30 Октомври, 2016 19:52 2 634 16

Единствено Цачева е била винаги над мен

  • бойко борисов-
  • цецка цачева-
  • герб

Борисов заяви, че няма да подава оставка, ако Цецка Цачева спечели на първия тур, но загуби битката за „Дондуков” 2 на балотаж

Премиерът Бойко Борисов заяви, че няма да подава оставка, ако Цецка Цачева спечели на първия тур, но загуби битката за „Дондуков” 2 на балотаж.

Борисов отбеляза, че е избрал Цачева за кандидат за президент на ГЕРБ, тъй като е най-независима и никога не се е налагало да й дава указания.

"Единствено Цачева е била винаги над мен", подчерта премиерът в предаването „120 минути” по bTV, където гостува заедно с Цачева.

„Като си прехвърлях в главата имената и хората, които биха могли да свършат работа в президентството, най-независимият човек, на практика никога не се е налагало да й давам указания, нито да й казвам какво да прави, беше Цачева”, обяви министър-председателят. 

„В парламента два мандата да умиротворяваш и да държиш баланс между всички политически партии - това е висша форма на изкуство. Аз не бих издържал и един ден в парламента, ако аз съм председател”, призна Борисов.

Премиерът разкри, че още лятото е решил, че Цачева ще е кандидатът за "Дондуков".

„Аз й виках „госпожо президент”. Тя мислеше, че се шегувам, всички мислеха, че се шегувам. В тези тежки времена ни трябва стабилен човек, балансиран, отговорен, с тежест, да умее да преглътне, да изслуша всички”, подчерта Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    0 0 Отговор
    Боко, даваш, не даваш, ще си идеш от властта и вземи се захвани с нещо дето го разбираш, защото от политика ти нищо не разбираш. Това да целуваш задн*ците на Тайип, Меркел и Обама, когато народът ти се топи като ланския сняг не е политика, а г.з*лизство. Най- добре е да се махнеш сам, докато все още нещо може да бъде спасено. Вземай си ОПГ- ТО и вървете по дяволите!
    Народът

    Коментиран от #2

  • 2 Димитър Колев

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Картър":

    Абсолютно, със него да си вървят и всички които са управлявали и крали тази държава досега. Доказали са всички своето малодушие, продажност, некадърност и това че не им пука за тази страна и за народа и изстрадал, БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ!!!!!
  • 3 Хасан

    0 0 Отговор
    Добре де ако Бойко си отиде кой е другия вариант..Патриотите-ама те ще ни вкарат а война,реформаторите -те един на друг гроба си копаят,без-с пенсионерите ли ще ни управляват.... И старата муцуна Доган и Пеевски -те ще ни правят руска околия..няма кой!! Държавата е в безизходица.младите бягат..селата запустява
  • 4 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    В ЕДНО СЪМ СИГОРЕН ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ИСКА ДА НИ Е.Е МАЙКАТА
  • 5 ГОЙКО

    0 0 Отговор
    НАЛИ КАЗА ЧЕ ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА АКО Ц.Ц НЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ КАКТО ОЧАКВАМ ПРЕМЕТАЧА СИ Е ПРЕМЕТАЧ ПАК НЯМА ДА ПОСТЪПИ ПО МЪЖКИ ТОВА СЕ КАЗВА -БОКЛУК ЧОВЕК.

    Коментиран от #6

  • 6 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ГОЙКО":

    Хаха!"Дума дупка не прави" е казал умният народ бе ееееей!Ама за да го разбереш,в тиквата си трябва да имаш акъл...а не бели бъбреци:)Истината обаче е,че ББ си е емоционален и казва не винаги премерени приказки като в случая.Тогава не само само ЗАПАДНИТЕ ПОЛИТИЦИ дискретно му препоръчват най-добрия ход,но и НИЕ-РЕВНОСТНИТЕ МУ ПРИВЪРЖЕНИЦИ тук в България няма да му позволим да изпълни заканата си,защото ЩЕ НАСТАНЕ ХАОС И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

    Коментиран от #13

  • 7 кроко

    0 0 Отговор
    Ехее, даже много седмици издържа фурнаджийската лопата преди да се отметне от думите си. Толкова е зле тупата тиква, че от нямане какво да каже, винаги дрънка за орешарски - както навремето СДС-арите плашеха с Виденов. Само че разликата е от земята до небето и хората не са чак толкова тъпи, че да му се вържат на изтъркания номер.
  • 8 Възторжен

    0 0 Отговор
    Добре де как " Единствено Цачева е била винаги над мен" ,тогава къде е бил Росен ? ...И в бъдеще Цачева пак ли ще е ''над мен'' или ще очакваме леко да се наведе?...

