4 Ноември, 2016 09:19 1 188 11

Радев: Няма да ни се месят отвън

  • ген. румен радев-
  • радев-
  • президент-
  • избори-
  • сливен

Нека на 6-ти номеври заедно кажем „Не“ на апатията и страха

Радев: Няма да ни се месят отвън - 1

„Като президент няма да се меся във вътрешната политика на други държави, но и няма да позволя чужди държави да се месят в нашата. Ердоган направи своя избор с подставената си партия на Местан и застана зад Цецка Цачева“. Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Радев пред над 500 граждани на площада в Сливен, съобщиха от пресцентъра на БСП.

„Това ли е цената на бързата екстрадиция на турски граждани без съд и защита на техните права по най-бързия начин за Турция? Това ли е цената Ердоган да има огромно сърце, което да събира и Кърджали, и Варна, и Тракия и българските управници да не реагират по никакъв начин?“, попита генералът и пое ангажимент като президент в такива моменти да не мълчи и да реагира своевременно. „Нека на 6-ти номеври заедно кажем „Не“ на апатията и „Не“ на страха. Нека всеки българин гласува по съвест, мислейки за промяната, от която имаме нужда всички и за бъдещето на България“, призова ген. Радев. Той обясни, че тогава ще се материализира моралната победа за него и Илияна Йотова. „Ние сме моралните победители, защото водим открита, честна кампания и не се включихме в компроматната война. Тя е за слабите, които усещат че губят“, категоричен бе той.

Ген. Радев заяви, че неговата амбиция е българите да излезем от това примирение, в което се намираме в момента, че за нас е отредено последното място в ЕС за всичко. „Нека излезем от тази летаргия и да си поставим високи и амбициозни цели. Ние можем и трябва да заемем достойно място сред европейските държави“, подчерта кандидатът за президент. Той обясни, че имаме потенциала да го направим и за да успеем ни трябват: работеща икономика, образование, повишаване на качеството и стандарта на живот на българския живот. По думите му, за да се случи всичко това, ни трябва една добра среда на сигурност, достойнство да спрем да пълзим и заедно да полетим към тази цел и да запазим духовността си, която да ни сплотява.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миг 12121

    0 0 Отговор
    БКП, БКП, БКП ........ Вечна дружба с братския съветски народ!
    Още не е взел властта и вече започна да се кара с Турция и Ердоган....., очакват ни велики моменти.
    Като купим и изтребителите ген. Радев ще ни поведе срещу Турция, да изтрием срама от турското робство!
    Браво, вечна слава не БКП-то!

    Коментиран от #3

  • 2 onq s konq

    0 0 Отговор
    Както според думите на Радев "Ердоган направи своя избор с подставената си партия на Местан и застана зад Ц.Цачева",така и Путин направи своя избор с подставената си партия на Доган и застана зад Радев.

    Коментиран от #4

  • 3 Изумен

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "миг 12121":

    Този абсолютно неуместен коментар говори само за умствения ти капацитет. Ти дори не правиш разлика между родолюбие и национално самочувствие и някакви партии. Явно си представител на онази част от новото поколение, което най-много се е поддало на промиване на мозъка и липса на всякакво чувство за национална идентичност. Естествено няма как и да осъзнаеш , че България НИКОГА НЕ Е БИЛА В ТАКОВА УНИЗИТЕЛНО ПОЛОЖЕНИЕ, в каквото ни вкарах последните години на управление!

    Коментиран от #5, #7

  • 4 стратокастър

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Господин Радев ,как ще коментирате не без известното изказване на другаря Пьотр Толстой ?

    Виждате ли в него един груб по руски начин за намеса на русия във вътрешните работи на България ?

    Нека не забравяме че Толстой е доста високо поставен политик от руската дума и приближен на другаря Путин!!!

    Коментиран от #6

  • 5 миг 12121

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Изумен":

    Само Бойко, само Герб, ще гласувам за Цецка и за Бате Бойко, на референдума с едно голямо НЕ на всички въпроси, да ви се разбие детската психика на старите комунисти. :)
    Ако дойдат пък американските танкове и изстребители пък ще ги посрещна с хляб и сол, като освободители.
    Само си викам, а дано!
  • 6 Радев

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "стратокастър":

    А ти как ще коментираш политиката на Ердоган, изказванията му и т.н.?

    Коментиран от #8

  • 7 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Изумен":

    По унизително и подчинено положение от това да избиеш интелигенцията и генералитета пред заплахата от руски щик, да затваряш печеливши Български предприятия като булгар рено и българското балканче, за да обслужиш руската икономика / 20 години чакане за лада/ да ти забранят да честваш национални празници като съединението, независимостта и денят на будителите единствено и само за да припознаем ние Българите девети септември и седми ноември като свой национални празници???


    Е , сложи си ръка на сърцето и кажи кога сме били по наведени, унижени ..... ?
  • 8 стратокастър

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Радев":

    Коментара може да бъде само един: НЕДОПУСТИМО!!!


    Ние Българите не трябва да премълчаваме нито едно такова изказване и трябва остро да реагираме на такива намеци или опити за поставяне на териториални претенции без значение дали идват от Турция или от Русия!

    Каква файда ще имаме ако сменим един президент ,министър председател или който и да е висш чиновник с друг ако единя отстоява позициите на България пред Русия а се подгъва пред Турция а другия прави обратното?

    Коментиран от #9

  • 9 Радев

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "стратокастър":

    А каква файда ще имаме ако оставим сегашните? Не са ли тези, които са способни да се "подлъгват" пред Турция, способни да се подлъжат пред всеки?

    Коментиран от #10

  • 10 стратокастър

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Радев":

    Ще ти го напиша така че да ме разбереш въпреки че ще изляза от добрия тон!

    Ако си се развел с жена си защото се е дупела на единя комшия и си взел друга която се дупи на другия комшия по - добре ли ще се чувстваш? Не влагам нищо лично и не целя да те обидя!



    Между другото не знам какво му пречеше на Слави да сложи и точка в референдума за механизъм за отзоваване на депутати ,министри и висши държавни чиновници?


    Сега всеки обещава преди избори / Волен тича да купува лекарства на възрастни жени / след изборите не можеш с пръст да го бутнеш защото бил депутат .... А ми той за 4 години може да направи 15-20 милиона и от там на сетне светът е широк!!!

    Коментиран от #11

  • 11 Радев

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "стратокастър":

    Нещо като падаме си пошаврантии, но очакваме от следващата шаврантия да е по-различна! Аз не казвам че радев е човека, а че определно от сегашните варантии няма смисъл и ако продължаваме да ги избираме на принципа ма те другите са още по-зле, се получава нещо като онази приказка на айнщайн, дето я има цитирана в статията в Мнения: правим едно и също и очакваме различни резултати. За мен сегашните шаврантии не само показаха многократно че са шаврантии, а и че не могат да се учат какво трябва да правят и какво иска от тях народа. Но ако на теб резултатите до сега ти харесват, това вече е друго нещо.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове