919 3

На 6 ноември ще можем да променим политическата система

На 6 ноември ще можем да променим политическата система
Снимка: БТА
Калина Петрова

В събота вечерта, на митинг-концерта на Орлов мост, въпреки цялото медийно плашене и целия този вой, се събрахме около 150 000 граждани в подкрепа на референдума. По-важното обаче е, в неделя да излезем и масово да гласуваме на референдума, каза Слави Трифонов в шоуто си, което е инициатор на референдума.

Никога досега българският народ не е решавал важен за държавата ни въпрос. Например никой не ни попита доволни ли сме от новата Конституция? Никой не ни попита искаме ли бившите лидери на комунистическата партия, агентите на Държавна сигурност да заемат висши държавни длъжности? Никой не ни попита искаме ли с приватизацията да унищожат българската икономика? Никой не ни попита за най-важните неща, които ни засягат като народ. На 6 ноември, тази неделя, ние ще можем реално да променим политическата ни система и ако гласуваме масово нашето решение ще е задължително и няма къде да мърдат, заяви Слави Трифонов.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 12:07  02.11.16
  Да я променим щом можем.
 • Баткото
  Отговор
  2 21:28  02.11.16
  Нищо няма да променим...Парламента пак ще се управлява от монополите и хората с най-многото пари...Ако дойдат нови лица те ще се сблъскат с кредиторите и заемите ,които вече дължим... А има доста имена ,които в близко бъдеще няма да слязат от политическата сцена независимо от това дали гласуваме мажоритарно или пропорционално ...Сещате ли се кои са тези имена?
 • БАБА ГЕНА
  Отговор
  3 21:40  02.11.16
  ПОДКРЕПЯМ И ЩЕ ГЛАСУВАМ С ДА НА ТРИТЕ ВЪПРОСА.ТОВА Е ЕДНА СТЪПКА,НО ПАК Е НЕЩО КЪМ ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ,КОЯТО ЛЕКА ПО ЛЕКА МАЙ НИ СЕ ИЗПЛЪЗВА.

Напиши коментар:


Публикувай