    Коментиран от #9

  • 9 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Възторжен":

    Ама че си глупава-Росен я е повдигал!
  • 10 Картър

    0 0 Отговор
    Кон, ти за умен ли се имаш? Ако имаше някаква визия, как ще ви гоним с дръве и камъни по улиците, ти изобщо нямаше да се отъждествяваш с тези престъпници и майкопродавци от ОПГ ГЕРП. Или си забравил, че това веднъж ви се случи, но вие поука не си взехте никаква. Тиквата разказва наляво и надясно, как най- лошият мир бил по- добър от войната и това по принцип е така, но първо ще ви изритаме от всяка власт и ще ви потърсим отговорност за кражбите и предателствата и тогава!

    Коментиран от #11

  • 11 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Картър":

    Доколкото си спомням с "дърве и камъни" ви изгонихме НИЕ когато се бяхте закърточили в парламента под формата на "Тройна коалиция"!И белия автобус ли не помниш...тоя,в който се криеха дурски,червени и атакаджийски депутати от камъните?Вземай от онова лекарство,дето подпомага помненето,че нещо клетките на мозъка ти са като на бракуван акумулатор:)А това за изритването от властта и разни "депесарски шутове" го приказвай на аверите си по чашка ама ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ,защото после ще изглежда като гротеска!
  • 12 ПиСи Дроид

    0 0 Отговор
    Аве Баце, кой те тури на власт бе? Ти единитя ден кажеш едно, на следващият точно обратното? Уж щеше да си подаваш оставката ако Цачева не спечелела, а сега не искаш? Аве кой те взема на сериозно изобщо? То е ясно, че си пионка поставена от КОЙ и вероятно от Мормоните в Уошингтъни Глобалистите, ние не сме искали никога такива като Цачева и теб и Гоце и Местан и Доган и Станишев, но все ни натрапват като вас. Я каже как така Цачева е над теб ве? Ми ти си министър тя е председател на НС? Да не би тя да ти казва какво да правиш? Значи е и масонка и мормонка и билдербергка и посредник на ЦРУУ в маймунтистан, пердън РБ? Еее, значми си призна, че тя е резидент а ти пионка ?че какъв вот искате повече? СЛАВА на НЕБОКО и НЕЦУРА!
  • 13 Кольо

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    "ЩЕ НАСТАНЕ ХАОС И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА" ако все още има балъци , които продължават да вярват на номерата на "БУДА" И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОДКРЕПЯТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО ОТРОЧЕ !
  • 14 ПиСи Дроид

    0 0 Отговор
    Аве, гусин Министре, каква е тая ваша кенефчийска демокрация бе? И комунизма ви бе кенеф и демокрацията ви е кенеф заради такива като теб и Цачева. Защо ли? Ами ти сам го казваш, ето: ".... най-независимият човек, на практика никога не се е налагало да й давам указания, нито да й казвам какво да прави, беше Цачева”, обяви министър-председателят." Е, как така Министър ще казва на Председател на Народно събрание какво да прави? Нали уж депутатите и парламента са били върховната власт в РБ? Аве я се гръмнете всички бесепари герберпи депесари достовци и останалата кочена врагове! то и военни и ченгета да се гръмнат и магистратите, щото вместо да ви опандизят ви пазят! Значи целият ви кенеф наречен институции на РБ е за трепане! Ами вие не можете ни опази от вас си, как ще ни опазите от външни врагове ве? Боже, ти не си наред, дето ги роди и остави живи тия? Аз българина се срамувам че превърнаха България в кенеф. Ами факт. То Министъра си го признава, та останалите ли?

    Коментиран от #15

  • 15 ъпсурт

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "ПиСи Дроид":

    Много точно казано, БРАВО!
    Всичко в Кенефа е една пунта мара.
  • 16 Bira s Vodka

    0 0 Отговор
    Дадох си молба за отпуска три дена след изборите и си купих пет кила ракия! Ще празнувам победата на Цецка Цачева! Ще заредя кюфтета, бира и кебаб, от това щастие от земята до небето! Давай Цецке за тебе съм!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове