Last news in Fakti

6 Ноември, 2016 18:08 1 856 11

Нов сблъсък между мигранти, Патриотите искат изселването им

  • красимир каракачанов-
  • бежанци-
  • мигранти
Нов сблъсък между мигранти, Патриотите искат изселването им - 1

Всички нелегални имигранти от центровете в София незабавно да бъдат изселени от града в лагер от затворен тип, поиска Красимир Каракачанов.

Поводът е потвърдената от органите на реда информация за масов бой между араби в центъра за мигранти в „Овча Купел“.

Позицията на патриотите е, че това положение отдавна е нетърпимо и властта трябва да разбере, че нелегалните имигранти трябва да се преместят веднага извън столицата. Отделно от това е време да започне масовото депортиране на иракчани, афганистанци и пакистанци, които представляват вече над 70% от мигрантите.

Красимир Каракачанов коментира, че днес арабите се колят помежду си, а утре ще започнат и масовите нападения над български граждани. По думите му това са неконтролируеми маси от хора, чужди на нашите култура, правов ред и ценностна система. Затова мястото им е в затворени центрове за мигранти със строг пропускателен режим, а след това трябва да бъдат депортирани в страните, от които произхождат.

България не е и няма да бъде пристан за Азия и Африка. Всеки, който е влязъл нелегално, трябва да бъде депортиран обратно в държавата си по произход, гласи становището на Обединените патриоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бате Петьо

    2 0 Отговор
    Аз съм "ЗА" ! Това трябваше вече да е започнало , но такива измислени ......... като Хелзинкски комитети , защита правата на малцинствата и т.н. , бавят нормалните процеси ! Маши на нали знаете на кои ....... ?
  • 2 Хасан

    1 1 Отговор
    В лагери със затворен тип, след това една газова инсталация..има човек има проблем,няма човек няма проблем.. В Турция има 3 милиона и са свободни а в Европейска Бьлгария концентрационни лагери..и после говорим за европейски ценности

    Коментиран от #3, #8

  • 3 Мършата

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    В Турция и Германия има, ама там управляващите имат акъл и знаят как да се възползват от тях - евтина работна ръка, а тука, тука и българите сме си евтина работна ръка и то даже най-евтина. Така че Турция и Германия да ги прибират и да им се радват!
  • 4 ВЪН

    0 0 Отговор
    Всичко зависи от волята на управляващите и никакви организации за защита на приматите не могат да въздействат, ако има такава! За съжаление сегашните ни управленци нямат такова желание дори видно е че е обратното!
    Незабавно трябва да бъдат събрани всички незаконно влезли и максимално бързо депортирани с помоща на тия 160 милиона, които взеха да ги настаняват. Дори и ние да платим цена за депортацията по-добре сега отколкото непосилна в бъдеще платена от българските деца!
    Незабавна депортация на афганистанци, пакистанци, иракчани и пр.!!!!!
  • 5 Картър

    0 0 Отговор
    Мъри, не си прав. В Германия пробваха да ги накарат да поработят. Еми нищо не стана.)))))
    Това не е дошло в Европа да работи и имагинациите на Меркел, че тези ще изработват парите за пенсии на германците се оказаха пълна катастрофа!!!
  • 6 Хасан

    1 0 Отговор
    Те дойдоха в Европа за евро,бмв и бяло дуп.. Последното не е задължително да бъде женско.. Прав беше Ердоган ако ги бяха настанили в зона за сигурност в самата Сирия
  • 7 До хасан

    0 1 Отговор
    Хасан Недей разсъждава на тема европейски ценности, а и нещо не си ги разбрал европейските ценности и не става въпрос за свободия, както си мислиш, а за СВОБОДА извоювана с кръв и пот през вековете за която ти и твоите инвазивни приятелчета явно не сте дорасли. Отивай в Турция, щом там те кефи демокрацията и си живей живота!
  • 8 Бат Саше

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Европейските ценности са за европейците, Хасанчо. Какво има да се чудиш и да повтаряш като латерна едно и също? Циганининът и ислямистът нямат място в Европа. Газовите камери са нещо много полезно, защото защитават Великата бяла раса от разложението на нискокачествения генетичен материал. Те скоро пак ще запушат. А в Турция е нормално да има и 100 милиона, защото винаги е имало и именно примитивната ви религия ги произвежда в промишлени количества. Домът на подобни хора започва от Турция и продължава на изток. Избистри ли ти се най-накрая???
  • 9 мъжкар

    0 0 Отговор
    Ами изберете ме мен и едно от порвите неща които ще направя е товаря ги всичките на автобуси без значение легални или нелегални защото за мен те всички са нелегални и представляват опасност за България.Товаря ги всичките и ги изселвам от България както Бай Тодор направи преди години с турците.Второто нещо което ще направя е да разположа два артилерийски батальона по южната ни граница и всеки арабски циганин който стъпи дори и на един метър в българска територия директно ще се открива огън по него и всички които са с него.Мен не ме е страх от евроатлантическите нещастници в лицето на Меркел Оланд и Обама и ще го направя това без да ми мигне окото а пък другаря Путин ще ни помогне малко като ни удари едно рамо.Втора стъпка напускане на ЕС и НАТО както и изгонването от България на престъпните организации фондация Америка за България фондация Отворено общество и Българския Хелзингски комитет защото е видно как със своите действия те ликвидират държавността в България.Трета стъпка атакуване на всички бизнесмени със сила във всичко градове в България още докато спят по къщите си и масовото им натикване по затворите където ще лежат до живот за откраднатите огромни суми от народа в следствие на нискити заплати които даваха години наред и за куп други неща като приватизация и т.н.Четвърта стъпка създаване на НАРОДНО ПРАВИТЕЛСТВО съставено изцяло и само от хора от народа което ще включва в себе си хора които са интелигентни образовани и хора които са специалисти в
  • 10 кроко

    1 0 Отговор
    Наистина не разбирам защо тия, които са иконом мигранти, не ги депортират? Или някой нарежда на целия ЕС какво да прави, или нашите алчни ГРОБ-аджии си правят сметка да точат от ЕС пари за тях. Но не си мислете , че имат изгода да ги интегрират, с тях ще стане същото като с циганите: даване на пари от ЕС без да се държи сметка за всършена работа и резултати. А управляващите, които да са те, ще гледат да не ги интегрират, за да могат да получават постоянно пари и да имат от къде да крадат.
  • 11 На Света Неделя на 19

    0 0 Отговор
    На 19-и на площада. От 18ч. В тоя л..нян свят можем това да направим поне. Засега
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове