513 1

Сотир Цацаров гласува с “надежда за повече държавност”

Стефанаки Йоанис

Главният прокурор Сотир Цацаров подаде своя глас в родния си град Пловдив, в 28-ма секция в ОУ „Петър Берон“.

„Гласувам още за по-силна и ориентирана външна политика, за по-малко конюнктура и защита на българските интереси”, каза главният прокурор.

Според него, най-вероятно такава е волята на всеки друг гражданин тук. Въпреки, че в 28 секция в Пловдив има възможност и за машинно гласуване, Сотир Цацаров гласува с хартиена бюлетина.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Озирис
    Отговор
    1 12:50  06.11.16
    Цацаров не ни трябва повече държавност - държавата се оглавява от мафиоти като Винету, теб и стотици хиляди на постове тук! Трялбва ни СПРАВЕДЛИВОСТ! Това, което ти не спазваш. даже ис съ слумая с КТЛБ нарочно забави разследването около година, за да се заметат следите на крадците, но погнахте оня Василев, който въртеше парите. Някой трябваше да се посочи пред тълпата и да кажем - Дръжте го! Тиэ сиот статукството от враговете ни. за такива като теб смърт! А сте на власт стотици ххиляди. Не ни трябва държавност! Трябва- СПРАВЕДЛИВОСТ!!!! Онова, което Болар съблюдаваше преди хилядолетия тоя континент да се нарече Европа. Много хилядолетия, стотици и повече. Такиива като теб опозориха думата "българин, България".

Напиши коментар:


Публикувай