1 167 4

ДПС благодари на избирателите

Калина Петрова

Централният предизборен щаб на ДПС изказва своята дълбока благодарност на всички избиратели, симпатизанти и членове за активното и отговорно участие на президентските избори! Вие, скъпи приятели, отново показахте висок морал и патриотизъм и отговорност за съдбата на Родината. ДПС е силна, защото има вас и вашето доверие!

Благодарим ви!

Централен предизборен щаб

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Име на гост
  Отговор
  1 23:12  13.11.16
  По едно сюнетче сега и всичко е ОК!! Нали другари от ДПС-то???

  Коментиран от #3

 • 2 00:18  14.11.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Цеко цървула
  Отговор
  3 01:11  14.11.16

  До коментар #1 от "Име на гост":

  Ей, не се шегувай, това е КОРПОРАЦИЯ! А корпорациите добиват пари. И имат пари - виж с каква "трошка" се движат предизборно, даже работниците от всеки завод, производителите на благата не пътуват с такива! Не напразно един колега ми вика вчера - давам ти 20 лъва за да гласуваш за ДПС! Аз естественно и зае 2000 лъва нема да гласувам за ДПС-БСП-ДОСТ-ГЕРБ-Евророма-НДСВ-... ще тласувам за партията на българските жени. само жените могат да ни оправят, но с президент мъж! Те и без друго те командуват парада и у дома и финансите. Така, че тия са ссе понаяли якоо. Явно тия ремонти по БДЖ, тий дървосекачни фирми, тия чуудесии са поналяли парици. По автобуса познах. Ти какво? Сами гербери казаха, че това е парична корпорейшън. Така, че с парите не ссе шегувай - те купуват и политици и сульо и пульо!
 • Иванов
  Отговор
  4 06:46  14.11.16
  Публикувано във факти.бг: В изборите като потенциални гласоподаватели се броят и българите в чужбина. Това е дивотия. От 2 милиона българи в чужбина гласуват само тези в Турция - максимум 200 хиляди. Сега гласуваха само 40 хиляди. От останалите само 10 хиляди. За какви българи в чужбина се говори??? На референдума са участвали 70% от имащите право на глас!!! Както и на всички избори в България. ЛЪЖАТ НИ ЗВЕРСКИ!!!

Напиши коментар:


Публикувай