1 237 21

Николай Ненчев: 5000 американски войници може да пребивават у нас

Николай Ненчев: 5000 американски войници може да пребивават у нас
Стефанаки Йоанис

Имаме споразумение, с което 2500 американски войници може да пребивават на територията на България, разкрива в. „24 часа”.

Отделно с моя заповед този брой може да се удвои, каза военният министър Николай Ненчев в Плевен. Около 4 хиляди натовски военнослужещи предимно от Германия, САЩ, Англия и Канада ще бъдат разположени в прибалтийските републики по т.нар. план за готовност за действие. В Румъния ще бъде изградена многонационална бригада, където ние участваме с около 400 души на ротационен принцип. Те ще са в България и ще бъдат изпращани в Румъния за определено време, когато е необходимо, обясни министър Ненчев.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • IDIL
  Отговор
  1 05:04  05.11.16
  5 000 гейчета от престъпната организация НАТО и от гнездото на злото САЩ ще оправят България,тоя Ненчев е п...л и национален предател .

  Коментиран от #8

 • Д'Мин
  Отговор
  2 05:20  05.11.16
  Така, така, всичко става леко и постепенно!
 • Изуй гащи
  Отговор
  3 06:58  05.11.16
  Казват че не боляло. А ма за какъв ни е да ни пита човек. Първо в НАТО а после г..нато.
 • Мършата
  Отговор
  4 07:56  05.11.16
  Българския данъкоплатец ли ще ги храни или ще си носят храна от вкъщи? Ако искат мога да им събера умряла риба от реката, всяка сряда горе от завода пускат няква химия и почти винаги умират рибки, събирам ги и си ги пържа! Те хората затова ми викат Мършата! И от какво ще ни пазят или няма да ни пазят, а идват по друг повод?

 • незнайко
  Отговор
  5 08:41  05.11.16
  Това е начина да ни вкарат в конфликт с Русия. Ние ще участваме с около 400 души на ротационен принцип. Няма ли кой да каже стоп на това. Никой не заплашва нито нас нито Румъния. От какво ще се пазим, както е казал Мършата?
 • mediator37
  Отговор
  6 09:04  05.11.16
  Тъй като няма да плащат наем, не обичат да плащат, ще пребивават на основание Договор за на гости. Те си носят и храната и водата и тоалетната хартия, така че нашата иконмика няма да се облажи, ама хич. Само ще ни намачкат асфалта (не се яде) и ще ни раздрънкат и без друго раздрънканите железници, като си донасят танковете.
 • Картър
  Отговор
  7 09:05  05.11.16
  Янките ги е страх, да не се вдигне народът срещу техните лакеи и затова изпращат тук Блек уотър. Смятайте утре колко ще са честни изборите... Цачева май ще спечели от първия тур. Апропо, това ще е армия не срещу Русия, а срещу българския народ! На Ненчев едно бесило ще му е малко...

  Коментиран от #11

 • тоест
  Отговор
  8 11:07  05.11.16

  До коментар #1 от "IDIL":

