1 486 7

Нинова: Тръгваме към предсрочни избори

Венцислав Михайлов

БСП връща мандата за съставяне на правителството. Ще се борим да бъдем първа политическа сила на предстоящите президентски избори. С 33 депутати няма да правим кабинет, ще участваме в избори.

Това заяви на пресконференция в НДК лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Ген. Радев и г-жа Йотова са победители в големите градове, в малките села, в чужбина. За тях са гласували симпатизанти от ГЕРБ и от другите партии. Това е мъдростта на българския народ, с която извоюва победа. Между нас има един лидер, който се опитва да внушава страх. Борисов сам обвърза загубата на тези избори с оставката на кабинета. Призовавам останалите партии да бъдем отговорни. Имаме задачи - първо - да приемем бюджета, за да остава страната без бюджет, и второ - да проведем диалог, да направим дебат за изборните права, така както народът го поиска, каза Корнелия Нинова.

Сам си постави това условие и е добре, че го изпълни, че поне веднъж е последователен, каза Корнелия Нинова.

Не аз спечелих тези избори. Спечели ги българският народ, каза Корнелия Нинова. Няма да приемем покана от ДПС за правителството в рамките на този парламент. Това важи за всяка политическа сила в сегашната политическа ситуация, посочи Корнелия Нинова.

 

 

България


Още по темата

 • Вижте студентката Корнелия Нинова

  Вижте студентката Корнелия Нинова

  Своя снимка като студентка пусна във фейсбук лидерката на БСП Корнелия Нинова по повод 8 декември. На нея тя е със съпруга си Митко. Снимката е ...
  8.12.2016
  3 271
  10

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • БКП
  Отговор
  1 22:30  13.11.16
  Червена мумио, вота за Радев не е вот на БСП. БСП е политически труп . На следващите избори с вряла вода ще ви полеят избирателите .

  Коментиран от #5

 • Васичка Атанасова
  Отговор
  2 22:55  13.11.16
  ТРЪГВАЛА КЪДЕ ТРЪГВАШ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ КОМУНЯГИ
 • АИН
  Отговор
  3 23:07  13.11.16
  реалните ви гласове са около 600.000, малоумници, хората си избраха президент, а не БСП, май никои политици не го разбраха това. Българският народ се оказа отново най-мъдър. Той си избра презитент, защото това си бяха Президентски избори, той не си избра как ще изглежда следващият парламент, и това трябваше да стане ясно на всички, след като се видя какви гласове е получил Радев. Но вие всички сте малоумни "политици".
 • Име на гост
  Отговор
  4 23:26  13.11.16
  Къде си тръгнала бе тънка устичке? Рипай на метлата и дим да те няма!!!
 • Цеко цървуля
  Отговор
  5 00:59  14.11.16

  До коментар #1 от "БКП":

  Прав си - ние вотнахме Радев за Президент, а тая си въобрази, че исксаме БСП да продължи елита им да ни краде и пречи? Ти му казваш на такова - върви на май...а си, а то иска да те яхне като кон? Ей това е безочие вече... .А повечето са такива. Искаме генерала за Президент, Марешки за министър на транспорта, понеже единственно при него ще имаме добри разумни цени, абе може и финансов министър, Сидеров за шеф на МВР - той е готов да яде боя в името на народ и родина такива са герои, а тази дама може евентуално за редактор на комунистически хумористичен вестник! Абе Нинова, ти вярваш ли, че след 70 години тероризъм към нас от хора като теб и Тиквата и всякакви подобни изобщо ви искаме нейде? Аз не. Стига сте яхали гребена на вълната такива като теб - ние не ви искаме! Искаме справедливи хора на власт, които милеят за нас, не маниаци терористи-комунисти фашисти и всякакви паразити! Искаме човеци, които да не толерират престъпността, а вие я толерирахте дълги години. Елита на БСП е еднакво вреден за нас от елита на ГЕРБ, ДОСТ, ДПС, ОДС, СДС, НДСВ и подобните му. Нали до скоро бяхте на власт, помним как ни крадохте и мачкахте. Няма да имаме вот за БСП. генерала е едно, БСП е друго.
 • бббббб
  Отговор
  6 08:05  14.11.16
  Поспри се малко.Радев е новото лице на България,но не е БСП.
 • дасдасд
  Отговор
  7 10:49  14.11.16
  Г-жо Нинова аз гласувах за ген. Радев, но по-скоро бих умрял, отколкото да гласувам за БСП на парламентарни избори и това трябва да ви е ясно. Не си правете илюзии, че пак с ДПС ще ни ограбвате. Никога повече няма да ви допуснем да ни съсипвате държавата.... А това, че гласувахме масово за ген. Радев, е защото ни вдъхна малко надежда. НО ПО-ДОБРЕ СМЪРТ ОТКОЛКОТО БСП И ДПС ..........

Напиши коментар:


Публикувай