Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 20:31, обновена 11 Ноември, 2016 06:51 5 629 30

Дебатът между Цачева и Радев: Турция, САЩ, Русия, визи, бежанци и 10-ти ноември

  • цецка цачева-
  • румен радев-
  • дебат-
  • президенти

Русия не ни е е враг. Трябва да помогнем на нашите съседи от Балканите като Сърбия и Македония, призова Цецка Цачева. Да се освободим от сателитния синдром. Гледаме да се лепнем към някого, за да ни храни, каза Румен Радев

Дебатът между Цачева и Радев: Турция, САЩ, Русия, визи, бежанци и 10-ти ноември - 1
Снимка: БНТ

Разочарование и надежда донесе 10 ноември. Същото време в хората се усеща разочарование. Това обобщи издигнатият от Инициативен комитет и подкрепен от БСП за президент ген. Румен Радев.

10-ти ноември донесе надежда. България се върна в Европа. Това обяви кандидатът на ГЕРБ на президент Цецка Цачева.

Хората са се надявали на бърз преход, но той не се осъществил. Корупцията е големият проблем на сегашната политика, припомни ген. Румен Радев.

Той призна, че БСП има вина за последните проблем, но вина за това има и ГЕРБ, призна Радев в отговор на Цецка Цачева. Изборът на Доналд Тръмп е демократичен и трябва да се уважава. Аз съм убедена, че след кампанията нещата стават по-умерени и балансирани, заяви Цецка Цачева. Тя все пак  отбеляза, че Хилари Клинтън е по-предвидима за политиците, а Тръмп е ново лице.  

Заплахи и рискове винаги има, но ние трябва да използваме предизвикателствата, които предлага избора на Тръмп. Ние имаме принципни отношения със САЩ и смяната на президента няма да повлияе. Ние трябва да използваме новите възможности, призова ген. Румен Радев Той посочи, че основният въпрос, който ще постави на Тръмп при първата им среща е този за сигурността. 

Отношенията със САЩ трябва да бъдат в рамките на нашето членство в ЕС. На второ място са нашите връзки с Китай. Първият въпрос ще бъде този за падането на американските визи, посочи Цецка Цачева.

Тя обеща да води прагматична и независима политика с Русия. Ще поканя Путин да посети България и ще го заведа на Панорамата в Плевен.

Ще обсъдя с Путин санкциите на ЕС и тези на Русия, заяви Румен Радев. Той посочи, че между българския и руския народ има духовна връзка. Радев ще обсъди пропуснатите възможности в енергетиката. 

По въпроса на Крим има нарушение на международното право, но реалностите са, че там се вее руски флаг, заяви Румен Радев. Той призова да се защитава интереса на малцинствата на българите в Крим и Украйна. 

Той се обърна към Цецка Цачева като заяви, че тя е кандидатът на ДОСТ и е турски кандидат. От своя страна председателят на парламента посочи, че това е несериозно, неистина и лъжа. "Факт е, че сред изселниците ни в Турция имаме много поддръжници, но аз съм обикновена майка, която никога не е замесвана в олигархични кръгове", коментира Цачева. Тя уточни, че работи за всички българи без да ги дели по етнос и образование.Цачева припомни, че световната преса е писала, че в България на балотаж отиват проруски и проевропейски кандидат. "Вие като какъв се определяте?", попита тя.

Ген. Румен Радев заяви, че тя не му е шеф и няма да отговаря. Все пак той се определи като "проевропейски".

Цецка Цачева посочи, че България трябва да е лидер на Балканите в сферите на външната политика. Това съм го правила и като политик. Аз не съм обвързана в зависимости. Не съм разследвана за корупция.Съветвам Ердоган да сдържа своите емоции, отбеляза Цецка Цачева.

Ген. Румен Радев посочи, че Турция не е готова за членство в ЕС и това се дължи на незачитането на човешките права. Европа се затваря за Турция, а там стоят бежанци. А ние сме на границите. Президентът не трябва да е забол нос в законите, а да бъде визионер, каза ген. Румен Радев.

Според Цачева Турция се отдалечава от ЕС. Общността има строги правила за падането на визите. Русия не ние е враг. Трябва да помогнем на нашите съседи от Балканите като Сърбия и Македония, призова Цецка Цачева. Според Радев трябва да се освободим от сателитния синдром. Гледаме да се лепнем към някого, за да ни храни, каза ген. Румен Радев. 

Имаме солидарността на ЕС по проблема за бежанците. Ползваме  €160 млн., имаме подкрепата на новата европейска гранична служба, заяви Цецка Цачева. Нейният опонент я репликира, че сме проспали две години. Оградата при вас поскъпна четири пъти, защо няма скандали в парламента, попита Радев. Защо е по-скъпа оградата? Защото ние я изградихме в труднодостъпни райони, сега там има пътища и инфраструктура. За сигурността на България и ЕС не трябва да се говори само чрез парите, отговори кандидатът на ГЕРБ. 

Ген. Румен Радев посочи, че трябва да се удари каналджийството и това е видно на границата със Сърбия, където се хващат бежанците. Трябва да пратим армията на границата и да ревизираме Дъблинското споразумение, поиска генералът. Председателят на парламента репликира, че това е вече направено.  При бежанска криза ще свикам КСНС, обеща генералът. Няма време на КСНС. Нужно е бърза реакция на правителството, репликира Цецка Цачева. Ще търсим от новата гранична служба на ЕС да се намеси, посочи тя. 

Двамата кандидати за президент се скараха за бежанците. Ген. Румен Радев поиска лимит за бежанците, а Цецка Цачева го обвини, че не познава българското и европейското законодателство. 

Бюджетът за армията не е увеличен. Повечето пари ще отидат за осигурителни вноски. Бюджетът при ГЕРБ беше орязан с една четвърт и това стана по време на Николай Младенов, припомни ген. Румен Радев. Според него проблемът е много сериозен. Проблемите са в ежедневието. Хората са демотивирани, каза бившият военен. Според него са нужни нови закони и да се ограничи гражданския контрол над армията, каза ген. Румен Радев.

Цачева призна, че последните 27 години са давани по-малко пари за армията ни. Поехме ангажимент за повече средства и ще го изпълним. Ще върна бюджета за армията като президент, защото не се дават повече пари за сухопътните войски. Г-н Радев, аз не напускам и се боря докрай за повече пари за армията, каза Цецка Цачева. Учудвам се, че български офицер може да лъже, посочи председателят на парламента. 

ГЕРБ прави козметични промени в съдебната власт, обобщи ген. Румен Радев. Цецка Цачева му припомни, че тя е  вносител на първия закон за промени в Конституцията. Той не беше подкрепен от БСП. Реших да има реформа и направих отстъпки, за да я има. БСП и ДПС сложиха спирачка и не приемам обвиненията на моя опонент, каза Цецка Цачева.

Моята житейска кауза е върховенство на закона. Като председател на парламента съм изработила график  до края на годината да бъде приет закона за борба с корупцията, обеща кандидатът на ГЕРБ. 

Нужна ни е национала доктрина. Президентът трябва да започне дебата. Искам да видя просперища българска нация. Да забравим този език на омразата, защото всички сме част от нацията, отбеляза Цецка Цачева. Според ген. Румен Радев нужно ни е единение, борба с бедността и визия за развитие. Според него трябва да се върне достойнството на българите. Достойнството ни е спойката, призова Румен Радев. 

Той не пропусна, че не е в добрия тон министри да атакуват един кандидатите. Като президент ще работя с всички легитимно избрани партии и правителства, които работят в интерес на българските граждани. Когато това не се прави, държавният глава трябва да се противопостави. Президентът трябва да може да изслушва всички страни. Трябва да може да търси консенсус. За да имаме обединение, ние трябва да имаме цел. Не може просто да се обединяваме, ако нямаме цел, заяви ген. Румен Радев.

И двамата кандидати за държавен глава дипломатично отбелязаха успехите на своите предшественици. Ген. Румен Радев призова, че трябва да се търси начин за морално стимулиране на талантливите ни деца. 

Въпросът за АЕЦ Белене е сложен, но не искам двата платени реактора да бъдат нарязани на скрап, каза Цецка Цачева.

Ген. Румен Радев заяви, че според него трябва да се строят нови ядрени мощности, но това трябва да се реши от експертите.  

Аз защитих в пленарна зала референдумът да се проведе заедно с президентския вот. Трябва да се уважи волята на избирателите. Ще се боря промените в Изборния закон да станат по-бързо факт, посочи кандидатът на ГЕРБ.

Категорично трябва да се уважава ролята на българските граждани, каза ген. Румен Радев. Аз съм имал една кауза силна, сигурна и просперираща България, каза ген. Румен Радев. За Цецка Цачева това е единството на нацията. 

Тя категорично няма да изпраща за посланици членове на бившата Държавна сигурност. По време на мои визити съм виждала отношението към тях от нашите партньори в чужбина, припомни председателят на парламент. Според ген. Румен Радев трябва да се прави разлика между работили за националната ни сигурност и доносниците. Последните няма да пращам за посланици, отбеляза ген. Румен Радев. 

За прозрачност във финансирането на медиите се обявиха Цецка Цачева и ген. Румен Радев. Два са основните проблеми на медиите – първият е свързан със собствеността им, а вторият опира до начина, по който те се финансират, заяви председателят на парламента. Но трябва да запазим свободата на словото дори тогава, когато това, което виждаме и четем за себе си, не ни е приятно, допълни тя. Президентът има своята отговорност с това да посочи компетентен, приемлив и професионалист в СЕМ, смята Цачева. Проблемът е когато печалбата вземе връх над истината, каза пък ген. Румен Радев. И още - начинът за финансиране на медиите, който невинаги е открит, не знаем кой стои зад определени на медия, допълни той. И обясни, че неслучайно България заемала незавидно място по свобода на медиите. Нужна била повече прозрачност за начина на финансиране на медиите.

Дълго време вървяхме с гръб към бъдещето и затова се спъвахме дълго време. Трябва е да се обърнем с лице към бъдещето. Призовавам българските граждани да изберат достоен и независим президент, каза ген. Румен Радев. България е в Европа и Европа в България. Това е моята визия, отбеляза Цецка Цачева.

В рамките на час и половина двамата кандидати представиха пред БНТ вижданията си за външната политика на страната, отбраната и сигурността, енергетиката, съдебната реформа и по въпроси, свързани с правомощията на президента.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 резултат

    1 0 Отговор
    Реформаторите махнаха бай Тошо, за да ги командва пазвантина му....
  • 2 Хасан

    0 1 Отговор
    Да спрем червения Депесарски генерал!!никога вече Дпс

    Коментиран от #14, #15

  • 3 232

    1 0 Отговор
    Троловете се активизираха .
  • 4 гост

    1 0 Отговор
    Тази е такъв......... по голям позор за България едва ли може да има . Отделно на този дебат показа наглост , безцеремонност , самодоволност, некомпетентност и съпричастност с мафията унищожаваща България .
  • 5 МИРО

    0 0 Отговор
    По идиотски закони и наглост от времето на ГЕРБ не е имало . Никога повече ГЕРБ (БОКО - Мутрата на конци на ДС мафията )
  • 6 Бай хой

    0 0 Отговор

    Откъде ги изкопаха ве? И едното нещо е вече втори мандат председател на НС. Позор. Та това нещо и лав хабер си няма от право.
  • 7 изборни секции

    0 0 Отговор
    Нещо за винетките чу ли се? На кого ще трябва да строим хотелчета този път?
  • 8 222

    0 0 Отговор
    стига с тия комунисти мързеливи и крадливи никога вече
  • 9 Ескапел Джуниър

    0 0 Отговор
    Радев може да е всякакъв, но е начетен човек, дали е кукла на конци или не, всички са... Въпросът е, че е по- малко тъпият от двамата.
  • 10 Гого

    0 0 Отговор
    Алоооооо Герб какво стана с картелите на горивата само предизборни обещания петрола е 45$ за барел а цената не мърда надолу. Във всички сектори има картел като се почне винетки поскъпването на градският транспорт застраховки смърди от всякъде!
  • 11 Ник

    0 0 Отговор
    Който гледа дебата му е станало ясно, че Цачева хич я няма!
    Беше твърде глупава ( а тя е такава) да влиза в теми, които изискват инженерни познания, финанси и разбира се военна компетентност...
    Цитирането на закона не означава познания и това е повече от видно!
  • 12 гост

    0 0 Отговор
    Коментиращите, изгледайте дебата и си дайте мнението по същество за самият дебат!!! Струва си да го изгледате, преди да коментирате общи брътвежи, макар и верни.
    Интересен дебат се получи. Генералът за мен лично се представи много добре, на фона на това, че все пак не е бил публична личност и не е толкова обигран. Доста по-принципен, ясен и конкретен. Цачева се представи типично политически, обръщайки почти всичко в европейски ценности. Не видях къде са й националните ценности. За мен ценностите й са продиктувани преди всичко от тези на европейски и натовски партньорите, в лицето на САЩ. SORRY, не видях българските интереси и позиции да са водещи преди всичко.
  • 13 Картър

    0 0 Отговор
    Кога гледахте дебата, кога написахте статията, кога коментарите? Респектиран съм, това е извън възможностите на българска медия!
    Дебата беше луната спи. Цачева се представи много добре и ако не правеше тези физиономии, направо отлично. Ако е истина това за дядо и, то това дава отговори на много въпроси, но повдига и нови. Как е била приета за член на БКП и в последствие във факултет право, като и в двата случая разплитаха до девето коляно? Да не е като в оня виц за двамата братя фашист и комунист, където фашистът станал директор, защото бил брат на партизанин, а партизанинът бил в затвора, заради брат си фашиста.)
    Радев се представи горе- долу добре. Комунделите трябваше да го свържат с някой от тежките хейтъри, да го "разработи" малко, но и така мина, макар, че Цеца можеше да му отвинти главата и чудно защо не го направи. Може би защото искаше да изглежда по- човешки? Може би.
    Изводи и прогнози- след Петър Стоянов България отново ще има един честен и почтен човек за Президент и това е Румен Радев. С течение на времето той ще се обиграе и дано да бъде защитник на обикновените хора, а не на задкулисието и чуждите държави. Пожелавам му успех и ще го подкрепя на 13.
  • 14 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Ей, ДОСТ-овски - нямаш за 5 пари акъл, та пействаш едно и също ли?
    Ходи си в Турция!
  • 15 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Ще спрем Ердоган и ще се радваме,когато американците го свалят от власт.А неговата подлога Местан този брадат козел точно ДПС ще му намажат ските.
  • 16 onq s konq

    0 0 Отговор
    Намалете малко оборотите бе русофили смотани-ЩЕ ВИ СЕ СТОПЯТ ЛАГЕРИТЕ!И не е зле да си помислите какво ще се промени,ако Радев стане президент.Е ще ви кажа-Б.БОРИСОВ И НАЙ-МНОГОБРОЙНАТА ПАРТИЯ ЩЕ ГО ИЗОЛИРАТ!Да-ще се шматка по света,ще приема и изпраща държавни глави,но истинските преговори и договорки ще се провеждат в кабинета на БОРИСОВ!ПАРИТЕ ПО ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ОТ БОРИСОВ!ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ НА БОРИСОВ!БЮДЖЕТЪТ СЕ ПРАВИ ОТ ГЕРБ И СЕ ГЛАСУВА В НС ПАК ОТ НАЙ-МНОГОБРОЙНАТА ПАРТИЯ!Верно че ще има нови избори за НС,но новите лица в него като Марешки и Местан ЩЕ ПОДКРЕПЯТ БОРИСОВ!С две думи-И ДА СПЕЧЕЛИТЕ БИТКАТА,ГУБИТЕ ВОЙНАТА!Затова и ви казвам да намалите оборотите...и да не се правите на БМВ:)
  • 17 Уточнител

    0 0 Отговор
    НЕКОРЕКТЕН ПРОРУСКИ КОМЕНТАР НА СЪБИТИЕТО ПО-ГОРЕ!

    Чудя се! В този сайт би трябвало да пишат все пак по-ителигентни хора. А имам чуството, че съм попаднал на ЧервеноРуска сбирка.
    Та нима Р Радев не се саморазобличи, като се запъваше да се определи, като европеец, като се определи за руските енергийни проекти, като се обяви в поддръжка на КДС/КГБ агентите?

    Още ли не могат хората да разберат, че тук не става въпрос за избор между Ц Цачева или Р Радев,
    а за избор между БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ.

    Че гласувайки срещу Боко (общо взето - разбойник), който напълно си заслужава протестния вот, ще причинят невероятна вреда на Родината си и ще докарат на власт една престъпна групировка - БСП/ДПС(няма престъпление, което да не са извърширли ). Че ще насърчат агресията на Русия и ще засилят хибридната война срещу България. Че все по-често ще чуваме руска реч, не само по Черноморието, че ще има още бази, като "Камчия"... .докато (не дай Боже!) се появят "вежливи зелени човечета"...
    Защото Р Радев генерично произхожда от АБпФК (по определение убийци и руски агенти) и дължи всичко на собствената си класа...„
    А може би хората пишещи тук са твърде млади и поради пълното непознаване на историята на България в последните 70 години(учебниците също се пишат от потомци на АБпФК) изобщо не могат да разберат, че са манипулирани...
  • 18 бай Гойко

    0 0 Отговор
    Радев президент! И Бойко да се маха - ако е мъж.
    Винетки - поскъпнаха нерезонно
    Здравеопазване - пръстов отпечатък
    Градски транспорт - 1.60лв билетче
    Гориво - скъпо на базата на цената на петрола, след обвинение в картел с 5ст. нагоре дори го дигнаха гадовете!
    Полиция - орязване и санкции, премахване на 10-те заплати при пенсия.
    Гласят се да вдигат и осигурителния праг.
    Здравни - да се плащат накуп всички, за възстановяване на правата!
    -
    Това е на първо четене, за което се сещам. Това селско тарикатско правителство удря по джоба на обикновения гражданин и малкия и среден бизнес - типично по мутренски. Големите ги пази.
    Ай нема нужда Бат Бойко - заминавай си със здраве... и ще празнувам!!!

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "бай Гойко":

    Логично според думите ти"ако е мъж-да се маха" би трябвало да значи,че предпочиташ жена.Е да,ама и за Цачева не гласуваш?!Аве чок тарикат-МАЙ ТИ ИСКАШ ДА МУ СЕДНЕШ НА СТОЛА А?И понеже никога няма да си признаеш,безценния ми съвет е:АКО ТИ СИ МЪЖ-МАХНИ ГО!
  • 21 mediator37

    0 0 Отговор
    Дебатът беше интересен. Проличаха качествата и на двамата кандидати. Равностойни са. Доволен съм, че го изгледах край до край. Учудва ме рутината на Радев, при положение, че не е бил в политиката, а се оказва неимоверно обигран. Но Цачева по едно време го нагази като дизел цинкова кофа и той почти рефлексно щеше да й козирува. Равностойни са и двамата, имат качества.
    Остава открит въпрсът: Дали е правилно да гласуваме протестен вот срещу ГЕРБ? Дали така няма да си навлечем много, ама много по-голяма беда - коалицията БСП-ДПС- символ на алчност и некадърност. Отново ще им спрат еврофондовете, ще секнат единсвените пари, които могат да влязат в скапаната ни икономика- парите по еврофондове. Следва неизбежното затъване в заеми, разпродажби на държавни активи, банкови фалити, престъпност и етнически конфликти. Аз мисля, че това ни чака, ако отново на власт дойдат БСП и турците.
    Внимавайте да не си направим харакири на 13-ти.

    Коментиран от #22, #25, #27

  • 22 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "mediator37":

    Последната година много се разми определението ДПС. Какво беше някога ДПС? Маша на турските интереси? Е да де, но в момента не ДПС представлява тези интереси и не БПС е в коалиция с тези интереси. Така, че тук плашилото ДПС не е използвано правилно.
    ДА, може би ще има спиране на фондове, но така или иначе тези фондове ще спрат и то не много напред във времето. Идеята им като цяло уж бе за подпомагане на прехода, а всъщност нищо такова не се случва. Фондовете при нас се отпускат като отплата на послушни ни политици - отказващи да защитават и отстояват националните интереси. Да не говорим, как се усвояват тази фондове, за какво и какъв е контрола над това усвояване. Фондовете не може да са двигателя на икономиката, а точно така стана. ДА, спирането на фондовете е второто плашило, но колко отрасъла ще засегне. Магистралите не са заводи и предприятия - не генерират БВП. Проблемът на България не е спирането на фондовете, а липсата на икономика пълнеща бюджета. Фондовете трябва да са помощно средство, не основа. Това, че сме се отказали от основата, за сметка на фондовете е грешка и вина на управляващите, която те не мислят да коригират, а да продължат да я карат както досега. Искаме промяна, но тя няма да дойде от сегашните със сигурност.
  • 23 Боби

    0 0 Отговор
    На мястото на г-жа Цецка веднага след като Борисов заяви че е направил грешка с мен (по bTV) бих свикал пресконференция и обявил, че се оттеглям от надпреварата.
  • 24 анализатор

    0 0 Отговор
    Радев издиша отвсякъде, личи му, че му липсва компетентност по много теми и въпроси, Цецка е много по рутинирана, обиграна и не на последно мястио по интелигентна!
    Радев е типичен шапкар, който, като нагази в дълбоките води на политиката и управлението и започва да се дави. Не беше наясно с много важни въпроси по отношение на това как функционират институциите и кой за, какво отговаря.
    В крайна сметка дебата беше супер слаб, защото му липсваше дълбочина, тъй като партиите и олигарсите, които стоят зад двамата кандидата са супер насрани, и двете партии имаха възможността да направят нужните промени, но не го сториха, а имаха ГОДИНИ и възможности, но в крайна сметка предпочетоха да напълнят партийните каси вместо да направят реални реформи.
    В общи линии, ако трябва да се обобщи представянето, нивото на Цецка беше в пъти по-високо от това на Радев, разликата е от Земята до небето, но за съжаление има малко интелигентни хора, които могат да го оценят. В България простите и елементарни хора са мнозинство и за това ни е такава държавата.

    Коментиран от #28

  • 25 анализатор

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "mediator37":

    Със сигурност с БСП -то получаваме и ДПС, в комплект, БСП с годините е доказала, кои са нейните надежни партньори, интересите на групировката БСП се простират главно в енергетиката и не само, но целият отрасъл е окупиран от нейни кадри, със сигурност може да очакваме и нови увеличения на тока след изборите.
    Радев се изказва много по популистки, като типичен комунист, Цецка казва нещата доста по реалистично и за това губи в доверието, защото не лъже толкова.
    България, като член на НАТО и ЕС трябва да поеме някакви ангажименти, задължително и на по умните хора им е ясно, че тука теснопартийните и национални интереси не винаги съвпадат, най лесно е да кажеш, ще съхраним чистотата на нацията, няма да има имигранти, но по трудното е да го изпълниш, а стратезите на БСП са царе на лъжите. Усещам как калитковците пак ще реват, ама ще бъде късно.

    Коментиран от #29, #30

  • 26 Бай хой

    0 0 Отговор
    Вярно ли е че всички поддръжници на герП са прости като боко? Май ще излезе че е вярно.

    Тъпотията им излиза и през ушите. Обявяват НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ за комунист и проруски ориентиран. Стига ли ви на пипето че е проверяван до пето коляно от ФБР и нато за да получи допуск до тайните на нато. Къде ходите може би? Само това ли сътвори щаба на цецо апартамента.

    Върха на наглостта пък е че го обявиха за дезертьор от проблемите на авиацията. Пропускат че точно като патриот той напусна един от най престижните постове когато онова нещо в президенството и стратега от кукорево пуснаха чужди окупатори над Българското небе. Точно той се противопостави на повелителя на секретарките от Кукорево при сключване на недопустимия договор с холерите. И виждаме че вече дори и продажниците от герП се принудиха да вземат единственото правилно решение. И дано не се окаже само предизборен блъф. Че от мутри и продажници може всичко да се очаква.
  • 27 Сори

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "mediator37":

    Турците идват на власт чрез ЦЕЦКА...Цяла Турция гласува за Цецка .Как ще им върна Услугата..или Тиквата отдавна им прави Услуги.Двамата били равностойни...а ма другия път.Цецка не се представи и на 30% от това на Радев..Говореше като .партиен секретар ...Щяла да работи за единението на нацията ...Не може да има единение между сити и гладни...,Между другото за момент от нея разбрах че в Булгария имаме нов вид войски ВОЕННОМОРСКИ ВЪЗДУШНИ СИЛИ...Хем плува ..хем хвърчи....Да не би да имаме Самолтоносачи....Ако се обърка така в чужбина макар и за момент ..Голям смях ще падне...Иначе Цецка като за жена добре се представи Опитваше се по някое време да го прекъсва да му взема думата ...забрави че не се намира в Народното събрание...А за това че Радев че..не бил в политиката ..а бил обигран ..заслуга има и екипа който стои зад него пък и не малко време е бил в Америка...
  • 28 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "анализатор":

    И като е много по-компетентна, чули въобще какви въпроси му задаше и какви говореше: само празни приказки! Толкова и е подготовката, като на всички гробаджииосвен лъжи, шикалкавене и голи нападки, нямат какво друго да кажат.
  • 29 Патриот

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "анализатор":

    Ти май нямаш много връзка с главният мозък!
    Ако анализирам думите ти предполагам не надхвърляш 28-30 години...
    Мнението ти е много близко до недораслият Кобилкин, което Ви поставя вероятно в една възрастова група.
    Хубаво е да имате мнение, но Ви трябва опит момчета...
    Иначе ако трябва Да ви влизам в лексиката:
    - Избираш Цачева и получаваш Ердоган!
    Ер Доги Дог със сигурност ще напомни на нашият помияр Винету с чии гласове Цачева е взела превес. Това е повече от сигурно и този път Борисов няма да го целува а ще прави свирки! И на Ердоган и на Лютви Местан! Като добавим и бизнес партньора му Делянчо ( който е протеже на Доган ) сопред теб, кой ще управлява страната?
  • 30 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "анализатор":

    Брат, смени си ника! Много са ти слаби анализите.
    "представянето, нивото на Цецка беше в пъти по-високо от това на Радев, разликата е от Земята до небето". ?! Гледа ли въобще дебата? Коментирай, ако обичаш частта за съдебната реформа!... и не се причислявай и към интелигентните. НЕ СИ И ТАМ!@
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове