1 651 9

Трайчо Трайков: Срещу България се води война

Трайчо Трайков: Срещу България се води война
Венцислав Михайлов

България е завладяна отвътре и затова няма справедливост. Няма правосъдие и върховенство на закона. Срещу България се води война, от външни сили, от Кремъл, но не само, каза в студиото на „Тази сутрин” по bTV кандидатът на Реформаторския блок Трайчо Трайков.

България се държи като страна, която няма имунна система, няма служби, допълни той.

„Хората са обезверени и отчаяни. Нещата, за които сме се борили в началото на прехода, за което хора са лежали в комунистическите затвори, отново се превръщат в нормални и приети”, изтъкна кандидатът на РБ. „Отново е по-лошо е да отидеш в американското посолство, отколкото в руското”, допълни той.

По думите му сегашният президент е единственият човек от тези, които са на власт, който вижда, че срещу България се води война.

„Средните и малките градове умират. Град като Габрово някога е бил 100 000, сега по статистика е 50 000, а на практика е 30 000. Вървите като из един призрачен град. Хората казват, че не можеш да си намериш работа, ако не си член на ГЕРБ. Там са похарчени стотици милиони по европейски програми, а човек не може да ги види”, изтъкна Трайков.

Според Трайков въпросите в референдума не са добре зададени и ще си помисли дали да гласува за тях. Той обаче беше категоричен, че субсидиите за партиите задължително трябва да се намалят, но да има регресивна скала, за да може да има равнопоставеност.

„В момента големите партии като ГЕРБ имат десетки милиони на влог, купуват си бронирани лимузини, а по-малките, ако искат да кажат нещо, трябва да се чудят откъде да намират финансиране”, отбеляза той.

Трайков каза, че е получил пари за това да е консултант на адвокатската кантора, която е защитавала България по делото „Белене” във времето, когато не е заемал никакви държавни или други длъжности. „Няма интрига”, подчерта той.

Едва успявам да видя будно детето си, призна Трайков и допълни, че му се налага и да сменя памперси.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хасан
  Отговор
  1 12:35  04.11.16
  Тоя блок пък събрани от кол и въже..не се знае кой кой е. Едни вземаха нещо от кокала и млъкнаха, други плямпат.. Ненужни хора, ненужни играчи на политическата сцена
 • гол цар
  Отговор
  2 12:49  04.11.16
  А "царят е гол" Най накрая някой да каже на висок глас това което всички виждаме!!!
 • Ник
  Отговор
  3 13:22  04.11.16
  .аси лицемера! До скоро мълчеше като ХХХ, а от един месец се държи сякаш никога е нямал нищо общо! Всичките преживяха някак набързо Душевен Катарзис! До вчера и той целуваше задните части на Винету, а сега демонстврира: - "Не е вярно много съм различен"! Пълни Глупости!
 • кроко
  Отговор
  4 13:47  04.11.16
  Айде, изтърканите рефрени, Кремъл водел война срещу нас! Кремъл ли плащаше за протестите 2014, Кремъл ли бодкрепя боко и чехъльо, кремъл ли краде от верофондовете вместо да върши работа за бизнеса, Кремъл ли рекетира големите риби, кремъл ли точи бюджета по всякакви начини, Кремъл ли прави машинациите в съдебната система - избори на НЕслучаен съдия, несвършена работа на дознатели, пропуски при обвиненията на прокурора, решения на ВСС и всякакви циркове? Набийте си в тиквите те тия, дето се вързват на подобни приказки са няма и 5%. Останалите просто яко име писнало от крадци, а почти всички в парламента са такива. Вкл. и трайчо е "независим" предстравител на групичка крадци.

  Коментиран от #5


 • Руски резидент
  Отговор
  5 15:12  04.11.16

  До коментар #4 от "кроко":

  Товариш, Сохрани спокойствие. Остаться вниз - дразниш очень много хора. Лъжи по-малко, иначе не поверять. А и ти червонец не получиш! Ясно?
 • mihala
  Отговор
  6 15:28  04.11.16
  Задават ни се параметри и от ЕС и от МВФ по старата схема на разпределение, когато страната беше едноличен търговец с лидер Тато, а сега майчицата с какво ли ще ни нахрани?
 • Демократ
  Отговор
  7 19:38  04.11.16
  Aами ,гласувайте за Радев , ....и автоматично печелиме Сатанишев ,Пеееевски иДПС . РАЗБИРАМ, НЕ СМЕ ЦЪФНАЛИ ИКОНОМИЧЕСКИ НО ИМА НАЧЕНКИ КЪМ ДОБРО . ВЕРНО И ТОВА ЧЕ СЕ ДВИЖИМ ПО МИЛИМЕТЪР НО ПРАВИЛНА ПОСОКА .А КВО БЕШЕ ПРИ Хорешарски и Сергейчо? Ограждат хубово парламента ,и кадруват. А ИМАМЕ НУЖДА ОТ ИКОНОМИЧЕСКИ БУМ . ИНВЕСТИЦИИ,РЕФОРМИ И Т.Н.
 • кроко
  Отговор
  8 20:38  04.11.16
  Еми ти до сега да си видял наченки на тоя бум? Да си видял боко тичвочев да направи нещо правилно и вярно? Далаверата е на пушърво място и всичко е съсредоточенов държавата. На всякъде, където има кинти сенкраде яко и има цяла опашка от лапачи. Е, щом парите пак ще ги раздава държавата, каква е разликата с комунизма?
 • Това е
  Отговор
  9 09:03  05.11.16
  Абе Трайчу що с Плевню не си основете партиика и да си дрънкате на спокойствие една и съща плоча??? Така е,води се война,но от Фондацията и Сорос....

Напиши коментар:


Публикувай