969 3

Правителството не убеди хората, че моделът „# Кой?” е демонтиран

Най-големият минус на кабинета тези 2 години беше колебанието, заяви депутатът

Правителството не убеди хората, че моделът „# Кой?” е демонтиран
Снимка: Нова телевизия
Анжелина Димитрова

„Правителството не убеди хората, че моделът „# Кой?” е демонтиран. Не убеди хората, че е в подкрепа на дребния и средния бизнес. Продължи да съществува мнението, че корпорациите са с предимство пред другите”. Това заяви по Нова телевизия депутатът Методи Андреев от гражданската квота на ГЕРБ.

Според него най-големият минус на кабинета тези 2 години е бил колебанието.

„Много пъти - безпринципно колебание между лявото и дясното. Това беше забелязано от свободните десни избиратели, тези, които не са нито от ГЕРБ, нито от Реформаторския блок”, заяви Андреев.

Според него този вот не е вот за БСП, а е антисистемен, вот на недоволните.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 09:58  14.11.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 2 10:12  14.11.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • мародер
  Отговор
  3 10:22  14.11.16
  Публикувано във факти.бг: Защо загуби Граби Е.ати Работата Българска/герб/. Пловдив- Най крадливия кмет е от ГЕРБ. Назначенията са като при социализма на принципа мой човек. Шефа на ВиК и др. Неработеща администрация задушаваща бизнеса и лазеща по нервите на хората със своята некомпетентност. Едни и същи фирми печелят обществени поръчки и се отблагодаряват със шестцифрени суми. Изобщо нищо за гражданите , а само за управата. Високи данъци и такси, а резултат кражба и самозадоволяване на общината. Това са само част от щрихите. Винаги съм призовавал Бойко да си прибере недоразумението Тотев, но сега май по естествен път този дингил мамин ще си отиде, щото ще има камъни този път. Народа каза Баста на таз крадлива каста-/ГЕРБ/. Казах

Напиши коментар:


Публикувай