Last news in Fakti

11 Ноември, 2016 08:22 4 671 34

Грешката ми е в кампанията, не в избора на Цачева

  • бойко борисов-
  • цецка цачева

СЕМ трябваше да се заеме със Слави, ако си беше на мястото

Грешката в тази кампания бе как я проведохме, а не в избора на кандидат, заяви премиерът Бойко Борисов в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Госпожа Цачева е най-подготвеният човек за президент и дебатът го доказа недвусмислено. Тя бе по-добра от генерал Радев във всяка една област и аз съм спокоен, каза Борисов.

Грешката ни беше, че аз, министрите, кметовете по места се включихме прекалено късно в кампанията и на хората не беше обяснено колко много е направил ГЕРБ по време на двата си мандата", обясни премиерът.

"Предполагам, че от "Господари на ефира" ще ми връчат скункса, защото съм обещал да подам оставка в неделя. Една седмица разлика, голяма разлика", заключи премиерът.

"Искам да поздравя г-жа Цачева. Повече нямам какво да й кажа. Тя показа на дебата коя е и във всяка една област беше по-добре от пенсионирания военен Радев", заяви премиерът Борисов.

"Той е пенсионер, държа да го подчертая. Радев дойде и каза: Летците ги е страх да летят. Аз му казах остани. Включително и с президента Путин говорих да ремонтираме тяхната техника с техни части. Както и американските. Направихме го. Вчера платихме 42 млн.", каза Борисов.

Радев каза, че се борил и благодарение на него това станало. Не, стана, може би защото той си отиде. Той не се е борил, борихме се ние, които си останахме по местата", добави премиерът.

"В момента в България всеки се забавлява да критикума ГЕРБ. Слави Трифонов си прави всеки ден предавания - по един час вече и един час на обед", заяви премиерът Бойко Борисов по Нова телевизия.

"С изключително политически послания. СЕМ, ако си беше на мястото, щеше да се намеси. Но дори Трифонов признава в книгата си, че не преследвам политическите си противници. Аз съм като Нова тв. Вие давате всеки ден как някой кара в насрещното. Вие не плашите, само показвате. Аз така не искам всеки да търси мана, както казваше баба ми, кусур, а само ГЕРБ да отнася негативите", обяви Борисов.

"Аз ви идвам на крака, а на Стефан Данаилов му ходите в къщата, за да вземате интервю", констатира премирът в ефира на Нова.

"Той седи като онбашия и дава съвети. Преди две години така представи Орешарски, сега генерал Радев. След още две години ще каже: Извинявайте! и ще представи следващия", обясни Борисов.

"Предполагам, че от "Господари на ефира" ще ми връчат скункса, защото съм обещал да подам оставка в неделя. Една седмица разлика, голяма разлика", завърши премиерът.
 



 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 maradona

    1 0 Отговор
    Напротив, тъкмо в Цачева ти е грешката. Ако беше някой читав въобще няма нужда от кой знае каква кампания.
  • 2 maradona

    1 0 Отговор
    И стига с това, какво е направила ГЕРБ! Президента е личност, която ще бъде лицето на нацията за пред света! Като се срещнеш с президента на Австралия например, колко магистрали била построила ГЕРБ какво значение ще има, а? Трябват лични качества а не партийни.
  • 3 некойси

    0 0 Отговор
    Не е възможно, Тато не греши!
    :)
  • 4 Бай хой

    0 0 Отговор
    Ама моля ви се не е това което си мислите.

    Тоя пред кмета на Симитли ли се обяснява?
  • 5 бате жоро

    1 0 Отговор
    много смешно: "на хората не беше обяснено колко много е направил ГЕРБ по време на двата си мандата" ако беше видимо нямаше нужда да се обяснява, както е видимо благополучието на свързаните с властта.
  • 6 Абе Тикво

    0 1 Отговор
    Борисов иска СЕМ да запушва остата на всеки по телевизията ли?
  • 7 Morgoth

    1 0 Отговор
    Точно Цачева е грешката - тя олицетворява партийната номенклатура. Тя е пратиен функционер и политик до мозъка на костите си. Тя е точно това което хората НЕ харесват! И не е заради външния и вид - Татяна Дончева е по-грозна, но никой не я коментира.
    За президент трябва да се кандидатира харизматична фигура. Качествените партийни функционери могат да си вършат работата зад сцената.

    Коментиран от #9

  • 8 Про

    1 0 Отговор
    Проблема не е в времето Тикво-1 седмица ...Проблема е че се Измяташ като фурн. лопата .Трябваше да подадешоставка при ПЪРВИЯ НЕУСПЕХ-ПЯРВИЯ ТУР...нали още тогава си проличавало народа с кой е ..СТАНА ТИ НАВИК ДА СЕ ОТМЯТАШ...Цецка се била представила по добре от Радев ..а ма другия път..ИНАЧЕ Е ПО УМНА ОТ ТЕБЕ ТИКВО..Ще видиш как се е представила след втория тур..освен ако не задеистваш мощни механизми за ФАЛШИФИКАЦИЯ ..в това си ненадминат
  • 9 Уууууу

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Morgoth":

    Не дей да обиждаш Татяна Дончева..като я сравняваш Цеца...Много си е приятна жената
  • 10 Гост

    1 0 Отговор
    Как не го е срам? Цецка била най-подходяща за главнокоманващ?
    Луд ли си?
    Само, че генералът е учил да ръководи, а Винету и Цацева за какво са учили, че се бият в гърдите?
    Пък сравнението на тази тиква със Стефан Данаилов, направо беше свръхгротескно!!!
  • 11 onq s konq

    0 1 Отговор
    Не е грешка!Цачева ще спели защото е много по-уравновесена от този генерал дето си испуска нервите!Цачева дори се расплака снощи защото има сърце и е земен човек !!!Затова ше гласувам за нея!!!

    Коментиран от #14, #17

  • 12 Омг

    0 0 Отговор
    Ужас, като му чуя бисерите и се депресирам, кво нещо ни управлява
  • 13 Без думи

    0 1 Отговор
    Жалка работа жалка!!!! Падението на един премиер до каде стигна да се оправдава на дребно! И какво лошо има, че Радев е пенсионер, ами военните летци ги пенсионират рано по разбираеми причини, но май забравя Боко, какви качества се изискват за да станеш и да си пилот на изтребител, такива каквито той няма и няма и да има с една прочетена книга. Не защитавам Радев, а всички летци и хора с тежък труд, а и пенсионерите които така казано от ББ излиза, че са половин хора!?
    Значи го е яд че СЕМ не са спрели Слави, а защо да го спират, какво е направил просто събудил хората! Какви ги дрънкаш ве Борисов съвсем ср уплете по -добре си мълчи, защото всяка дума ти е пирон в тиквата!
    Държавата се тресе а той се закахърил, че щели Златен скункс да му връчат - Без коментар!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 mihala

    1 0 Отговор
    Изборът не касае външния вид, а това,че е забравила пред каква аудитория се намира. Това е цял народ, а не партийна централа.
  • 16 Calambria

    1 0 Отговор
    Игра "открий разликите":

    Руски политолози:"Лейтмотив всей сегодняшней повестки, которую навязывает Западу российская дипломатия прост: То, что Крым российский – это уже случившийся факт и данность. Обсуждать тут уже нечего."

    Радев :"Трябва да гледаме реалността в очите. Естествено, че има нарушение на международното право. Това е факт. Но е факт, че в момента над Крим се вее руски флаг."
  • 17 Сори

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Цеца се раплакала за убийството на дядо и.от комунистите...52г. но става комунист и то голям...наскоро каза че не се срамува че е била член на БКП ..партията която убива дядо и ...и накрая този смешен плач...имала сърце.... но има и дебело черво.....АКО ТРЯБВА И ЩЕ КУКУРИГА НА ДЕБАТА САМО И САМО ДА НЕ ИЗПУСНАТ КОКАЛА....
  • 18 Гражданина

    1 0 Отговор
    Цачева е човек без капка морал! Интересно ми е дали така плака като строеше палата си в Банкя?!
  • 19 Народа

    0 0 Отговор
    Задайъе и въпроса и за св. Пантелеймон на скъпата цацева
  • 20 Иво

    0 0 Отговор
    Който и да е, само да не е Орешарски, Станишев, Виденов и вся осталная сволоч!
  • 21 Бай хой

    0 0 Отговор
    Днес си купих телеграф и към него имаше прикрепена книга с името грабежа на века ктб! Та господин боче при по твое време ли стана грабежа на века
  • 22 Водещия

    1 0 Отговор
    До кога ще грабите и ще налагате други крадци!? Е няма да гласувам за крадци
  • 23 Киро

    1 0 Отговор
    Истината, господин Пъмпкин, е, че ще загубите изборите, защото:

    - хората ви дадоха втори шанс след Орешарски, като най-малко зло, нещо да направите за страната. Освен да крадете 1/3 от парите за магистрали, пречиствателни станции, водни цикли и тн., друго не ви интересува! Пропуснах контрабандата и бежанските пари, може би, извинявайте.

    - Корупцията е ужасяваща. Вашата корупция. Вие сте тези, дето се завират и опорочават и най-малките обществени поръчки, да не изпуснете някоя стотинка случайно!

    - Не направихте НИКАКВИ реформи, никаква съдебна, нито качествена реформа в здравната и образованието;

    - Циганска битова престъпност и помощи - за да гласуват за вас, ръсите помощи на циганите, не плащат ток и вода, затваряте си очите за престъпленията им и не ги карате да работят!

    - КТБ? Ни-що!

    - Лукойл България откакто работи има 55 милиарда оборот, а са платили НУЛА лева данък печалба. Все още няма измервателни уреди в складовете и не се знае колко горива излизат без документ и колко е ощетена държавата! Лапкате си и натискате малките фирмички, нали?!

    - Повярвахте си, че сте несменяем и единствен, опитахте с вашите медии да наложите информационна война на референдума, около който почнахте да се умилквате последните дни.

    Сигурно и още може да се каже, ако се замисли човек, но само заради едно от всичките, в белите страни досега премиера да е подал оставка!

    Коментиран от #27, #32

  • 24 Киро

    1 0 Отговор
    ...и само да продължа, че това не е изказване на някой бесепе трол, аз съм гласувал за ГЕРБ откакто сте партия.
    До президентските избори, когато за пръв път не гласувах за вас!

    Вие си направете сметката какви станахте!
  • 25 Ник

    1 0 Отговор
    Ей тоя не спря да реве. Цяла седмица му гледам сополивата физиономия. То не бяха сълзи, заплахи, закани ...
    Омръзна ми! През цялото време шантажира хората, че или той или никой!
    Дългият да прави една партия и да ги изрита всичките. Естествено че и неговата работа няма да е панацея, но пък ще разкара старата номенклатура!
    А иначе няма такъв лъжец като Борисов! 90% от приказките му са лъжа! Снощи видях в профилът му че публикували как ЕС дал много добра оценка на икономиката на страната...
    Като прочетох анализа то тям работата е страшна!
    До 2018 спад на БВП и влизане на безработицата под нивата на нормалното заради Изселване на работната ръка и застаряващото население! Казано по друг начин 2018г. няма да има кой да работи и кой да плаща пенсиите и социалните помощи на мангалите.
    А ГЕРБ са записали че вървим напред с убедителни крачки и безработицата щяла да влезе в положителна насока!
    -Иначе за снощи .. Цачева бе достатъчно глупава да се хваща по теми от които ама хич не разбира! Опита се да говори по инженерни въпроси и военно дело с познания по право :-))
    Голям смях беше
  • 26 наш

    0 0 Отговор
    Аааа неееее, бат ЦЕЦО не е виновен. Макар той е пичага и ще ти прости.
  • 27 Ник

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Киро":

    Откраднатите пари са повече от 1/3.
    А магистралите не са съвсем магистрали и пречиствателните станции не са чак толкова много. Северното черноморие продалжава да е в същото положение. Дебелото Лили през пърият мандат заусти тръбите с 20 метра напред и това е!
    ОТ Обзор до Дуранкулак няма нищо съществено направено със сигурност.
    За Магистралите...
    Който е вървял по пътя знае, че Тракия в по- голямата си част бе изградена. Новите отсечки които прави Борисов са Черпан Стара и Нова Загора и Сливен до Ямбол.
    Така наречената магистрала Люлин е околовръстно шосе в София, което трябаше Шопите да си го платят, а не цялата страна.
    А Струма и Марица практически лишават от поминък и развитие Черноморските общини. Варна и Бургас останаха без работа.
    Какво да говорим повече, освен как допуснахме този да стигне до най- високият връх в държавата?

    Коментиран от #30

  • 28 Картър

    0 0 Отговор
    Борисов вече нищо не може да направи, освен да си подаде оставката и да си иде с мир. Другият вариант е гражданска война и не му го препоръчвам, няма да има възможност да се порадва на "спестяванията" си. И да избяга, просто вече няма къде да бяга освен в Турция, но и там ще го нямерят ловците на глави!
  • 29 благодарник

    0 0 Отговор
    Изключително много благодаря на Борисов с избора на Цачева. Това единствения начин за прочистване на този парламент-сбирщина. Сигурен съм че следващите с който ще управлява ГЕРБ ще има напредък.
  • 30 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Ник":

    ....ха ха ха....а хапчетата а?.... Магистралите били полумагистрали.... хаха.. Ти потях вървял ли си а ? ааааааххххх.... Иле не си вървял май а? ха хаха..... Струма и Марица лишавали от поминък черноморските общини ... ха ха ха.... Алоуууу.... хапчетата ?...... Дозата? ха ха ха... А метрото лиши маршрутките ли от поминък? ахахахахаааахххааа.....
    Какво да говориш повече а?..... Ми не пиши простотиии!.... Пии си редовно хапчетата.... ама много редовно!!!......

    Коментиран от #31, #33

  • 31 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Доктор Ох Боли":

    А ве ти вървиш ли по магистралите? Май ти и личи. Сам си правиш смешките и сам се кикотиш. Ами обърни се към специалист психиатър и редовно си пий хапчетата. Дано се подобриш и си определиш пола.
  • 32 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Киро":

    Браво Киро! Напоследък много кефиш в темите за референдума и изборите! Стойностни анализи, препокриващи почти на 100% моето мнение. +++ Дерзай!
  • 33 Ник

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Доктор Ох Боли":

    Надявам се да прочетеш това, което ще запиша!
    Аз драги, съм от онези хора от частният сектор дето обикаля страната десетки пъти пред годината. Тоест познавам пътищата на страната и то доста добре просто защото пътувам постоянно. За последните 17 години съм "навъртял" около 1/2 милион километра.
    Относно пристанищата. Ако си шоп няма как да ме разбереш! Аз съм от онези мъже които се занимава с международен бизнес и корабен транспорт за последните 17 години.
    И понеже си тъп като ХХХ ще ти обясня какво се случва!
    - Към 2015 година само през Гърция за България са минали 20 000 контейнера и то само през едно пристанище! За Турските пристанища на Босфора няма да говоря! Това скъпи, недодялан събеседнико са контейнерите които минаваха основно през Варна и по- малко през Бургас.
    Тоест сега парите за представителите на Корбаните компании остават в Гръцките а не в Българските. Парите за Портовият Флот вече не остават във Варна и Бургас, а в гръците. Парите за корабните агенти не остават в Българските а в Гръчките. Парите за таксите на порта не остават в БГ а в Гърция. Парите за вътрешният транспорт, Скенер , Трап, Ветеринатерн Контрол остават в Гърция. Парите за митническите складове остават в Гърция, а не в БГ. Парите за доставка до клиента в страната остава в Гръците не в БГ. Парите за представителите на световните регистри остават в Грцките представители не в Българските. Корабните снабдители не печелят за да печелят Гръцките. Корабните Агенти са гръцки . н
  • 34 Гост

    0 0 Отговор
    Грешката ти е че все още няма кой да ти пръсне мехура, като на другата мутра .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове