660 4

Първанов: Президентът трябва да е свестен човек

Президентът трябва да бъде много високо подготвен, заяви Първанов

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Денис Джамбазов

Следващият президент на България трябва да бъде човек, свестен и почтен, разумен и мъдър. Това заяви пред журналисти Георги Първанов, лидер на политическа партия АБВ и държавен глава на Република България в периода 2002-2012 г., след като упражни правото си на вот в 28 СОУ "Алеко Константинов" в район "Красна поляна".

„Държавният глава трябва да бъде преди всичко много високо подготвен и опитен държавник, който да е в състояние да ангажира институцията с проблемите на сигурността на държавата и на всеки отделен гражданин“, добави още Първанов.

„Той трябва да е блестящ дипломат, защото има много дипломатически проблеми около нас, в региона, в Европа и по света, в които България трябва да има своя важен глас“, подчерта лидерът на АБВ.

Георги Първанов сподели, че е гласувал за националния референдум. „Нашата позиция отдавна е известна. Но няма да казвам как“, добави Първанов.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хасан
  Отговор
  1 12:52  06.11.16
  Тоя пък цял живот сме го хранели и и няма един ден трудов стаж..само партиец..дядо от село има повече принос за държавата защото произвежда. 20 лет мляко и се грижи градинката да не опустее
 • Озирис
  Отговор
  2 13:00  06.11.16
  Абе Гоце, ти не си такъв, как тогава стана Президент? То и останалите дето бяха и са не са свестни. Как ставате президенти бе? Значи нещо не е наред в системата - несвестните стават президенти министри депутати....? Аве тоя кенехф държава тук нещо не е наред май ?не говоря за повечето хора, за институциите говоря! А Цацата искал повече държавност като концлагера кенеф НРБ? Значи повече мафия на власт иска и антибългарщина? нема калашников да ви подпре наред на постовете ама един да не пропусне.... Това ни трябва!
 • Картър
  Отговор
  3 13:25  06.11.16
  Гоце не е читав човек, Бойко е лично негов проект и на Бригадир Аспарухов, подпомогнат от гру агентите Доги и Горския.
 • рес еоод
  Отговор
  4 13:37  06.11.16
  Не обичам комунистите,но този си беше читав президент!

Напиши коментар:


Публикувай