1 266 18

Красимир Каракачанов: Няма да играя чужда игра!

Красимир Каракачанов: Няма да играя чужда игра!
Венцислав Михайлов

Виждам се в сериозна кондиция, каза кандидатът на Патриотите Красимир Каракачанов. Той отчете, че социологическите агенции разиграват и вариантите за балотаж между него и кандидатите на ГЕРБ или БСП.

Ние нямаме закован електорат като БСП, които и магаре да издигнат, гласуват за него. Същото важи и за ГЕРБ, заяви Каракачанов.

На въпрос какво ще направи, ако остане на трето място, Каракачанов отбеляза, че няма да играе чужда игра или „да снася яйца в чуждо гнездо”.

„ Хората, които гласуват за нас, са гласували с разум, не мога да им кажа: Гласувайте за един или друг”, каза кандидатът на Патриотите.

Първото нещо, което ще направи, ако стане президент, е да върне бюджета за догодина, ако не бъде променен. Искаме 300 лева минимална пенсия, посочи Каракачанов. Не чакайте ДПС отново да решава избора за български президент, призова той.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • бббббб
  Отговор
  1 11:53  04.11.16
  А,до сега какво правехте и чий го крепихте???
 • македонска наденица
  Отговор
  2 12:08  04.11.16
  А, като агент на ДС, което е филиал на КГБ -то ква игра си играл? Казачок? :)
 • Бай Тен
  Отговор
  3 12:12  04.11.16
  Г-н Каракачанов, аз ще гласувам за вас. Стига са ни управлявали Генерали. Шапкар умен няма. Аман от съндъци и хора с увредено съзнание. Очевидно е за всеки, че на господарите им са им необходими послушни и изпълнителни хора, ама за президенти не стават. Пък може и да искат военен режим да въведат. Знае ли човек какво го чака от фуражките.....
 • ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ
  Отговор
  4 12:15  04.11.16
  Тумбак! Когато беше доносник и клепаше приятели познати че и роднини за пари чия игра играеше? Ние Българите търсим нов облик на българските политици ,търсим нови лица а ще избираме стааар доносник! Хайде стига де !!!

  Коментиран от #6


 • някой
  Отговор
  5 12:18  04.11.16
  Какъвто и да е Каракачанов той и Калфин стоят най добре на дебатите. Цеца е пълна трагедия и за това я крият от дискусии за да не развалят съвсем рейтинга. Избираш ЦЕЦА полочаваш ЦВЪЧКО.Това е формулата на пожарникаря и физкултурника. Генералчето е скрита лимонка уж БСП но после могат да се купят едни 33 употреба F16 които не летят и няколко корабчета за 800 милиона...
 • ха ха
  Отговор
  6 12:20  04.11.16

  До коментар #4 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

  И кое ти е новото лице? ПИЩОВА сигурно или Цеца Меца?

  Коментиран от #8

 • Картър
  Отговор
  7 12:23  04.11.16
  Каракачанов, ако информацията за готвена фалшификация на изборите от страна на Ердуган е вярна, то не виждам как ще стане тази работа. Вие не успяхте да премахнете двойното гражданство и сега враговете ни ще решават съдбата ни... Искрено ти пожелавам да стигнеш до балотаж с Марешки. Тогава българите наистина ще имат някакъв избор.
 • ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ
  Отговор
  8 12:39  04.11.16

  До коментар #6 от "ха ха":

  Задължени сме след отказа на Пр. Плевнелиев да търсим ново лице! Но които и да стане президент от претендентите ,Цеа , Радев или тоя тумбак като си вдигне ръцете колкото може по високо все ще пипа нещо меко !!! Топките на сегашния президент!!! За жалост това е горчивата истина и много скоро всички ще я осъзнаем!!!!!!

  Коментиран от #13

 • Васичка Атанасова
  Отговор
  9 12:54  04.11.16
  ТОЗИ ПУНДЬО ОТ КЪДЕ СЕ ВЗЕ
 • P.s.
  Отговор
  10 12:59  04.11.16
  Че ти вече я играеш!!! Колко ти платиха? Какво правиш заедно със Сидеров? Нагъзили сме се на турция!? Защо не коментираш безгръбначието/твой любим израз/ към русия? Всички кандидат-президенти/с изкл на един но с голяма въпросителна/ сте се наредили като сурикати гледайки в една посока!ами слуга си!
 • Бай Муй
  Отговор
  11 13:27  04.11.16
  Само един едничък въпрос към КК: Като говориш ежеминутно срещу емигрантите и Турция досега кого подкрепяше в парламента и той какво направи за да не се стига до това критично положение?
 • АНТИКОМУНИСТ
  Отговор
  12 13:31  04.11.16
  АМАН ОТ ДОНОСНИЦИ НА ДС !!! СКРИЙ СЕ!!!
 • кроко
  Отговор
  13 13:31  04.11.16

  До коментар #8 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

  Аре стига с тия тъпи американски изрази за топките - имаме си български. Сегашния кога показа че има мъжество - толкова много пъти можеше да се покаже като мъж и да противоречи на боко тиквеничков, а единствено можа да дрънка глупости в стил "ще пляскаме руснаците" Сори, ама това не са думи и поведение на човек, достоен за президент! Позволили е на боко да го хване за ушите и да го направи президент, ама да имаше малко самокритика и реална преценка, та да си даде сметката, че не е за тоя пост и поне си мълчни и да не се излага като не знае кога какво да говори. Колкото до Каракачанов, няма смисъл да дрънкаш глупости че бил доносник - прочети какво е правел и тогава коментирай. За него е достатъчно да припомним че на приказки са все против, ама при гласуване все са с ГРОБ и всеки път е в нова коалиция.
 • Али Бабата
  Отговор
  14 15:08  04.11.16
  И като е бил агент на ДС,какво? ДС днес означава Държава без Сигурност. ДС е имало и по царско време , само, че се е казвало ОБ - Обществена безопасност. ДС става през 1925,а не през 1944.И Държавна Сигурност не звучи лошо ,нали народът е държавата. Звучи лошо агенти на ОО - Отворено Общество,нали им плащат от друга държава.

 • Баш маистора
  Отговор
  15 16:19  04.11.16
  Аз съм принципен , и съм за такъв кандидат президент .Ще гласувам за нов човек ,които не е бил от дугата страна,не е фурн. лопата и да нее бил в държавната ясла .Колкото е по не известен толкова повече одговаря на моите изисквания . По възможност да е икономист с чужд език ако е възможно.Човек които малко говори но много казва. Ако притежава СКАНДИНАВСКО образувание и манталитет с предимство ще е. ЧЕСТЕН ,ПРИНЦИПЕН И КОНЦЕНТРИРАН. УСПЕЕЕЕЕХ НА ВСИЧКИТЕ КАНДИДАТИ. БЕЗ КЕБАБЧИИ И КРЪЧМАРИ ,ЩОТ ТОВА Е СЕРИОЗНА РАБОТА.
 • пешо от мала фуча
  Отговор
  16 16:27  04.11.16
  е требе да съм съвсем,ама съвсем УЛАВ, за да гласувам за тоя изме.кяр! първо не е никакъв македонец! второ е УХО на ДС! трето за 27 години смени хиляда партийки и коалиции! четвърто е едно плямпало,което не е свършило,не върши и цял живот няма да свърши НИЩО,само ще ЛАПА народни пари и мами баламите!
 • Точно в дупката
  Отговор
  17 17:35  04.11.16
  Браво!Всички,ходом-марш гласуваите за тикво-трави..
 • ТИКВОЧА
  Отговор
  18 20:47  04.11.16
  ДО ВЧЕРА ПОДКРЕПЯ ШЕ БОРИСОВ СЕГА МИ ПЕЕШ ДРУГА ПЕСЕН СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕШ СТАРАТА ПЕСЕН С ПОЗНАТИЯ МАЗЕН ГЛАС Е КАК ДА ТИ ВЯРВАМ.

Напиши коментар:


Публикувай