1 378 6

Десислава Иванчева остро се разграничи от "Зелените"

Калина Петрова

Инициативният комитет, който издигна кандидата за кмет за район „Младост“ Десислава Иванчева, излезе днес с опровержение до медиите, в което изрично се посочва, че тя не е свързана с партия „Зелените“, каквито публикации се тиражират в последните дни, пише БНТ.

Лидерът на протестите Иванчева е кандидат за кмет, издигнат от Инициативен комитет за независим кандидат на район „Младост“ и e подкрепенa от ПП "Нормална държава".

Още от самото начало на нашите протести поискахме помощ от всички политически сили и тогава се отзоваха единствено от ПП „Нормална държава“ и ни помагат и до днес. Кандидатурата по никакъв начин не е свързана с партия „Зелените“, която подкрепи друг кандидат за кмет на района, пише още в писмото до медиите.

От Инициативния комитет декларират, че в този толкова важен момент за район „Младост“ Десислава Иванчева би приела подкрепа не само от „Зелените“, но и от други партии и сдружения, защитаващи демократични ценности и каузи, за които тя се бори. Изричното условие е това да не предполага политическо обвързване, тъй като Иванчева е независим кандидат за кмет и държи да остане такава.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мартин
  Отговор
  1 23:47  08.11.16
  Всеки един трезвомислещ човек би се разграничил от партията на Иво Прокопиев - "Зелените"! Кой нормален би искал подкрепата на партия, чийто водач - Тома Белев брой делфини в Черно море за 3 000 000 лева?!?
 • Антон
  Отговор
  2 18:15  09.11.16
  Работа със Зелените да си нямаш, Светльо Витков е последният, който се опари.
 • Добро
  Отговор
  3 19:15  09.11.16
  Като се има предвид, че Зелените и техните НПО-та се занимават основно с източване на държавния бюджет и рекетиране на бизнеса изобщо не се учудвам от този ход на Десислава Иванчева.
 • Рокси
  Отговор
  4 20:37  09.11.16
  Съвсем адекватно изказаване. Кой нормален политик иска да го свързват с тия мошеници?
 • Исмаил
  Отговор
  5 23:09  09.11.16
  Ами нормално, то кой изобщо би искал да има нещо общо с тези шарлатани, които само се чудят по какъв начин да извият ръцете на държавата, за да източат някой милион. Ако тези хора наистина имаха някакво желание да се превърне Младост в зелена зона щяха доста отдавна да започнат да работят за това и нямаше да позволяват да се презастрои. Сега се сетили уж, че май трябва да се направи нещо и за да отчетат дейност решили да се присламчат към хора, които са работили активно за идеята.
 • Катрин
  Отговор
  6 23:10  09.11.16
  Навлеците от Зелените пак се опитват да си присвоят заслугите за неща, които не са извършили.

Напиши коментар:


Публикувай