  Шубе го е чиляка ве - избори идват а той и Статукството ги е страх да не би да спечели някой чилячец дето наистина му пука и за нас бижи фолка. Затова си докарва запасявайки се още 2500 наемни Солдиерс че ако не спечели мафията да има КУРажа да ни спретнат нови протести и парламентарни избори за да си запазят лапкането. Ти за акво мислиш ги вика? Русия няма да ни нападне ако тия не я нападнат. За какъв праз и е? че само луд може да предположи чме руснаците ще дойдат да ни мачкат с оръжие вместо да си пием заедно водката по черноморието или Пампорово и да си лафим. Явно ненчев го е шубе за лапачката понеже е поставен да служи на статукството и външни интереси. затова си вика охраната допълнително. Малрко му се виждат 28 000 местни военни иска още. Голям страх има тоя човек....
 • Али Бабата
  Отговор
  9 11:08  05.11.16
  Радев- Йотова са отбора на САЩ. Преди Корнелия Нинова излъга, че ген. Радев е дисидент, който хвърлил оставка в знак на протест срещу гешефта на пишман-министър Ненчев с ремонта на двигателите на МиГ в Полша. На въпроса как е устискал да не си подаде оставката веднага, а е чакал кротко 6 месеца да дойде предизборната кампания за президент, генералът не можа да даде смислен отговор. Радев каза обаче друго – не можел да понесе мисълта, че българското небе се охранява от самолети на чужди държави. Но като натовски генерал съвсем спокойно е понасял българската земя да бъде тъпкана от американски ботуш. В пълна хармония със съвестта си е бил 9 години началник-щаб и командир на III изтребителна авиобаза Граф Игнатиево, която е американска, с екстериториален статут (т.е. води се небългарска територия, на нея българските закони не важат). И като натовски генерал е получавал огромната си заплата, без мускулче да трепне на лицето му. Ясно е, че и двете кандидатури на БСП – на Радев и на соросоида Илиана Йотова, са консултирани с US посолството в София. С тези две кандидатури, хиротонисани от г-н Ерик Сет Рубин, г-жа Корнелия Нинова върза гащите и сега може спокойно да се репчи на Борисов от парламентарната трибуна. Дума дупка не прави. Който и да стане президент – Цачева или Радев, все ще бъде американска пионка.
 • Али Бабата
  Отговор
  10 11:13  05.11.16
  Последно, чия кандидатура е Румен Радев? На АБВ, БСП или ГЕРБ? Накрая ще се окаже, че е на началниците от Вашингтон! Няма друго логично обяснение за това, че ГЕРБ пусна срещу него онова нещо наречено Цецка Цачева. Питам се, защо ли бившия министър от БСП и любимец на корпорация "Уестигхауз" Драгомир Стойнев, беше за няма и месец на 2 пъти командирован в САЩ докато течеше цирка между АБВ и БСП, и веднага след второто му връщане БСП категорично издигна Радев и започнаха едни скечове ... Първо беше "скандала" с любовницата му - Ясно послание, че той не е педал. После нещо някаква оставка подал в несъгласие с Тиквоча и Перукан, че чужди самолети щели да ни "пазят" небето, ама изчакал стажа за пенсията с истинския рапорт за напускане и 20-те заплати ( към 200 000 лв.). Интересно защо на Радев 9 години не му пречеха американските военни бази и постоянното кацане и излитане на американски военни самолети на българските летища, а го възмутиха полски или примерно гръцки от "съюзническото" НАТО. Според мен тия две висши военни училища в САЩ са го превърнали от български военен не в НАТОвски, а направо в американски. Това е нормално след като се знае, че американците няма да обучават във военно дело хора непроверени и не доказали безпределната си лоялност към Пентагона. Вече е ясно, в БСП ръководството е поето от про американското либерално малцинство начело със СеДеСарската Разбойническо мениджърска приватизаторка, Драго Стойнев - Уестингхауза, любимеца на Първанов
 • валето
  Отговор
  11 11:15  05.11.16

  До коментар #7 от "Картър":

  Прав си - това е допълнително лична охрана на Винету Ненчев и останалите лакеи на власт тука. И въобще не ми прилича да са от редовната амиериканска армия - по-скоро от "Блейк Уотър" и те требва да захлебят нали парички требват на човек. Но ние ще гласуваме за антиСтатукството антиЦачева анти Местан анти Оретрошарски и ще вотираме тези, които не са за тия мафиоти досега и наши врагове. Но КОИ са те е въпроса? Вече и аз не зная?
 • Али Бабата
  Отговор
  12 11:26  05.11.16
  Драго Стойнев - Уестингхауза, любимеца на Първанов и трафикант Кирил Добрев, безполовия Калоян Паргов и останалата соросоидно-либерстко стечение на Позитано №20! Та да ни е ясно - неолибералната БСП не е промяната, а е подмяната! По един или друг начин генерал Радев ще бъде президент,ако нещо се обърка,ще видим „Протестна мрежа“ в действие. За какво ни е американски генерал за президент? Президентът на България e и върховен главнокомандващ на Българската армия. САЩ пренасят военната тежест от Франция, Германия и Брюксел към страните от Източна Европа,откриват нови бази, изпращат се оръжия, формират се нови военни структури. Oформянето на двата фронта в една предстояща война е според прекараната разделителна линия: - Полша с балтийските пудели, Украйна, Румъния, България. От запад са ЕС и САЩ, а от изток е оформящата се дъга: Русия, туркестанските държави начело с Казахстан и Турция вътре, Иран и Китай... Левитана срещу Хипопотама... Познайте какво ще се случи с пушечното месо из разделителната полоса "Балтийско и Черно море" !! Всички други бурлески, фокуси, сценарии за идиоти с измудренето "бай х*й" и прочие "забавления" за плебса, представяни без пауза, умора и свян, са само и само прах в очите и отвличане на вниманието.
 • onq s konq
  Отговор
  13 12:21  05.11.16
  Американците никога няма да ни изоставят защото сме добри партниори и то благодарение на правителството на Боико Борисов!Затова се замислете за кои да гласувате другиден !!!

  Коментиран от #14, #15, #17, #21

 • кроко
  Отговор
  14 12:45  05.11.16

  До коментар #13 от "onq s konq":

  Конь, няма нормален човек, дето да гласува за старите кучета като ГРОБ, БСП и т.н. Само абревиатури а съдържанието едо и също. Е, да, в ГРОБ сте крещящо неграмотни и прости, но това не е достатъчно за народа да избере примерно БСП. А кой ще ни пази от пазителите, конь?
 • Д'Мин
  Отговор
  15 13:34  05.11.16

  До коментар #13 от "onq s konq":

  Крейзи, отивай да носиш бюлетини, иначе няма да спечелите изборите!
 • чичката
  Отговор
  16 14:16  05.11.16
  само се притеснявам да не се разпилее вота на патриотите между Каракачанов и Пасков, защото и без това фалшификациите ще са огромни, ще ни натресат майката на нацията или американския генерал. ужасно е..
 • Да го тура на Катъра
  Отговор
  17 15:00  05.11.16

  До коментар #13 от "onq s konq":

  Сигурно така си мислиха и партньорите им при войната в Южна Осетия. Дойдоха Руснаците и Янките избягаха. Не се заблуждавай Коньо! Историята показва, че Американците нямат незаменими партньори. Добър пример за последните 2 години са Израел. Защо според теб Израелците взеха че от миналата година да ходят редовно на спявка в Москва? Не помниш ли че 2 години Израел протестираше, че САЩ се съюзяват с най- големите им врагове Саудитска Арабия Иран и Катар? Нима Израел не бяха лоялни партньорои на Янките? Що си толкова прост моето момче? Ти да не се друсаш бе? - Да не си като кмета на Варна, дето опъва белите линии на бюрото? Освен да си друсан, аз друго обяснение нямам, освен ако не си безнадеждно тъп... :-(

 • tost
  Отговор
  18 15:01  05.11.16
  Руснаците никога няма да ни изоставя,през цялото лято идват да си фърлят пробитите долари по българско черноморие,инвестират в икономиката (АЕЦ,Нефтохим,Лукоил и др.) а какво са инвестирали краварите в БГ ?Така че бъдете умни за го ша гласувате.Американците винаги са ни сабивали нож в гърба

  Коментиран от #19

 • кроко
  Отговор
  19 15:52  05.11.16

  До коментар #18 от "tost":

  Ама лошото е че от толкова много помия, няма вече политика. Всичко е крадене, лъжене, шуробаджанаштина и т.н. и човек не може да прецени кой до колко казва истината. А ГРОБ имат голяма заслуга за това състояние, много ниско свалиха нивото, щото такива кадри си ги избира Винету, да не вземе някой да блесне пред него, а и кой способен ще работи с такава тиква-милицонер-мутра? Освен това, за толква години „демокрация” и в другите партии има много съмнителни хора и действия, които не се забравят лесно.
 • 909 БЪЛГАРИЯ
  Отговор
  20 23:00  05.11.16
  УУУУУУУУУУУУУ ВЪН САЩ ОТ БЪЛГАРИЯ !!!!!
 • тоест
  Отговор
  21 23:22  05.11.16

  До коментар #13 от "onq s konq":

  Как за кой ве, шефе на катърите? За Марешки Жордж Ганчев или Трайчо естественно! Марешки единственн ни смъкна зената на горивото значи ни е авер. Жоржи го дава загрижен за нас значи ни е авер. Трайчо и той. Останалите са неизвестни, но бесепари и гербери не ми хвали нито дост депесе седесе одесе чбългария на селяндургражданите и останалите такива мафиоти! Патриотите и те не решават редица проблеми - родени са като лакеи на Тато и ДС ченгесарницата и нямат подход в реалната пазарна икономика. Но пък са патриоти и ги уважавам. Най-голям бъзик ще е ако Марешки или Жорж спечелят - това ще ме учуди и ще се изскискам катто шахманист стигнал до пат на компютърна игра.

Напиши коментар:


Публикувай