601 1

Да избираме с разум новия президент

Да избираме с разум новия президент
Снимка: БТА
Милена Богданова

Това са стратегически важни за България избори и референдум. В неделя призовавам българските граждани, знаейки че това е избор на личност. Това е избор, в който всички ние посочваме този български лидер, политик и държавник, който няма да управлява, но ще представлява България пред света. И нека си дадем сметка колко важно е това. И нека гражданите помислят, премислят и чуят посланията на всеки един от кандидат президентите. И да подкрепят този, който ще представлява България по най-достойния начин по света, Европа, в региона и във вътрешно-политически аспект.

Това заяви на провеждащия се в Пловдив икономически форум президентът Росен Плевнелиев.

Той посочи, че като държавен глава иска да сподели с медиите, че неговият мандат е бил определено много труден. Имаше периоди, в които бях сам, нямаше Народно събрание, нямаше правителство.

Спомняте си през февруари – март 2013 г. стотици хиляди българи в десетки наши градове бяха на улицата и нямаше никой друг и президентът беше сам. Давам си сметка от този етап от развитието на България и апелирам всички да си дадат сметка колко е важно кой ще бъде президентът на България, защото на него може да му се наложи също да минава през критични моменти. В моменти, които да бъде сам. На мен вече ми се случи цялата държава на два пъти да лежи на моите ръце и нямаше никой друг, не пропусна да отбележи Росен Плевнелиев.

Личността на президента е изключително важна. Моралът, качествата на държавния глава са изключително важни, за да можем ние да спим спокойно, че в критични моменти можем да му се доверим.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Гост
    Отговор
    1 20:11  01.11.16
    Абе ако имахме малко разум,вие г-н плевненлиев нямаше да сте президент

Напиши коментар:


Публикувай