1 852 3

Паргов: Българинът счупи оковите на страха

Той благодари на гласувалите за Румен Радев

Росен Стойчев

„Надминахме очакванията, защото това, което се случи вчера, никой не го е мислил. Българинът вчера счупи оковите на страха. Особено в големите градове, което е било доминанта на Герб досега. Искам да благодаря на всички, които гласуваха. И на тези, които са гласували на предишни избори за други партии, а вчера избраха Румен Радев.“ Това заяви пред БНТ членът на Изпълнителното бюро на БСП и лидер на столичните социалисти Калоян Паргов

„Няма как да разчитаме на едни или други политически подкрепи, защото българите не се разделиха на партии. Те се разделиха между личности, които има вдъхват увереност.

В едни избори винаги има препятствия и подводни камъни. ГЕРБ няма заслуга за членството на България в Европейския Съюз. Герб не са доминанта на европейската перспектива. Доминанта са всички българи, които с вота вчера ясно показаха че европейската перспектива е недвусмислена.

Начинът, по който се водеше кампанията на Радев и Йотова е гарант, че след 13 ноември ще имаме различен президент. Вчера беше време за демокрация, хората взеха нещата в свои ръце“, заяви Паргов. 

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • шшш
  Отговор
  1 11:45  07.11.16
  Срам и резил, Паргов скрий се и не се показвай никога повече.
 • Koj4o
  Отговор
  2 12:01  07.11.16
  Кви окови ве, няма и 50% изберателна активност.Това означава, че НАРОДЪТ са му омръзнали всякакви генерали , маршали и всякакви червени издънки!
 • БЪДЕЩЕ
  Отговор
  3 13:32  07.11.16
  Върнахме се 1989 година, слаба държава.

Напиши коментар:


Публикувай