2 199 1

Капачки срещу благородни инициативи

Калина Петрова

Поредното събрано количество пластмасови капачки предадоха кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев и заместник-кметът Лариса Кътова на Кирил Гаров –организатор на благотворителната инициатива за децата от дом „Мария-Луиза” в Пловдив.

Администрацията на район „Северен” предаде 53 кг. пластмасови капачки за рециклиране, а приходите от тях се използват за изграждането на зеленчукова биоградина в дома за деца, лишени от родителска грижа „Мария-Луиза”в Пловдив.

„Първата ни цел е постигната, градината на децата е факт, първата реколта е прибрана. Сега си поставяме следващи цели за реализиране.” – сподели Гаров.

„Възнамеряваме да продължим традицията със събиране на пластмасови капачки. Радва ме факта, че все повече жители се включват в нея, а събраните средства ще бъдат изразходвани за различни по вид обществено полезни каузи  – коментира кметът на „Северен” инж.Ралев.

Пластмасови капачки могат да се предават денонощно на дежурния служител в районната администрация на адрес бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” №22А.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Виолета
    Отговор
    1 18:15  08.11.16
    Във Пазарджик има ли адрес за събиране на капачки?

Напиши коментар:


Публикувай