2 057 10

Поддръжниците ни са противници на тоталитарното ляво

Калина Петрова

"Наши естествени поддръжници са всички противници на тоталитарното комунистическо ляво, което продължава да се преражда в задкулисните олигархични кръгове, дърпащи конците и на настоящия ляв кандидат. Възможностите са само две: да позволим България да се върне в мрачното минало на идеологическите лъжи и подчинението на чужди интереси или с гласовете си да направим така, че тя да остане там, където е нейното достойно място - сред свободните европейски народи." Това заявява Бойко Борисов във фейсбук страницата си.

Преди днешната среща с Реформаторския блок кандидатът на ГЕРБ Цецка Цачева огласи и своята позиция, в която се казва:

„До този момент пред българските гласоподаватели имаше няколко възможности за избор. След обявените резултати изборът на втори тур се свежда само до две възможности - това трябва да се разбере много ясно от всеки.

Първата води към международна изолация, замразяване на европейски фондове, корупция, партизанщина, бедност и всички беди, които БСП причинява на България всеки път, когато се добере до властта.

Втората възможност е България да остане в семейството на развитите европейски държави, да става все по-силна, все по-стабилна и просперираща. Като част от най-голямата дясно - центристка партия в Европейския парламент ние гарантираме, че този път на развитие няма да бъде променен.

Българските избиратели трябва да си дадат сметка, че от тях зависи каква ще бъде тяхната родина и решително да се противопоставят на опита България отново да попадне в плен на тези, които рушат, вместо да съграждат, и разделят, вместо да обединяват.

Нека загърбим тънките сметки и изчисления кой кого ще подкрепи, при какви условия и какво ще иска в замяна. Във всички избори досега  сме печелили с гласовете на активните разумни хора, които вярват в собствените си сили и работят за България.

Този път отново ще бъде така.

Без никакви специални уговорки наши естествени поддръжници са всички противници на тоталитарното комунистическо ляво, което продължава да се преражда в задкулисните олигархични кръгове, дърпащи конците и на настоящия ляв кандидат. Резултатите от първи тур отново доказват, че ГЕРБ е единствената сила, която може да се противопостави успешно в тази битка.

Затова призовавам всички наши съмишленици и партньори в същата тази битка, които са част от демократичното дясно, да ме подкрепят, за да победим заедно.

Помнете, че възможностите са само две: да позволим България да се върне в мрачното минало на идеологическите лъжи и подчинението на чужди интереси или с гласовете си да направим така, че тя да остане там, където е нейното достойно място - сред свободните европейски народи.

Аз ще се боря непоколебимо за независима и просперираща България в обединена Европа!

 

 

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Седесар
  Отговор
  1 16:37  07.11.16
  Публикувано във факти.бг: Лоша работа!Очертават се следващи 45години -Води ни партийо любима към светли бъднини води..ТАКА пеехме при комунистите Радев ми прилича на Тодор Живков на младини.Събудете се хора! Аз не искам повече комунизъм Цачева не ми е ХЕПИ,но по добре -тя да е!Всички да гласуваме на балотажа за Герб иначе се връщаме в изходно положение 1989г!

  Коментиран от #4

 • Шаран БГ
  Отговор
  2 17:25  07.11.16
  Какви леви, какви десни - всичките от едно котило. А пък президентина ако иска, може и синьо-зелен да се пише. Най-малко още четвърт век ще го тъпчат този народ !! Ако го има...........
 • Тодоров
  Отговор
  3 17:31  07.11.16
  На #1: Другарю СЕДЕСАР - вие отдавна сте изчезнал вид, особено след грабителската политика на Иван Костов, който за 1-2 мандата опостуши държавата и ограби толкова, колкото за 45 години при Тодор Живков никой не го е правил. Само, че Тодор Живков построи толкова, че има какво да грабят още настоящите "демократи" като теб. Но не това е въпроса. Всички онези , които гласуваха за Каракачанов и Марешки, вероятно ще гласуват за Радев. Комунизмът, за който вие говорите и сте пели песнички, отдавна е в историята. И тези подадени близо 28-30% гласове за Марешки и Каракачанов в никакъв случай няма да бъдат чисто комунистечски гласове, а гласове на средния бизнес, на патриоти и родолюбци, на отрудени хора и народна интелигенция. Вече ни управляваха адвокати и юристи, философи и финансисти, и разбира се .......пожарникари. Дайте да видим как ще се справи един военен - абсолютен професионалист в своята област и летящ там, където вие никога няма да стигнете. А както казва народа, не се знае от коя трънка ще изскочи заек.
 • Гост
  Отговор
  4 18:26  07.11.16

  До коментар #1 от "Седесар":

  Ей, в колко статии ще пействаш една и съща безмозъчна тъпотия? но си вземаш паричките от ГЕРБ за елементарното си тролене! Продажен, виж че Цецка е комунистката!

 • Ник
  Отговор
  5 18:36  07.11.16
  Каква е разликата между Тоталитарното ляво и Тоталитарното дясно?
 • Картър
  Отговор
  6 18:43  07.11.16
  Че те герберастите са все комундели и партизански унуки, но е за предпочитане един открит враг пред един прикрит враг.)
 • есхач
  Отговор
  7 20:18  07.11.16
  е аз пък съм противник на тоталитарното дясно все пак уж сме демокрация а една партия командва всичко и всички в страната
 • Гошо
  Отговор
  8 21:43  07.11.16
  Хаха Цецке, тоталитарното дясно е много по страшно.. И разберете най накрая че народа много отдавна не ви иска.. Вие сте престъпници и с нисък морал, тоест вие нямате морал.. Ако имахте ония с голямата тиква щеше да си подаде оставката както беше обещал..
 • Рамбо
  Отговор
  9 01:29  08.11.16
  Живял съм по тошово втеме, не искам дори да чувам ьа онова време.за една думичка отиваш в конц лагера.Избиха доста хора без съд и присъда. С повод или без повод изчезнаха безследно доста мирни хорица.ЗА това пазете и ценете демокрацивта.Просто няма нвма цена. Вижте северна корея и се замислете.
 • МСБ
  Отговор
  10 22:43  08.11.16
  Всички на снимката са комунисти или деца на върли комунисти. Цецилия е била партиен секретар. Рабфака издава дипломи за средно и висше едновременно. ГЕРБ доказа че МВР са негодни да управляват. Фандъкова първа ще отиде в затвора. Сетила се е какво е подписвала и за това ревеше.

Напиши коментар:


Публикувай