7 Различен

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ПиСи Дроид":

    Защо сме най-прецаканите? Хубав въпрос.
    Ами защото такива псевдо демократи, като тоя, на когото образУванието му е платено от НПО, ни предадоха държавата. Унищожиха ни пазарите, за да се намърдат западните фирми там, затвориха реакторите. Кака му Кукунева, дето го ръководи е на челото на това затваряне, за да може идола му Костов да подпише за американските тецове, от които България губи между 600 милиона и милиард годишно. За да могат едни "демократи" демократично да си направят ВЕИ-тата, а други "демократично" да теглят пари и фалират банки, като КТБ, а трети, заради липсата на една елементарна промяна в законите, да теглят с милиарди ДДС, а глупаците като мен да го внасят.
    А едни други "демократи" да размножават изкуствено едни паразити, за да имат гласоподаватели, а българският етнос умишлено да се затрива.
    Абе, ДЕМОКРАД ДО ДЕМОКРАДА в тази държава!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове