10 Ноември, 2016 09:49 3 174 20

Жельо Бойчев: Дистанцията между Радев и Цачева ще бъде огромна на втория тур

  • бсп-
  • герб-
  • избори-
  • президент-
  • жельо бойчев
Жельо Бойчев: Дистанцията между Радев и Цачева ще бъде огромна на втория тур - 1

Вече сме на втори тур. Изборът не е между партии, изборът е между генерал Радев и Цецка Цачева. Едното е производно на ГЕРБ, другото е един достоен български генерал-офицер, защитаващ през целия си житейски път националния интерес на страната. Това заяви в "Денят започва" депутатът от "БСП лява България".

Много знаков е този първи тур. Генерал Радев печели в Лондон и цяла Великобритания, печели в Париж и цяла Франция, печели в Рим и цяла Италия, печели в САЩ, в Канада. Това, което ме изпълва с надежда е, че генерал Радев печели сред младите. Справката в Студентски град показва, че ген. Радев е първи. Моята надежда за втори тур е, че всички тези хора ще осъзнаят колко е важен балотажът. Мисля, че личността на ген. Радев успя да спечели доверието на не малка част от хората. Мисля, че резултатът на г-н Радев и дистанцията между него и г-жа Цачева ще бъде огромна на втория тур, посочи левият депутат.

Относно въпроса с референдума Бойчев заяви, че ще бъде обсъден. Ясна е волята на гражданите и най-глупавото нещо, което можем да направим, е да не се съобразим с нея. Най-сложният въпрос е този с промените в избирателната система. Трябва да има една широка дискусия по темата и ние ще направим нашите предложения, коментира Жельо Бойчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гражданин на България

    2 1 Отговор
    Изборът не е между личности, а между партии. За или против БСП. Според мен народът ще се обедини срещу БСП, защото доста поразия направиха за 27 години.

    Коментиран от #2, #3, #17

  • 2 Кольо

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "гражданин на България":

    И какво да предпочетем ГРОБ ли ? Дето не за 27 а за 7г. направиха 70 пъти повече поразии. Мисля , че една коалиция между новото БСП, АБВ и патриотите ще е 100 пъти по добре от тези сегашните кожодери.

    Коментиран от #10

  • 3 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "гражданин на България":

    Какво БСП сънуваш? Та нали е бивш член на БКП?
    Толкова сте жалки, че дори не може да измислите един смислен факт!!!
  • 4 Ивон

    1 0 Отговор
    Да,за Президент хората гласуват за личност и тя е генерал Радев,не е толкова важно партията, а личността,моля.....
  • 5 ерик блеар

    0 0 Отговор
    Тежко, брате, се живее

    между глупци неразбрани;

    душата ми в огън тлее,

    сърцето ми в люти рани.



    Отечество мило любя,

    неговият завет пазя;

    но себе си, брате, губя,

    тия глупци като мразя.



    Мечти мрачни, мисли бурни

    са разпалили душа млада;

    ах, ръка си кой ще турне

    на туй сърце, дето страда?



    Никой, никой! То не знае

    нито радост, ни свобода;

    а безумно как играе

    в отзив на плач из народа!



    Често, брате, скришом плача

    над народен гроб печален;

    но, кажи ми, що да тача

    в тоя мъртъв свят коварен?



    Нищо, нищо! Отзив няма

    на глас искрен, благороден,

    пък и твойта й душа няма

    на глас божий - плач народен!
  • 6 Картър

    2 0 Отговор
    Народът се произнесе на Референдума и не разбирам Бойчев, какви ще ги обсъжда. Може само да коментира и нищо повече. Тези от статуквото, май още не са разбрали, че ако референдумът го отхвърлят ще ядат дебелия! А Радев няма какво да ни го хвалите, тепърва ще видим на кого служи. За мен е достатъчно, че Герп предадоха България и народа си и ще гласувам срещу тях на референдума. Само две изречения на Бъчварова ми бяха достатъчни за да преценя, че те ни правят на идиоти и смятат да продължат да се облагодетелстват на наш гръб и за наша сметка.
  • 7 onq s konq

    1 1 Отговор
    Тоя кух червен рупор хем предрича "огромна дистанция" между претендентите,хем обаче грижливо набива в тиквите на младите комунистчета КОЛКО Е ВАЖЕН БАЛОТАЖЪТ...което значи да не се отпускат,защото победата ХИЧ НЕ Е СИГУРНА.Показателен е все пак факта,че Ж.Бойчев се обръща към МЛАДИТЕ ХОРА,което подсказва че червените бабички са поизмрели малко.А за да се направи на млад пич и да увлече невръстните комунистически издънки,не случайно е с бяла риза-символ на душевна чистота и без вратовръзка,което пък си е демонстрация на свободно и необременено мислене!
  • 8 Иазсъмза

    1 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Много мислих, мислих, мислих, сравнявах и кроих, поглеждах децата в очите и пак мислих и разсъждавах...ще гласувам за Цецка Ц. защото мразя БСПари и туркопоклонниците в България...много лично

    Коментиран от #12, #14

  • 9 Чакала

    1 1 Отговор
    НЕ, ДИСТАНЦИЯТА НЯМА ДА БЪДЕ ОГРОМНА, гласувал съм за Герб почти винаги, сега гласувах за Каракачанов и смятах да гласувам за Радев, за да има някакъв друг цвят, но след като видях това келешче бойчев ще гласувам за ЦАЧЕВА, само и само да не видя такива мърлъовци на власт
  • 10 555

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кольо":

    Затваряй устата кольо, патриотите никога няма да управляват с БСП
  • 11 Чакала

    1 1 Отговор
    Цачева ще победи и ще затвори устите на такива келешчета за винаги ! А премиера да не дрънка глупости за оставка щот иначе ще дойда като този горе на снимката
  • 12 Чакала

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Иазсъмза":

    Браво ! това е мнението на половин България
  • 13 Ум и разум

    1 0 Отговор
    По добре беден европеец в дания швеция,отколкото беден и ограничен с диктатура в ЕВРАЗИЯЯЯЯ. Мързеливия и просият търсят мизерията , работливият и и умният искат прогрес просперитет и благополучия .
  • 14 Про

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Иазсъмза":

    Цяла Турция гласува за Ц ецка-метлата,....Да няма и други турци..з.ащото тези в България ДПС са Българи....А бе много сте сбъркани вие Бойковите ...
  • 15 Гост

    1 0 Отговор
    Другарки и другари от БСП,прекратете изявите си и не пречете на генерал Радев да прати ГЕРБ в цукалото на историята!А на парламентарните избори ще ви видиме колко пари струвате.Не че не знаеме!

    Коментиран от #16

  • 16 Чакала

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    ХА-ХА, много точен коментар, и виж ти че ми стана симпатичен Радев, както и на много хора, обаче омразата към некадърните, неадекватни, пък устати и нахални социалисти ще му изиграе лоша шега
  • 17 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гражданин на България":

    Не си съвсем прав!
    Цецка хората не я разпознават като личност, разпознават я като кандидатът на ГЕРБ. Самата кандидатура носи в себе си отрицателният вот, на база издънките на лидера си, на база предната кандидатура, на база субективна оценка на състоянието на живота в страната. Това е основното. Допълващ фактор е и самата харизма на личността Цецка, а тя не е харизматична, по-скоро анти-харизматична. Всичко комплексно ще генерира огромният отрицателен вот в Неделя.
    От друга страна Радев, избирателите определено не го припознават с БСП, а с НЕ-ГЕРБ.
    ...изборът не е ГЕРБ+ЦАЧЕВА срещу БСП+РАДЕВ. Основният избор е минусите на ГЕРБ+минусите на Цачева (тук няма плюсове) срещу това да не е ГЕРБ+плюсовете на Радев. БСП в случая е доста в страни от факторите, влияещи на избора. Малко сложно го обясних.
    С друго думи:
    Както видяхме предизборна борба, дебати и кампания нямаше. Заслугите за избора на следващият президент са изцяло на ГЕРБ.
    Времето ще покаже защо така постъпиха ГЕРБ.

    Прогноза:
    10% не са за никого
    55 Радев
    35 Цачева
    п.с.
    Има ли някъде залози? Интересни са ми коефициентите. Определено бих заложил някое десетаче.
  • 18 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    ДА РУМЕН РАДЕВ ЩЕ ИЗБЕРЕМ !!! ЗА ТАЯ СТАРА КОТОРА ЦЕНА ЦАЧЕВА НЯМА КОЙ ДА ГЛАСУВА ! Цецка Цачева ХА ХА ХА ! ПРЕДСТАВЕТЕ КАКВО ИМЕ И ФАМИЛИЯ !ПОЗОР ,УЖАС ,СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! УСПЕХ НА РУМЕН РАДЕВ !!!!
  • 19 пешо от мала фуча

    0 0 Отговор
    момченцаааа,не се абете бе!
    мнооого обичам и уважавам жените,ноооо.....
    тук става дума за политика и управление
    на цяла държава,нищо че е малка!
    ще ви задам един въпрос:
    знаете ли защо Ева е направена от Господ
    от реброто на Адам?!.....
    без да обиждам жените отговора е:
    защото това е единствената кост в
    човешкото тяло БЕЗ мозък!
    тааааа,ясно е нали?
  • 20 onq s magareto

    0 0 Отговор
    Политик - убит дедо
    Политик - убит дедо
    Вече не останаха неубити дедовци.
    За следващите избори ще плачат вече за убити баби.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове