1 369 2

Марешки гласува в арест срещу корумпираните политици

Кандидатът за президент заяви, че основна негова цел ще бъде връщането на успелите млади хора от чужбина

Анатоли Стайков

Кандидатът за президент Веселин Марешки гласува в секция, монтирана в ареста на Пето райнно управление на Златни пясъци.

"Не знам това дали е арест, но харесва ли ви обстановката тук, гласувах, за да се оправи България, да бъде най-проспериращата в ЕС, защо не и в целия свят", обяви Марешки.

"Все едно аз да продавам фалшиви лекарства и да не нося отговорност", обясни той. Марешки заяви, че се надява да няма фалшификации на вота, каквито е имало по времето, когато е бил съперник на Кирил Йорданов за кмет на Варна и спомена изборната машина на Цветан Цветанов.

Кандидатът за държавен глава поиска наказателна отговорност за социологически агенции, които са дали фалшиви данни за него.

Кандидатът за президент заяви, че основна негова цел ще бъде връщането на успелите млади хора от чужбина, за да работят те за просперитета на България. "Работата на един държавен глава е да създаде компетентен и силен екип, а не да прави обръщения", заключи той.
 

Варна / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • рес еоод
  Отговор
  1 14:06  06.11.16
  Снимайте протоколите и сравнявайте с изнесените резултати!
 • Озирис
  Отговор
  2 14:23  06.11.16
  Поздравление, г-н Мареишки! Усеща се, че Сте искренн и това говори добре за Вас! ЧМестно казано не зная кой от тримата кандидати - Вие, Трайчо или Ганчев би ни бил най-полезен, но се усеща, че сте за предпочитане пред останалите. Аз не съм екстрасенс, но виждам бъдещето по настоящите събития. Но не мога да пророкувам кой какъв би бил. Да се надяваме да спечели най-помезният за нас свестните хора тук, за Българският народ, прецакван и от гербери, бесепари депесари достовци евророми и останалата мафия на власт от десетилетия! Лично Ви уважавам макар и непознат за мен, но си личи, че имате добро желание за нас. Успех!

Напиши коментар:


Публикувай