1 338 3

Румен Овчаров: Хората се умориха от Бойко Борисов

Резултатът не означава, че БСП вече е на вълните на народната любов, заяви Овчаров

Денис Джамбазов

„На тези избори хората казаха това, което мислят”, коментира пред Нова телевизия Румен Овчаров, член на Национален съвет на БСП. 

„БСП подкрепи един кандидат и този кандидат спечели. Това съвсем не означава, че БСП вече е на вълните на народната любов. От друга страна, не бива да премълчаваме, че хората се умориха от Бойко Борисов. Бойко Борисов не е решението на проблемите на България, а  проблемът на България. Дано и ГЕРБ разберат, че той е проблем и на самата партия, ако има такава след Бойко Борисов”, каза още той.

„Ако ГЕРБ мислят за себе си, ще трябва да разсъждават от своята си гледна точка, а не само от гледната точка на Бойко Борисов“, каза още Румен Овчаров.

Той добави, че за последен път София е била „червена“ през 2005 година на парламентарните избори. „Не бива да сравняваме такива неща, но очевидно нещата в България се променят“, заяви Овчаров. 

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ГОСТ
  Отговор
  1 21:37  13.11.16
  Този червей отново изпълзя от дупката си . Българите вече 26 години ги лъжат и се гаврят с тях по един и същ начин . Ако не е ези ще е тура , а монетата е една и съща - БКП-ДС мафия . Тези партии трябва да се забранят със закон , лидерите и олигархичния кръг около тях да се ликвидират и пълна конфискация е полза на държавата .

  Коментиран от #2

 • Цеко цървула
  Отговор
  2 21:46  13.11.16

  До коментар #1 от "ГОСТ":

  Така е! Но кой да го направи, като военните и ченгетата не сакат? магистратите също. А външни агрессори не ни трябват! Ние самите не искаме. Тогава? Тогава не мрънкайте!
 • Mistar
  Отговор
  3 22:00  13.11.16
  Сега ще изпълзят още много "цръвици"но не трябва да се допускат отново до властта.

Напиши коментар:


Публикувай