1 096 8

Коалицията е между ГЕРБ и РБ, ние не сме част от нея

Ние подкрепяме не управлението като цяло, а подкрепяме определени политики, заяви Джамбазки

Анжелина Димитрова

Коалиционното споразумение е между ГЕРБ и РБ, ние не сме част от нея. Това каза за „Хоризонт“ евродепутатът от ПФ Ангел Джамбазки.

„Ние подкрепяме не управлението като цяло, а подкрепяме определени политики. И настояваме за политика в социалната сфера, сферата в борбата с битовата циганска престъпност“, заяви той.

Гласовете за Красимир Каракачанов на тези избори надхвърлят подкрепата за НФСБ и ВМРО за парламентарните избори, защото лидерите на ВМРО, Народен съюз, "Атака" и НФСБ проведохме сериозен разговор и стигнахме до общ извод, че ситуацията в държавата и интересът на отечеството изискват обединение, изискват да работим заедно. Това е резултат от това наше усилие, каза още Джамбазки.

„Честното, нормалното отношение към нашите съмишленици, поддръжници е нито да даваме техния глас, нито да ги караме да гласуват за който и да било. Те гласуваха и те избраха свободни българи, достойните българи избраха българския патриотизъм. Това е нашият резултат. 

Патриотизмът и национализмът в България имат своята тежест, своя резултат. Ние надминахме ДПС, една турска етническа партия, надминахме и другата турска етническа партия - РБ, надминахме и партия ДОСТ', заяви още той.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хасан
  Отговор
  1 22:19  06.11.16
  И какво предлагаш Джамбазки..??Косово? Монтенегро??

  Коментиран от #3, #4, #6

 • 681
  Отговор
  2 22:33  06.11.16
  Равни права и задължения за всички, Хасане. Елементарно и справедливо.
 • 3 22:38  06.11.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Озирис
  Отговор
  4 22:50  06.11.16

  До коментар #1 от "Хасан":

  Какво Косово и Монтенегро, човече? Тук въпроса е друг - че мафиоти политици ни подаряват труда живота парите на търтеи разни паразити било политически авери, било паразити от гета, а ние живеем в мизерия заради политици като БСп, ГЕРБ, ДПС, СДС, ОДС, НДСВ, Евророма, ДОСТ, и разните им още там. не е редно някакъв ром да получава средства наготово щото бил ром! Нито какъвто и да е, било сириец било американец Ганьовец и друг! Защото не предлага труд в замяна, само вирене на кючеци и бълване на деца от почти деца. Ето това иска да каже Джамбазки предполагам. Но е прав за много неща. А нима в Турция, САЩ ...се раздават пари наготово, понеге някой си бил кюрд, тюрк, азиатец, китаец, или друг? Там май няма такова нещо.... тогава и тук няма да го има повече! Защото не е редно. Сорос и ешскеназските му ортаци могат да искат така да бъде, но никой уважаващ се политик и човек не може да приема такива неща! Но винет, Станишев, Соломон Пасси, БХК, Амнескти и какви ли не тук ги приеха геноцидирайки нас? А да си геноцидиран в България българин и то от управниците си е гадост! Затова трябваа да са в пандиза или до стената виновните! няма сини няма червени, самоо ВИНОВНИТЕ!

 • 681
  Отговор
  5 23:22  06.11.16
  Няма сини, няма червени, виолетови и т.н. Има българи, има българско, това което е полезно за нас като нация и държава. Българофилство... това е пътя за да оцелеем в тези трудни времена и условия.
 • Ник
  Отговор
  6 23:36  06.11.16

  До коментар #1 от "Хасан":

  Предлага да учиш Български. Да се назоваваш Български гражданин и да не ми навираш пред лицето нито религията си нито майчиният си език. Не забравяй, че твоите деди са избрали след 1878г. да спазват Българското законодателство, да се наричат Българи и да правят всичко възможно за отечеството си- това изключва Турсият език и Турската държава! В останалите случаи както споменаваш ти ще има Косово. Моята историческа памет както и милиони Българи изисква и следи за желанието на такива като теб да приобщават Турският език, образование, култура и религия да не бъдат налагани! Иначе драги ще се лее кръв! Или се дръж като Българин или ще си имаме проблеми. Вие сте единствените в тази държава, които работят против нея. Няма проблеми нито с Арменците, Евреите, Украинците, Руснаците, Сърбите, Румънците... Само вие сте проблемните! Като не Ви отърва знаеш пътя! Иначе ... Кръв! Добре мери и действията си и приказките!
 • Хасан
  Отговор
  7 23:52  06.11.16
  Аз само използвам демократичното си право да си кажа мнението.. Не можем да допуснем Русия на западния бряг на Черно море. Трябва да имаме американски бази. Защото българския национализъм винаги е прерасвало в руска любов.. Щом сме си избрали Европа да сме в Европа но БСП,ДПС и патриотите пак ще викнат духове-руснаците

  Коментиран от #8

 • Ник
  Отговор
  8 00:05  07.11.16

  До коментар #7 от "Хасан":

  А аз предпочитам Турция да е от другата страна канала. Намирам за противоестествено Турция да има нещо общо с Европа. Те са пришълци клали и убивали и съсипвали най- проспериращата култура и държава през 14 век. Поради тази причина няма да отстъпя никога от мнението си че Турция няма никаква работа освен от азиатската страна на Черно Море. Ако Руснаците ще ми помогнат да постигна мечтата си ще ги подкрепя. Ако американците ми помогнат да си приберем Македония, Северна Гърция и Румънското крайбрежие ще ги подкрепя, но само и при условие че Турция се превърне в техен основен враг! Иначе възползвай се от демократичното си право да изразяваш мнение!

Напиши коментар:


Публикувай