Last news in Fakti

9 Ноември, 2016 17:35 3 861 21

Бойко Борисов: ГЕРБ ще подкрепи Референдума

  • бойко борисов-
  • премиер-
  • референдум
Бойко Борисов: ГЕРБ ще подкрепи Референдума - 1

След Брекзита във Великобритания промените в САЩ бяха очаквани. Надявам се Доналд Тръмп да промени позицията си за глобалното затопляне и природните бедствия. Това заяви пред бТВ премиерът Бойко Борисов.

Той не пропусна да се оплаче, че по време на предизборната кампания медиите в България са били срещу ГЕРБ.

Американците са си избрали президент. Да изчакаме два – три месеца и тогава ще видим. Същото се говореше за Рейгън, а всички знаем какво направи. Съветският съюз падна.

Вчера до късно се карах моите кметове да не плашат хората. Винаги има алтернатива. Дядо ми казваше, че и без петел ще съмне.

Всеки от моите приятели ми се разсърди, че затворихме центъра на града, за да може Слави Трифонов да си направи концерта.

Аз гласувах на референдума за разлика от мнозина други. Трябва да предупредя, че субсидията от 1 лв. ще доведе олигархията на власт. Ще дойдат такива като Ценко Чоков. Аз съм си направил партията без 1 лв. всички знаете как това стана. След балотажа ще работя за 120 депутати и 1 лв. субсидия. Едно е от сцената да говориш, а друго е да си направиш партия и да носиш отговорност. Смятате ли, че спя преди деня, когато на следващия ден имам среща с Ердоган, Путин или държавния секретар Кери. За това казвам Слави да дойде и да носи солидарна отговорност със субсидия от 1 лв. На въпрос вие сега също говорите пупулистки, защо ще го правите, ако не сте съгласен, Борисов заяви защото го искат 3 милиона граждани, а той е длъжен да предупреди. Той допълни, че се е постарал да не се харчат отделни пари за гласуване на референдума, както и отбеляза, че въпреки била блокирана София, митинг-концерта бил разрешен. И това не можело да се случи на всеки.

ГЕРБ може да работи и без пари. Ние така почнахме. Трифонов трябва да знае, че отсега ГЕРБ ще подкрепя в парламента и трите искания на референдума. Който има пари по регионите, той ще влиза в политиката.

Аз гласувах „За“ на референдума. Това разкри Бойко Борисов. Той призна, че Слави Трифонов е прекрасен артист, но сега след като влиза в политиката, нека носи отговорност.

Резултатите от президентските избори са моя вина. Аз търсих най-подходящия човек, а не най-харизматичният. Партията очакваше аз да съм кандидат за президент, призна отново Бойко Борисов.

Той призна, че винаги е бил честен с народа и с неговите народи. Ако гледаме в Европа, Цецка Цачева е много по-симпатична, но и много по-подготвена.

Аз съм виновен за резултатите в чужбина. Трябваше да угодя на Патриотите за по-малко секции, ние се огънахме, за да запазим стабилността на държавата, ние не се обичахме, но направихме правителство.

Това е част от наказателен вот от лекари и учители. Да, това е така, но трябваше да направим реформи. Защо ДСБ избягаха от Москов. Реформите са трудни и не носят гласове. Аз не знам в Европа да има правителство с над 50% одобрение. Тук ГЕРБ и Реформаторския блок загубихме от управлението.

Моята дума на две не се дели. Още в неделя се събрахме и всички решихме, че ако бяхме подали оставка, нямаше да е честно към Цецка Цачева.

Грешката е моя, но аз имам мъжеството да я призная и да поискам отсрочка от една седмица. На човек и на народ, каквото иска, нека му се случва, пожела премиерът. Той все пак не скри своя оптимизъм, че в неделя резултатът на ГЕРБ ще е друг.

Бойко Борисов поиска от ген. Румен Радев да каже какво е поискал от него и какво е изпълнено. Лидерът на ГЕРБ посочи, че имаме нов договор с руснаците за нови двигатели за нашите изтребители.

Водят се преговори с Путин и за ремонт за нашите Су-та. Заложихме и пари за нови самолета. Ген. Радев казва, че ние сме приземили авиацията, а ние я вдигнахме.

Аз като човек на години и с опит не се радвам на ново начало, защото не се знае какво ще излезе, обобщи премиерът.

Как по-прагматично ще разговарят с Русия. Спестихме 90 млн. лихви от старите бакии около АЕЦ Белене, руските туристи се върнаха, двустранните отношения отбелязват ръст.

Мислех, че санирането на блоковете, ударената контрабанда, изплатени вересии, че е добро, а изведнъж протестен вот.

Ще ми бъде мъчно, ако си объркаме държавата. В неделя ще бъда първият, който ще поздрави ген. Радев.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 маммммк

    0 0 Отговор
    По-долнопробно творение от това няма.
  • 2 да ве да ве

    0 0 Отговор
    Гледах го при Цветанка, играе го покаял се и си посипва главата с пепел сега, всичко щял да направи 'квот кажел Слави и т.н.
    А само едно въпросче 'кво ни плашиш, че щели да дойдат такива като Ценко Чоков я по добре обясни, как точно тоя толкова години дерибейства и си прави, каквото си иска !?!?!? Нали власта е у вас що не взехте мерки само постановки разигравахте там.
    Само това "дребно" нещо ти опонирам Боко да оставя на хората да ти кажат останалото.
    Проблемът е че никой вече не ти вярва, че ще се промениш - капиш ???
  • 3 Картър

    0 0 Отговор
    Има една народна поговорка при подобен случай: Вързан дупе дава, а развързан дири две!
    Не е толкова важен този лев или два. Важното е, че в случая лъсна цялата машина за печелене на избори, с която политическия псевдоелит водеше народа 26 г. за носа. Борисов също трябва да знае, че голяма част от народа иска да го види в костюм с широко райе в ЦСЗ, а не да му плаща масрафа за долче вита със съдийки, джурналистки и тути кванти хванати по кръстовищата.
  • 4 Гост

    0 0 Отговор
    Изчерпа се отвсякъде и стана жалък!
    Вече хората го мразят, макар в началото да имаше добри черти! Сега ще се превърне в следващия Костов, Станишев или Орешарски - само той ще си вярва, че ще го помнят с добро!
    Вече започвам да му съчувствам, че толкова се унижава, само и само да остане на власт. В същото време обаче, глупостта му е толкова голяма, че сам не осъзнава как се закопава!
    Сам се издаде, че в първия му кабинет са му наредили министрите. Сам се издаде, че Бийн му е наложен.
    Сега сам се издава, че са го притиснали за Парижкото споразумение за климата и сега подскача толкова елементарно срещу Тръмп.
    Обаче най-много ме е яд като започне да се прави на жертва, че не можел да спи - аланколоуууу, то не е задължително да си премиер бе!
    Пък това да се омаскарява референдума, че бил на Слави, е най-елементарния му ход на Винету!
  • 5 Бате Любо

    0 0 Отговор
    Какво ще подкрепяш бе Тикво....Гласът на Народа е закон...Просто го изпълняваш
  • 6 Картър

    0 0 Отговор
    Властта РАЗВРАЩАВА! Затова трябва да се промени законът като в щатите- два мандата и нито ден повече, тоест да не стане като въртележката Путин- Меднелсон, пардон, Медведев. Тогава няма да има и местни дерибеи като Чоков.
  • 7

    0 0 Отговор
    Голяма корупция и до последно не престават с мръсните номера и удари под кръста.
  • 8 Уууууу

    0 0 Отговор
    Тиквата бил сключил договор с Путин....бил със Слави ,,,Тиквата и с Дявола ортак ще стане само и само да е на власт ...Извърта се като фурнаджийска лопата... Боко ..Боко ако си мъж ти на думата си дръж..И за да разбереш защо не те иска народа ...ЗАСТАНИ ПРЕД ТАБЛАТА ЗА НЕКРОЛОЗИ..ТАМ ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТГОВОРА...
  • 9 велислав

    0 0 Отговор
    Партиите по света и със, и без държавна субсидия могат да бъдат финансирани от престъпни организации. Те няма им дадат лично парите а през 5 фирми със изпълнителни директори но със собственици неясни.

    Поради това аз смятам, че субсидиите трябва да се примахнат. Какво лошо има мафията да ги финансира? Нула лева от бюджета за партии. Спестени пари от данъци такси. Тя и без това мафията си контролира политиците. Що трябва да се харчат двойно пари? Нула лева за партиите от бюджета. Супер!

    инфо от нета: субсидия за партии за 1г. 35 милиона
    линейка цена - да кажем 100 000
    линейки в БГ - 541
    35 милиона са 350 линейки
    същата логика за полицески коли, пожарни
    35милиона за 10г. са 350 милиона. Ухааааааааааааааа
  • 10 АЗ САМ

    0 0 Отговор
    Чети отв. писмо на Тр.Траиков до Цачева от днес - това иска народа !!!
  • 11 John Gotti

    0 0 Отговор
    Кат нещете да ядете асфалт, яжте самолети, кат нещете и двете - да сте мислили за кого гласувате.
  • 12 БАБА ГЕНА

    0 0 Отговор
    ах,той горкия човек,колко смирено говореше.дори не повиши тон на един от въпросите,не си спомням какъв беше.пак лицемерие и лъжи,че бил гласувал за референдума.макар ,че бъркотията стана ,сигурна съм по негово нареждане.снощи в шоуто на Слави председателят на изборна секция каза,че от цик се обадили да не дават бюлетини за референдума ,или нещо подобно.такива са били изискванията от цик ,а на нея кой мислите и нарежда тези неща.та пак НАШИЯ през цялото време се държеше като жертва ,а заедно с това лъжеше с лицемерното си поведение.затова народа вече се пробужда,особено младите хора,и не му вярват.
  • 13 аз съм

    0 0 Отговор
    Държавата е изпаднала в пълен хаос , по пътищата касапница по села и паланки безчинстват цигани и измамници , съдебна система и здравеопазване в колапс . Само един простак като Боко може да не си подава оставката при тези обстоятелства

    Коментиран от #14

  • 14 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "аз съм":

    Е как така да си подава оставката,като НИЕ ГО ПОДКРЕПЯМЕ?А и кой ще дойде на негово място -Вие ли?Ма ти сериозно ли?

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Станимир Павлов

    0 0 Отговор
    ГЛЕДАХ БАЦЕ КОЙТО КАЗА ,ЧЕ САНИРАНЕТО ИЗЛИЗА ПО 15 000 ЛВ. НА АПАРТАМЕНТ.АЗ СИ САНИРАХ С МОЙ СРЕДСТВА И МИ ИЗЛЕЗЕ 3 000 ЛВ. ВКЛЮЧВА ВЪНШНА ИЗОЛАЦИЯ 7 СМ.,ДОГРАМА 7 КАМЕРНА С КА СТЪКЛО И СМЯНА НА ВСИЧКИ ВРАТИ. ПИТАМ КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА КАТО ЗА ЦЯЛ БЛОК ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗА ДОСТА ПО-ЕВТИНО НА АПАРТАМЕНТ И МОЛЯ ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗАЩОТО ТОВА СЕ ПРАВИ СЪС ЗАЕМИ КОЙТО ВСИЧКИ ЩЕ ВРЪЩАМЕ

    Коментиран от #19

  • 17 Мдааааааааааааааа

    0 0 Отговор
    Сит Вълк кошара не напада!
    НАЛИ ти бре идиот нахрани мутрите в България.
    П............ст!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ник

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Станимир Павлов":

    То санирането излиза 15 хил. с лихвите по кредите и парите за Борисов, Дебелото Лили, Кмета, Общинския съветник и далаверата за фирмите които правят санирането :-)
    Така е и с пътищата и оградата по границата! Ти правил ли си сметка колко ни струва талта по Турската граница? - Аз ще ти отговоря! Цената е около 1,3 млн. лева на километър. ( На река Резовска не е предвидено да се слага ограда)
  • 20 заплес

    0 0 Отговор
    Не се отклонявай от целта. Единственото нещо което трябва да подкрепяш до края на седмицата е Цецка Цачева Данговска.
  • 21 рес еоод

    0 0 Отговор
    За някой Буратино, за друг Пинокио
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове