1 550 3

Поражението на Борисов е факт

Борисов ще се съобразява, няма да преценява

Милена Богданова

Премиерът Борисов се намира в особена шахматна ситуация, е мнението на политологът Андрей Райчев. „Борисов, за да остане, трябва да се обърне към патриотите. АБВ го отсвири, половината реформатори го отсвириха. За БСП и ДПС изобщо да не говорим. Държи се на едни патриоти, които не са му в правителството”, обясни политологът по bTV. „Те трябва да са болни да не съборят правителството и да разсъждават въобще да крепят някакъв Борисов”, допълни той.

Патриотите са балансьори от нов тип. „Те набират два пъти повече гласове от ДПС. Ако на следващите парламентарни избори имат нещо от порядъка на 40 депутати, те просто решават, кой ще управлява. Те трябва да са болни вместо да си вземат властта, която народът им дава да подкрепят министри на СДС в правителството” е мнението на Райчев.

Поражението обаче е факт. „Двойката на ГЕРБ влязоха с 10 на 0, с 10 пункта преднина. По едно време станаха 7. След това 4 и накрая ги премериха 3. Днес ги мерим за другия. Това си е поражение. Тук няма разсъждение, че Борисов ще преценява. Борисов ще се съобразява”, заключи Райчев.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Картър
  Отговор
  1 23:17  06.11.16
  Ликувай народе, сатрапът ПАДНА!!!
 • Иван
  Отговор
  2 08:00  07.11.16
  Братя, мобилизирайте се и не позволявайте на маймунката на Боко да спечели на втори тур!
 • Народа
  Отговор
  3 08:30  07.11.16
  Народа се осъзна и показа, че мутратас цялата шайка крадци не струва!

Напиши коментар:


Публикувай