561 4

Жельо Бойчев от БСП: Това е победа за българските граждани и за България

Жельо Бойчев от БСП: Това е победа за българските граждани и за България
Анжелина Димитрова

Категорична и убедителна победа на ген. Радев. Това е победа за гражданите и за България. Той печели сред всички демографски групи. Това каза по БНТ Жельо Бойчев от БСП веднага след официалното обявяване на резултатите от изборите за президент, според които двойката Румен Радев и Илияна Йотова печелят категорично.

БСП свърши своята работа с успешната номинация на генерал Радев, заяви Бойчев в отговор на въпрос това победа за Румен Радев ли е или за БСП. По думите му Радев и Йотова ще бъдат успешни президент и вицепрезидент.

Ако премиерът хвърли оставка, БСП е готова за предсрочни парламентарни избори, каза още Жельо Бойчев.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • иии
  Отговор
  1 20:36  13.11.16
  бсп и те къде са слагат --боже, клоуни пълни...няма връзка между тези избори и парламентарни ...пак се гласят с ДуПеСе да гласуват...
 • сулю
  Отговор
  2 20:44  13.11.16
  БСП хич да не си правят илюзии, че са спечелили. Просто Б.Б. докара ГЕРБ до загуба. Логично е да подаде оставка, като отговорен за провала. Така би постъпил истински полити, какъвто съмнявам се е той. Колкото по-бързо Р.Радев се дистанцира достатъчно от БСП, толкова по-добре ще изглежда за в бъдеще. А ние ще очакваме по-читава алтернатива на всичко познато. Моге би К.К. ще е е още по-напред в следващите избори. Дано.

  Коментиран от #3

 • пульо
  Отговор
  3 20:54  13.11.16

  До коментар #2 от "сулю":

  Много правилно за БСП и Радев си го казал, ама точно от Краси Каракачанов ли ще очакваш "по-читава алтернатива"?
 • сулю
  Отговор
  4 22:04  13.11.16
  Е вервай ми, нищо по-читаво не виждам на хоризонта. Трябва да сме реалисти. България май не разполага с много потенциал.

Напиши коментар:


Публикувай