1 507 11

Нов сблъсък между мигранти, Патриотите искат изселването им

Стефанаки Йоанис

Всички нелегални имигранти от центровете в София незабавно да бъдат изселени от града в лагер от затворен тип, поиска Красимир Каракачанов.

Поводът е потвърдената от органите на реда информация за масов бой между араби в центъра за мигранти в „Овча Купел“.

Позицията на патриотите е, че това положение отдавна е нетърпимо и властта трябва да разбере, че нелегалните имигранти трябва да се преместят веднага извън столицата. Отделно от това е време да започне масовото депортиране на иракчани, афганистанци и пакистанци, които представляват вече над 70% от мигрантите.

Красимир Каракачанов коментира, че днес арабите се колят помежду си, а утре ще започнат и масовите нападения над български граждани. По думите му това са неконтролируеми маси от хора, чужди на нашите култура, правов ред и ценностна система. Затова мястото им е в затворени центрове за мигранти със строг пропускателен режим, а след това трябва да бъдат депортирани в страните, от които произхождат.

България не е и няма да бъде пристан за Азия и Африка. Всеки, който е влязъл нелегално, трябва да бъде депортиран обратно в държавата си по произход, гласи становището на Обединените патриоти.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • бате Петьо
  Отговор
  1 18:15  06.11.16
  Аз съм "ЗА" ! Това трябваше вече да е започнало , но такива измислени ......... като Хелзинкски комитети , защита правата на малцинствата и т.н. , бавят нормалните процеси ! Маши на нали знаете на кои ....... ?
 • Хасан
  Отговор
  2 18:25  06.11.16
  В лагери със затворен тип, след това една газова инсталация..има човек има проблем,няма човек няма проблем.. В Турция има 3 милиона и са свободни а в Европейска Бьлгария концентрационни лагери..и после говорим за европейски ценности

  Коментиран от #3, #8

 • Мършата
  Отговор
  3 18:36  06.11.16

  До коментар #2 от "Хасан":

  В Турция и Германия има, ама там управляващите имат акъл и знаят как да се възползват от тях - евтина работна ръка, а тука, тука и българите сме си евтина работна ръка и то даже най-евтина. Така че Турция и Германия да ги прибират и да им се радват!
 • ВЪН
  Отговор
  4 18:37  06.11.16
  Всичко зависи от волята на управляващите и никакви организации за защита на приматите не могат да въздействат, ако има такава! За съжаление сегашните ни управленци нямат такова желание дори видно е че е обратното! Незабавно трябва да бъдат събрани всички незаконно влезли и максимално бързо депортирани с помоща на тия 160 милиона, които взеха да ги настаняват. Дори и ние да платим цена за депортацията по-добре сега отколкото непосилна в бъдеще платена от българските деца! Незабавна депортация на афганистанци, пакистанци, иракчани и пр.!!!!!

 • Картър
  Отговор
  5 18:41  06.11.16
  Мъри, не си прав. В Германия пробваха да ги накарат да поработят. Еми нищо не стана.))))) Това не е дошло в Европа да работи и имагинациите на Меркел, че тези ще изработват парите за пенсии на германците се оказаха пълна катастрофа!!!
 • Хасан
  Отговор
  6 18:45  06.11.16
  Те дойдоха в Европа за евро,бмв и бяло дуп.. Последното не е задължително да бъде женско.. Прав беше Ердоган ако ги бяха настанили в зона за сигурност в самата Сирия
 • До хасан
  Отговор
  7 18:47  06.11.16
  Хасан Недей разсъждава на тема европейски ценности, а и нещо не си ги разбрал европейските ценности и не става въпрос за свободия, както си мислиш, а за СВОБОДА извоювана с кръв и пот през вековете за която ти и твоите инвазивни приятелчета явно не сте дорасли. Отивай в Турция, щом там те кефи демокрацията и си живей живота!
 • Бат Саше
  Отговор
  8 18:52  06.11.16

  До коментар #2 от "Хасан":

  Европейските ценности са за европейците, Хасанчо. Какво има да се чудиш и да повтаряш като латерна едно и също? Циганининът и ислямистът нямат място в Европа. Газовите камери са нещо много полезно, защото защитават Великата бяла раса от разложението на нискокачествения генетичен материал. Те скоро пак ще запушат. А в Турция е нормално да има и 100 милиона, защото винаги е имало и именно примитивната ви религия ги произвежда в промишлени количества. Домът на подобни хора започва от Турция и продължава на изток. Избистри ли ти се най-накрая???
 • мъжкар
  Отговор
  9 18:55  06.11.16
  Ами изберете ме мен и едно от порвите неща които ще направя е товаря ги всичките на автобуси без значение легални или нелегални защото за мен те всички са нелегални и представляват опасност за България.Товаря ги всичките и ги изселвам от България както Бай Тодор направи преди години с турците.Второто нещо което ще направя е да разположа два артилерийски батальона по южната ни граница и всеки арабски циганин който стъпи дори и на един метър в българска територия директно ще се открива огън по него и всички които са с него.Мен не ме е страх от евроатлантическите нещастници в лицето на Меркел Оланд и Обама и ще го направя това без да ми мигне окото а пък другаря Путин ще ни помогне малко като ни удари едно рамо.Втора стъпка напускане на ЕС и НАТО както и изгонването от България на престъпните организации фондация Америка за България фондация Отворено общество и Българския Хелзингски комитет защото е видно как със своите действия те ликвидират държавността в България.Трета стъпка атакуване на всички бизнесмени със сила във всичко градове в България още докато спят по къщите си и масовото им натикване по затворите където ще лежат до живот за откраднатите огромни суми от народа в следствие на нискити заплати които даваха години наред и за куп други неща като приватизация и т.н.Четвърта стъпка създаване на НАРОДНО ПРАВИТЕЛСТВО съставено изцяло и само от хора от народа което ще включва в себе си хора които са интелигентни образовани и хора които са специалисти в
 • кроко
  Отговор
  10 20:46  06.11.16
  Наистина не разбирам защо тия, които са иконом мигранти, не ги депортират? Или някой нарежда на целия ЕС какво да прави, или нашите алчни ГРОБ-аджии си правят сметка да точат от ЕС пари за тях. Но не си мислете , че имат изгода да ги интегрират, с тях ще стане същото като с циганите: даване на пари от ЕС без да се държи сметка за всършена работа и резултати. А управляващите, които да са те, ще гледат да не ги интегрират, за да могат да получават постоянно пари и да имат от къде да крадат.
 • На Света Неделя на 19
  Отговор
  11 21:25  06.11.16
  На 19-и на площада. От 18ч. В тоя л..нян свят можем това да направим поне. Засега

Напиши коментар:


Публикувай