Last news in Fakti

31 Октомври, 2016 15:48 4 854 20

Косъма с тежка клетва за политиците: Умрете в адски мъки!

  • александър сано-
  • косъма-
  • клетва-
  • политиците-
  • умрете

Александър Сано изригна в социалната мрежа заради случайна среща с момче, което живее в абсолютна нищета

„Искам, ама наистина ИСКАМ, всички обичайни играчи, които сега се точат по изборите за поредната власт - ДА ИЗМРЕТЕ В АДСКИ МЪКИ!!!“ Това написа във Фейсбук актьорът Александър Сано, известен като Косъма от "Под прикритие". Той изригна в социалната мрежа заради случайна среща с момче, което живее в абсолютна нищета.

Ето какво написа актьорът:

„Излезнахме семейно да хапнем навън. Точно преди да влезем в ресторанта, тъкмо паркирах, към мен се приближи момче, видимо на около 16. Каза "Добър вечер", след което предложи да ми измие колата, или да измете пред блока и ако ми хареса как ще свърши работата, забележете!!! - не да му дам пари (за да не го помисля за наркоман вероятно), а да му купя от магазина хляб и маргарин, с които той и брат му да се нахранят! Повтарям ХЛЯБ И МАРГАРИН!!!! Да, дадох пари на момчето. Той и брат му, поне да ядат нещо различно от маргарин тази вечер, щото и без това щяли да спят по пейките. А е зима... Чакам си поръчаната вечеря, познайте с какъв "апетит". И сега не ме е срам от това, което ще напиша:

Искам, ама наистина ИСКАМ, всички обичайни играчи, които сега се точат по изборите за поредната власт - ДА ИЗМРЕТЕ В АДСКИ МЪКИ!!! Не просто да умрете, а да се гърчите в болки в бъбреци и панкреас, давещи се в МАРГАРИН!!! Мръсни, долни, гадни, гнусни свине. Тези момчета са ви деца! Умрете!“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    Много добре казано. Даже мисля,че може и повече да ги "НАХРАНИШ"тези самозабравили се прасета.
  • 2 Обама

    2 0 Отговор
    Да приемем, че "всички обичайни играчи " умрат в адски мъки. Как това ще реши проблемите?. На тяхно място ще дойдат други, защото когато народа е като стадо, управляващите са като вълци.
    Проблема не е в политиците, а в сбъркания манталитет и мислене на народа.

    Коментиран от #14

  • 3 гост

    1 0 Отговор
    Братко Сано,лошото е че не ги лови нищо тия оядени души.На тях не им пука че някой няма какво да яде или няма къде да спи. Още по лошото е че не можем да помогнем на всички,колкото и да ни се иска.Това е дивият капитализъм,който в България е в най уродливата си форма,така както го е казал Маркс: Човек за човека е вълк..Помниш ли Боне Крайненеца от разказа на Великия Йордан Йовков,,На Нивата,, особено края му:Боже,колко мъка има по тоя свят,Боже....
  • 4 Димитър Колев

    1 0 Отговор
    ПОДКРЕПЯМ!!!!!!
  • 5 gost

    1 0 Отговор
    Bravo !!!
  • 6 Така е

    1 0 Отговор
    Всички политици са от един дол дренки! Изобщо не ги интересува народа как преживява. Мръсници!
  • 7 гамена

    1 0 Отговор
    А ми тогава да очистим всички политици, както очистиха навремето Николае Чаушеску . Тези нашите хлебарки ще ни мъчат до последно, затова да ги смачкаме навреме.
  • 8 Николай Колев

    1 0 Отговор
    Да си жив и здрав Косъм и да пишеш и заради мен защото нямам Фейсбук.
  • 9 Гостенка

    1 0 Отговор
    Дано гледаме Сано в следващото предаване на "Мама готви по добре"
  • 10 onq s konq

    0 1 Отговор
    Бих попитал тоя Косъм ...В КОЯ ДЪРЖАВА НА СВЕТА ОЧАКВА ДА НЕ СРЕЩНЕ ПОДОБНО МОМЧЕ?При това имам предвид Европа и Америка,а не бедни тоталитарни "частни" държави с ужасно бедни и несметно богати!

    Коментиран от #11

  • 11 Димитър Колев

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Катър, що във всяка богата капиталистическа държава има крайно бедни и дори гладуващи, нали тази система е много хубава хуманна, ЛИЦЕМЕРИЕ БЕЗ ГРАНИЦИ!!!

    Коментиран от #13

  • 12 мъжкар

    0 0 Отговор
    Браво Сашо всички тия са за публичен разстрел при това от народа.Крайно време е народа да излезе от тия затвори наречени частни фирми и да тръгне към собствениците им защото това са хората с новите коли които ги имат и карат тези коли за сметка на нашия гръб.МРЪСНИ ГАДОВЕ!!!!!!!!
  • 13 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Димитър Колев":

    Първо иди във една бедна капиталистическа държава като РУСИЯ например,запознай се с хала на "крайно бедните и гладуващи" и после няма да ми говориш вече за "лицемерие без граници",а ще стоиш безмълвен след срещата си с озъбената ,неподлежаща на описание тамошна действителност!
  • 14 дасдасд

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Обама":

    Умнико! Винаги трябва да има кой да управлява. И напротив проблема е точно в политиците. Ако те се махнат веднаж завинаги ще живеем нормално. Защото от 89 година са едни и същи! Подчертавам едни и същи. Ако така нареченото стадо бъде управлявано от съвестни хора, които не са бизнесмени, бивши мутри, приватизатори, измамници и прочие, ще живеем нормално. За мислиш не приемат закони за обществените поръчки, за правосъдието, ако щеш за здравеопазването, за МВР. Защото умнико в нормална правова държава не може да се краде... По краде имам предвид ограбване по всякакви начини... Затова ни оставят и ние да си правим каквото си искаме и да цари анархия... ЕДИН ПРОСТ ПРИМЕР ОТ БИТИЕТО НА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН- ВЪВ 99% от заведенията се пушииии, а има забрана- не е ли анархия това... Да не говорим за ХЕИ и тем подобни... Но това са дребните неща, големите те ги прибират. И така цялата държава е в анархия изкуствено... Да може да има произвол... И така се възпитава и поколението на 90-те... Но няма да бъде така за в бъдеще ;)
  • 15 мъжкар

    2 0 Отговор
    След изборите трябва да ги подредим тия изверги.Много правилно го описа положението човека в предходния коментар АНАРХИЯ целяща да засили чувството за беззаконие и свободия в обикновения човек както и да противопостави хората помежду им защото не знам дали забелязвате масовото озлобление между хората човек за човека е вълк и всичко това е заради безпаричието беднотията липсата на всякакви перспективи в живота.Пак повтарям че целия бизнес в България всички фирми големи малки средни изключвам гаражните магазинчета са собственост на бившите комунистически кадри.Във всеки град ги има и във всеки град се знае кои са хората които се изживяват като местни феодали.Точно тия хора трябва да бъдат изметени буквално за една нощ и това скоро ще стане защото търпението на хората СВЪРШИ.ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ!!!!!!
  • 16 onq

    0 1 Отговор
    Вие сте хората които могат да поведът народа, към промяната.
  • 17 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор
    Доста емоционално но точно
    но за жалост друг решава кой как да умре
    жалко е че добри хора честни скромни и работливи
    умират в страшни мъки
    и се чудя къде е справедливостта
  • 18 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Ох и аз искам да съм на мястото на политиците и да ме кълнат да умра на яхта с цицорани и кокинка ама дапсвърши моета и да пием само роял салют в мъки хахахаа
  • 19 НЯКОЙ СИ ОТ СТАНИМАКА

    0 0 Отговор
    браво градски,ЕВАЛЛА
  • 20 Гост

    0 0 Отговор
    Косъм, колко добре го каза !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове