9 Ноември, 2016 10:48 5 850 41

С падането на ГЕРБ не пада България

  • падането-
  • герб-
  • българия-
  • корнелия нинова

Обратното - България се изправя, заяви лидерът на БСП Лява България Корнелия Нинова

С падането на ГЕРБ не пада България - 1

Лидерът на  БСП Лява България Корнелия Нинова се обърна към депутатите от парламентарната трибуна, като заяви:

"Правите две огромни грешки. Първата - не чухте какво ни казаха 3,5 млн. българи в неделя. Не чухте гласа на тези хора, който каза: „Не ви харесваме. Искаме да работите повече, да не харчите толкова пари от нашите, които ние ви плащаме като заплати и субсидии и да работите не за личното си обогатяване и партиен интерес, а за нас, за хората и за нашите интереси”. Какво предлагате днес? Обратното! Освен, че предлагате да не работим, ще предлагате да се гледа закон, който обявява комунистическия режим за престъпен. Какво правите, хора? Кандидатът за президент, който подкрепяте, искате да го обявите за престъпник, защото е била партиен секретар по време на онзи режим ли? Министър - председателя ли искате да обявите за престъпник, защото е бил член на партията по онова време?

Хората казаха: Работете за нас, а не за партийния си интерес. Вие сега работите за партиен интерес.

Ние сме гарант за спокойствието на българските граждани, за работата на институциите, за уважението към Конституцията

Втора грешка. Загубихте на първи тур и вместо да си вземете поука пуснахте страха, натиска и внушенията за нестабилност. Не плашете хората, това няма да се случи. Ние няма да допуснем дестабилизация на България. Ние сме гарант за спокойствието на българските граждани, за работата на институциите, за уважението към Конституцията.

С падането на ГЕРБ не пада България, а обратното, България се изправя. Не правете от вашата загуба национална трагедия. Щели да спрат еврофондовете. Кой ви го каза това, дами и господа? Щял да се върне тоталитарният комунизъм. До там ударихте дъното, това изречение да го произнесе партиен секретар, който плаши, че непартиен президент  ще върне тоталитарния комунизъм. Внушавате, че щели да се продадат интересите на България. Кой го прави? Външен министър, който ни продаде интереса в ООН и смени Ирина Бокова с Кристалина Георгиева. Външен министър, който подписа споразумението с Канада и продаде българското земеделие и българската икономика.

Щели сме да превърнем България в гето за бежанци. Кой го казва? Правителство, което прие Постановление 208 за трайно заселване на бежанци в България, за плащане на техните социални и здравни осигуровки.

Изборът на 13-и бил между леви и десни ценности и го казва вицепремиер, който беше такъв и в ляво правителство, с леви ценности. Казва го човек, който беше еврокомисар  изпратен от ляво правителство с леви ценности. Що за раздвоение на личността ви хвана за една вечер?

Щяло да спре санирането, дървата, няма да изплащате майчинство, ще купувате гласове и ще всявате страх и ужас. В ловешко на бедните хора, които докарахте до това състояние, защото замразявате доходи постоянно, раздавате два килограма кайма и по един хляб. Гаврите се с народа си.

В Бургас ще спирате парите за града, а в Сливен – осветлението.

До там ли стигнахте? Така избори няма да спечелите.

Каните се да манипулирате и фалшифицирате. Това, уважаеми дами и господа от управляващото мнозинство, е агония, агонията на една загуба, но това няма да стане агонията на България. Това ще стане новото начало и новият път за България.

1 млн. българи се произнесоха, че искат промяна!

Уважете гласа на хората. Демонстрирате неуважение към народа си и той ще ви го върне на 13-ти.

Те поискаха промяна и ние им я предложихме. И тя ще стане на 13-и, въпреки вас. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 1 Отговор
    Нинова трябваше да завърши с лазунга "ВЕЧНА ДРУЖБА С ДПС-НАШИТЕ НОВИ РУСКИ ПРИЯТЕЛИ"

    Коментиран от #7, #11, #36

  • 2 оле

    1 0 Отговор
    Е.ати номерата на ЦИК , ГЕрП,докога?
  • 3 ДОЛУ ГЕРБ

    1 0 Отговор
    ГЕРБ СА ТУРЦИ И ЦИГАНИ ! БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ВЪЗРОДИ НЕ ДА ПАДНЕ !! ГЕРБ- НЕГОДНИ КРАДЛИВИ И ПРОДАЖНИ !!!
  • 4 БАБА ГЕНА

    1 0 Отговор
    а дост и хората от смесените райони как подкрепиха МАМАТА ВИ,господин ОНЯ КОНЯ С ГОЛЕМИТЕ КАПАЦИ.ОЩЕ ПОВЕЧЕ ,че бсп не е разговаряла и търсила помощта на дпс.САМИЯТ РАДЕВ КАЗА ЧЕ РАЗЧИТА НА ХОРАТА,КОИТО ИСКАТ ПРОМЯНА.И НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА АМЕРИКА ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ КАЗА,ЧЕ ЩЕ ВОДИ ПОЛИТИКА НА СДОБРЯВАНЕ С РУСИЯ.
  • 5 шезлонг

    0 1 Отговор
    Не е нужно такова напъване. Народа вече знае какво прави. Това че Цачева не е харесвана въобще не означава че вие идвате на власт.
  • 6 пенсионер над 70

    1 0 Отговор
    За мен ГЕРБ не са носители на прогрес. Насадиха култ към неграмотността, милиционерщината и безпардонността.
    Искам тяхното управление да отиде на съд.
  • 7 Коньо Коньооооо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Къде го чукаш, къде се пука? В ТАЗИ статия става въпрос за съвсем други неща - това първо. Второ - ти кое би предпочел - да участва ДПС в управлението на Бг (въпреки че до момента никой не е обявил подобно нещо) или Ердоган, осигурил избиратели на ЦЦ, да управлява пряко нашата страна. Айде ако ти е възможно помисли малко, а после цвили!
  • 8 БАБА ГЕНА

    1 0 Отговор
    ЗАТОВА ДА ПОДКРЕПИМ ГЕНЕРАЛА,КОЙТО ЩЕ ВОДИ БАЛАНСИРАНА ПОЛИТИКА И КЪМ ЗАПАД, И КЪМ ИЗТОК.ДА ПРЕКЪСНЕМ И ОТРЕЖЕМ ПИПАЛАТА НА ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ,КОЯТО ГЛЕДА САМО ЗА СЕБЕ СИ.А НАРОДА НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО ЗА НЕЯ.И ОТ ТАМ КРАЧКА ПО КРАЧКА ВСИЧКИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ.И ДА СЕ ЗАВЪРНАТ ПРОКУДЕНИТЕ НИ ДЕЦА И ВНУЦИ В РОДИНАТА СИ--БЪЛГАРИЯ.
  • 9 onq s konq

    0 1 Отговор
    Добре е да си го знаете отсега,че дори и Радев да стане президент/което хич не е сигурно/,то след едни предсрочни избори ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТНОВО ЩЕ БЪДЕ НА ГЕРБ И С Б.БОРИСОВ НАЧЕЛО!А има ли някой изобщо да се съмнява че ГЕРБ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ В БГ?!

    Коментиран от #13, #16

  • 10 Изводи

    1 0 Отговор
    Според денните от последното световно проучване на благосъстоянието на държавите, дори Македония ни подминава. Македония е на 53-о място. Бокостан е на 57-о място. Стабилност, а? Да, на скотщината. По-показателно от това няма накъде.
    И преди си бяхме зле, но откакто се домъкнаха тия гадове положението се влоши стократно. Най-малко.
  • 11 Кольо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Катърче много ти е истерично цвиленето.......

    Коментиран от #14

  • 12 Киро

    1 0 Отговор
    Да падат герб и да сменяме политическата система с мажоритарна!

    Това е единствената алтернатива!
    Друга няма, това са фактите.
    Всички вече са управлявали и всички са компрометирани от настоящите!

    А за герб голямата част от хората гласуват от немай къде си - че да не управляват комунягите и фесовете!
    Ако някои си мислят, че хората много се радват на простак - бивш пазвантин и мутра, жестоко са се объркали!
  • 13 долу ГЕРБ

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Само слепи продължават да подкрепят тия гад.ве от ГРОБ !Един единствен (първия)път навремето гласувах за тях и до ден днешен съжалявам!
  • 14 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Кольо":

    Нормално е така да ти се струва,след като чуваш БЕЗПОЩАДНИ ЗА ТЕБ ИСТИНИ
  • 15 да го тура на оня с коня

    1 0 Отговор
    ГЕРБ Е ЦИГАНСКА И НАЙ- ПРОДАЖНАТА КРАДЛИВА ПАРТИЯ !!! ТЕ ПРЕБИХА БЪЛГАРИЯ !!!
  • 16 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Ехее, ти що си мислиш че другите са прости като тиквичко: не е трудно да се досетим че тиквичко ще гледа да се оттегли по някакъв начин, щото така е забатачил държавата, че рискува всичко да лъсне и да разруши култа към ПРОСТАТА СИ ЛИЧНОСТ, който изгради сред прости коне и кобили симпатизанти! Освен това господаря в Белия дом се сменя и новия няма гаранция че ще хареса тъпо парче акто него, та от там кажат ли "Смяна" значи си отива. Само дано тези, които дойдат след него, да го подгонят и то здравате, а не само за пред хоратра, и да го вкарат в затвора, че за толкова много зулуми трябва да се търси сметка.

    Иначе нямам нищо против ГРОБ да остане на власт - няма да е още много дълго, щото скоро ще си проличи че с 2 магистрали, няколко десетки детски градини и пречиствателни станции и декари соларни паркове няма как да се връщат 24 милиарда заеми, дето тиквата накраде! Трябва да се изложи тотално пред хората, та да го разберат и крантите що за стока е и всички да го намразят - от това ще го заболи, щото си пада егоцентрик с мания за величие!
  • 17 onq s konq

    0 1 Отговор
    Не разбрахте ли че КОЙТО НЕ Е ЗА ГЕРБ НЕ Е БЪЛГЪРИН И НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА КАРА BMW ! 100% СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ГЕРБ ЩЕ ОСТАНЕ НА ВЛАСТ ЗАЩОТО ФСИЧКИ УМНИ ХОРА ГО ПОТДЪРЖАМЕ - А НИЕ НЕ СМЕ МАЛКО !
  • 18 Картър

    1 0 Отговор
    Приятели, Конят е прав. Ние ще гласуваме срещу Герп, но от ЦИК като подменят резултатите като при референдума и ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ ИЗБОРИ и партиината секретарка на БКП току виж станала прецедент.(
  • 19 Бай хой

    1 0 Отговор
    С ПАДАНЕТО НА ГЕРп СЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРИЯ.


    Разбира се които и да доидат след тях трябва да се държат изкъсо с вила на врата че цялата ни политическа пасмина знае само да краде и разпродава.
  • 20 шшш

    1 0 Отговор
    всички са негодници...ама без изключение..,ако си бил преди това честен и мислил си за народа/ когато бил пиян / сега вече си ДуПеДал в парламента и мислиш че си от друга планета и всемогъщ...
  • 21 За Орешарски

    1 0 Отговор
    Какво ми хареса, казах си най-после народа се събуди и започна да следи изкъсо какво се прави и да протестира. И повече никой няма да прави глупости и да му са разминава. Да ама Не. Върна се г-н Борисов и почнаха глупост след глупост и НИЩО!!!
  • 22 пирова победа

    0 1 Отговор
    Ей, слепци и болни мозъци! Вие виждате ли, кой дойде, кой идва, кой ще "изправя" България?????
    Вие луди ли сте бе, това са червените кхмери, най крадливата пасмина управлявала България през цялото ни съществуване и се радвате на Дявола?????
    Викате Дявола, за да махне Бойко, та Бойко в сравнение с червената номенклатура и аристокраДция е, като ученик в 1 клас бе!
    Тая кака доскоро беше с Пеевски, приятелка, въртяха си заедно бизнеса.
    Само след 8 години, Тройната коалиция се върна на бял кон! Явно тоя народ няма да поумнее, за това трябва да се намери друг начин да му се налеев мозък.

    Коментиран от #24

  • 23 7777777

    1 0 Отговор
    Господа, при едни предсрочни парламентарни избори никой не може да предвиди какво ще бъде статуквото в парламента, надига се трета политическа сила-патриотите, така че съвсем не е сигурно дали ще има отново тройна коалиция и БСП И ДПС щели да управляват заедно!
    Важно е да съборим ГЕРБ, защото те направиха много грешки и се смятаха за велики, играейки си със съдбините на страната, продавайки националните ни интереси, при тях няма нито едно министерство, което да работи както трябва, тотален упадък на държавата!
  • 24 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "пирова победа":

    ...а ти какво съветваш "публиката". Да гласуваме за тетката ли?!
    Аз бих пуснал за Ген.РР, а не за "куклата" на ген.ББ, защото тук е важна Личността. А за парламентарните избори ще му мислим... Ясно е, че ГЕРБ и БСП ни устроиха новия двуполюсен модел и се опитват да го представят като копие на нормалните модели по света. Важното е да има и някаква политическа (псевдо)конкуренция, както беше при Г.Първанов и ББ-кабинет1. Просто за пореден път ще избираме по-малкото зло за България - независими в политиката няма. Сега ще видим и Д.Тръмп накъде ще я подкара.

    Коментиран от #26

  • 25 пирова победа

    0 1 Отговор
    Кой мислтте ви създаде групировките СИК, ВИС и т.н., кой създаде олигархичната система в България, кой обра банките 1996 г.?????
    Всичко е по РУСКИ модел и извършено от агентите на ДС, които И ДО ДЕН ДНЕШЕН са на пряко подчинение на ФСБ(КГБ), това са спящи клетки, един огромен апарат, който беше задействан с пълни сили и средства, за да се спре про-западната ориентация на България, това са фактите. Защо все на високи постове са все или военни или агенти на ДС? Задайте си тоя въпрос?
    Соца ли си искате? Лукановата зима, опашките, визите, безработицата, олигарсите????? Това искате да върнете?
    Вярно, Бойко има трески за дялане, но следва курса към ЕС и НАТО, нито веднъж не е застанал на другата страна, тази на Русия!!!! И не си правете илюзиите, че можем да лавираме мебду Запада и Русия, защото, тоя дето седи на два стола обикновено пада и боли много.

    Коментиран от #28

  • 26 пирова победа

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Николай":

    БКП -то ли е по малкото зло!? :) Стига бе, те не са по малкото зло, те са самото ЗЛО.
    Тук не е важна личността, а е важно накъде отива България, защото, сме в ЕС и НАТО, а все се накланяме към Русия, това е наклонена плоскост и от много жонглиране накрая ще се изсулим, като мокри гащи.
    България е все още под валутен борд, защото тези същите, които ще правят промяната, между другото тогава бяха и със същия лозунг, те фалираха и занулиха държавата, точно тези същите хора, които днес ще ни "спасяват", толкова ли е плиткопаметен този народ, направо съм изумен, просто нямам думи, много се напрегнах. :)
  • 27 tost

    1 0 Отговор
    Радев е "човека "",Цачева ми прилича на лелка от училищния стол.
  • 28 асдфгхйк

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "пирова победа":

    Наизпълзяхте като усетихте опряния на гушите си нож. Допреди това си мислехте, че пак ви е в кърпа вързано всичко.

    Коментиран от #30

  • 29 onq s konq

    0 2 Отговор
    Ще излезе замалко НО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ БОЙКО НА БЯЛ КОН С КОПИЕ В РЪКА

    Коментиран от #31, #32

  • 30 пирова победа

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "асдфгхйк":

    Напротив вие сте жалка/ък, защото утре ще излезе Азис и ако ви каже, че ша са опрайм, ако излезнем от ЕС и НАТО ще го подкрепите с две ръце, за това сте жалки.
    Тоя дето му е опрян ножа в гърлото, но не го осъзнава е българският народ, защото сам си вика палачите, да го оправят за пореден път, както го оправиха в началото на 90-те!
    Какво искате, София е станала слънце в сравнение с минали години, пътища, магистралата кой я завърши? Да проблема му на Бойко е, че винаги говори, като самохвалко, но ФАКТИТЕ са си ФАКТИ, докато предишните само крадяха! Най-големият проблем на Герб е, че не реформираха съдебната система, това най голямата грешка, но ти гарантирам, че тези, които идват няма да го направят въобще.
  • 31 оня с магарето

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "onq s konq":

    А бе то вие с конете сте като плевелите бе !!! Нищо не може да ви махне !! А какво да правим ние с магаретата ?
  • 32 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "onq s konq":

    Той ще излезе простата тиква ама с копие у г.зо.
  • 33 onq s konq

    1 0 Отговор
    Ей ...колкото и да пишете с ника ми удобни за вас простотии, по-богати няма да станете!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 есхач

    0 0 Отговор
    Тези тн десни ,а всъщност истерици, които само сънуват и им се привижда комунизъм,не разбраха ли че стана лека промяна в света. На Герб ще им е трудно - ще ходят на килимчето в Москва по поръчение на Вашингтон да се извиняват и да ги е.. и пак да се извиняват и пак да ги е... а после ще лъжат в София ,че видите ли те са оправили отношенията с Москва и са ги приемали на равна нога. Тези срама нямат явно още не са опукали 16 млрд и не искат да ги оставят на друг.
  • 36 Сори

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Кое дпс бе мърщав кон ...това в България или Турция ...Защото цяла - Турция гласува за Цецка - Метлата....Всички цигани и Турци гласуваха за Цецка - Метлата Циганския квартал в пловдив е гласувал за Цеца,,,Здраво се е изръсил Боко Т...50 000роми....ЕХ ЗАЩО НЯМА ПОВЕЧЕ ЦИГАНИ....въздъхна БОКО Т. Герб кръв пикае...
  • 37 Кирилизатора

    0 0 Отговор
    Другари партизани, скрийте се в някоя землянка. Нинова да прави, като вятъра. Демагози и популисти, като фалирахте 10 пъти държавата, въобще ги нямаше великите приказки, как мислите за народа. Всички комунисти дружно под земята .

    Коментиран от #39

  • 38 Кирилизатора

    0 0 Отговор
    Сори, те хората заявиха, кой зад кого застава . ДПС застава зад Радев, ясно и категорично. Гледай малко пресконференции, пък после идвай да показваш, колко акъл имаш...

    Коментиран от #40

  • 39 Дядо поп

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "Кирилизатора":

    Какви партизани,бе куролизатор много си се напасъл и ти
    като коня с партийни термини,вземи,че зобни от някъде
    малко мозък та дано ти уври партийната тиква.
  • 40 Сори

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Кирилизатора":

    Всичко гледах най Добре..и подробно..БългарскотоДПС го приканиха за промяната ..т. . е за Ген Радев.....Турския ДОСТ- ДПС 12 000бр. гласуваха по нареждане на Ердоган за Цеца...Гербаджийката Ще го отречете ли ???Мутрата не го искат в България и търси по мощ от Турция за което ще трябва да се реванщира както и винаги прави..а това се казва Държавна измяна
  • 41 народа

    0 0 Отговор
    Ама моля ви, другарко Нинова, не им показвайте грешките! Не се прави така! Ако обичате, замълчете и просто гледайте техния провал без да ги отклонявате от посоката. Я си представете, че бойко се усети къде е сгафил и вземе, че запретне ръкави и сега за два дни намали цените на винетките, билетчето за градски транспорт и прати малко полицаи да понабият някой и друг бежанец? Моментално овчия народец пак ще му повярва и ще гласуват за него. Затова шшшт! Тихо! Нищо не казвайте, просто гледайте и му направете място да падне. Не му обяснявайте къде греши! Не се научихте вие, кoмyнистите, как се прави! Но въпреки това имам надежда за вас, виждам, че при вас настъпва промяна, защото Радев е изключително добър избор! Ако продължавате в същата посока можете да постигнете много.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове