4 392 20

Косъма с тежка клетва за политиците: Умрете в адски мъки!

Александър Сано изригна в социалната мрежа заради случайна среща с момче, което живее в абсолютна нищета

Анжелина Димитрова

„Искам, ама наистина ИСКАМ, всички обичайни играчи, които сега се точат по изборите за поредната власт - ДА ИЗМРЕТЕ В АДСКИ МЪКИ!!!“ Това написа във Фейсбук актьорът Александър Сано, известен като Косъма от "Под прикритие". Той изригна в социалната мрежа заради случайна среща с момче, което живее в абсолютна нищета.

Ето какво написа актьорът:

„Излезнахме семейно да хапнем навън. Точно преди да влезем в ресторанта, тъкмо паркирах, към мен се приближи момче, видимо на около 16. Каза "Добър вечер", след което предложи да ми измие колата, или да измете пред блока и ако ми хареса как ще свърши работата, забележете!!! - не да му дам пари (за да не го помисля за наркоман вероятно), а да му купя от магазина хляб и маргарин, с които той и брат му да се нахранят! Повтарям ХЛЯБ И МАРГАРИН!!!! Да, дадох пари на момчето. Той и брат му, поне да ядат нещо различно от маргарин тази вечер, щото и без това щяли да спят по пейките. А е зима... Чакам си поръчаната вечеря, познайте с какъв "апетит". И сега не ме е срам от това, което ще напиша:

Искам, ама наистина ИСКАМ, всички обичайни играчи, които сега се точат по изборите за поредната власт - ДА ИЗМРЕТЕ В АДСКИ МЪКИ!!! Не просто да умрете, а да се гърчите в болки в бъбреци и панкреас, давещи се в МАРГАРИН!!! Мръсни, долни, гадни, гнусни свине. Тези момчета са ви деца! Умрете!“

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 16:03  31.10.16
  Много добре казано. Даже мисля,че може и повече да ги "НАХРАНИШ"тези самозабравили се прасета.
 • Обама
  Отговор
  2 16:05  31.10.16
  Да приемем, че "всички обичайни играчи " умрат в адски мъки. Как това ще реши проблемите?. На тяхно място ще дойдат други, защото когато народа е като стадо, управляващите са като вълци. Проблема не е в политиците, а в сбъркания манталитет и мислене на народа.

  Коментиран от #14

 • гост
  Отговор
  3 16:24  31.10.16
  Братко Сано,лошото е че не ги лови нищо тия оядени души.На тях не им пука че някой няма какво да яде или няма къде да спи. Още по лошото е че не можем да помогнем на всички,колкото и да ни се иска.Това е дивият капитализъм,който в България е в най уродливата си форма,така както го е казал Маркс: Човек за човека е вълк..Помниш ли Боне Крайненеца от разказа на Великия Йордан Йовков,,На Нивата,, особено края му:Боже,колко мъка има по тоя свят,Боже....
 • Димитър Колев
  Отговор
  4 16:26  31.10.16
  ПОДКРЕПЯМ!!!!!!

 • gost
  Отговор
  5 16:28  31.10.16
  Bravo !!!
 • Така е
  Отговор
  6 16:39  31.10.16
  Всички политици са от един дол дренки! Изобщо не ги интересува народа как преживява. Мръсници!
 • гамена
  Отговор
  7 16:51  31.10.16
  А ми тогава да очистим всички политици, както очистиха навремето Николае Чаушеску . Тези нашите хлебарки ще ни мъчат до последно, затова да ги смачкаме навреме.
 • Николай Колев
  Отговор
  8 16:53  31.10.16
  Да си жив и здрав Косъм и да пишеш и заради мен защото нямам Фейсбук.
 • Гостенка
  Отговор
  9 17:27  31.10.16
  Дано гледаме Сано в следващото предаване на "Мама готви по добре"
 • onq s konq
  Отговор
  10 17:35  31.10.16
  Бих попитал тоя Косъм ...В КОЯ ДЪРЖАВА НА СВЕТА ОЧАКВА ДА НЕ СРЕЩНЕ ПОДОБНО МОМЧЕ?При това имам предвид Европа и Америка,а не бедни тоталитарни "частни" държави с ужасно бедни и несметно богати!

  Коментиран от #11

 • Димитър Колев
  Отговор
  11 18:26  31.10.16

  До коментар #10 от "onq s konq":

  Катър, що във всяка богата капиталистическа държава има крайно бедни и дори гладуващи, нали тази система е много хубава хуманна, ЛИЦЕМЕРИЕ БЕЗ ГРАНИЦИ!!!

  Коментиран от #13

 • мъжкар
  Отговор
  12 19:07  31.10.16
  Браво Сашо всички тия са за публичен разстрел при това от народа.Крайно време е народа да излезе от тия затвори наречени частни фирми и да тръгне към собствениците им защото това са хората с новите коли които ги имат и карат тези коли за сметка на нашия гръб.МРЪСНИ ГАДОВЕ!!!!!!!!
 • onq s konq
  Отговор
  13 19:58  31.10.16

  До коментар #11 от "Димитър Колев":

  Първо иди във една бедна капиталистическа държава като РУСИЯ например,запознай се с хала на "крайно бедните и гладуващи" и после няма да ми говориш вече за "лицемерие без граници",а ще стоиш безмълвен след срещата си с озъбената ,неподлежаща на описание тамошна действителност!
 • дасдасд
  Отговор
  14 20:42  31.10.16

  До коментар #2 от "Обама":

  Умнико! Винаги трябва да има кой да управлява. И напротив проблема е точно в политиците. Ако те се махнат веднаж завинаги ще живеем нормално. Защото от 89 година са едни и същи! Подчертавам едни и същи. Ако така нареченото стадо бъде управлявано от съвестни хора, които не са бизнесмени, бивши мутри, приватизатори, измамници и прочие, ще живеем нормално. За мислиш не приемат закони за обществените поръчки, за правосъдието, ако щеш за здравеопазването, за МВР. Защото умнико в нормална правова държава не може да се краде... По краде имам предвид ограбване по всякакви начини... Затова ни оставят и ние да си правим каквото си искаме и да цари анархия... ЕДИН ПРОСТ ПРИМЕР ОТ БИТИЕТО НА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН- ВЪВ 99% от заведенията се пушииии, а има забрана- не е ли анархия това... Да не говорим за ХЕИ и тем подобни... Но това са дребните неща, големите те ги прибират. И така цялата държава е в анархия изкуствено... Да може да има произвол... И така се възпитава и поколението на 90-те... Но няма да бъде така за в бъдеще ;)
 • мъжкар
  Отговор
  15 21:31  31.10.16
  След изборите трябва да ги подредим тия изверги.Много правилно го описа положението човека в предходния коментар АНАРХИЯ целяща да засили чувството за беззаконие и свободия в обикновения човек както и да противопостави хората помежду им защото не знам дали забелязвате масовото озлобление между хората човек за човека е вълк и всичко това е заради безпаричието беднотията липсата на всякакви перспективи в живота.Пак повтарям че целия бизнес в България всички фирми големи малки средни изключвам гаражните магазинчета са собственост на бившите комунистически кадри.Във всеки град ги има и във всеки град се знае кои са хората които се изживяват като местни феодали.Точно тия хора трябва да бъдат изметени буквално за една нощ и това скоро ще стане защото търпението на хората СВЪРШИ.ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ!!!!!!
 • onq
  Отговор
  16 21:38  31.10.16
  Вие сте хората които могат да поведът народа, към промяната.

 • Васичка Атанасова
  Отговор
  17 21:40  31.10.16
  Доста емоционално но точно но за жалост друг решава кой как да умре жалко е че добри хора честни скромни и работливи умират в страшни мъки и се чудя къде е справедливостта
 • Тошибиян
  Отговор
  18 23:29  31.10.16
  Ох и аз искам да съм на мястото на политиците и да ме кълнат да умра на яхта с цицорани и кокинка ама дапсвърши моета и да пием само роял салют в мъки хахахаа
 • НЯКОЙ СИ ОТ СТАНИМАКА
  Отговор
  19 23:47  31.10.16
  браво градски,ЕВАЛЛА
 • Гост
  Отговор
  20 09:57  02.11.16
  Косъм, колко добре го каза !

Напиши коментар:


Публикувай