1 998 6

Фандъкова отрече, че подава оставка

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Анжелина Димитрова

Кметът на София Йорданка Фандъкова няма да подава оставка след правителството съобщи самата тя в отговор на слуховете, че искала да напуска поста. 

Фандъкова поздрави новоизбраният президент ген. Румен Радев и му пожела да остане зад думите си за обединение на нацията, както и да зачита ролята на големите градове, сред които е и столицата.

Фандъкова поздрави и новоизбраният кмет на район „Младост” Десислава Иванчева и изяви надежда, че ще работи с нея добре.

Кметът на София инспектира ремонта на последния участък от бул. „Черни връх” – от ул. „Арарат” до Околовръстното шосе. Ремонтът е част от големия проект за разширение. Подмени са и подземната инфраструктура, както и асфалтовата настилка.

Ако времето е лошо до края на годината, няма да бъде сложен последният слой асфалт. Той ще се постави през пролетта.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Станислав
  Отговор
  1 13:38  15.11.16
  Логично е след Тиквун и Дани Билетчето да подаде оставка!
 • 555
  Отговор
  2 14:24  15.11.16
  Еее Фандък Ханъм Тиквата вече го няма да ви защитава безобразията....Не само оставка..но се стягай за Сливен където има на едно място много жени помислили се много умни и настъпики котето...Ще ти припомним и за цената на билетчето което бе не обосновано драстично повишено...
 • erdal
  Отговор
  3 15:18  15.11.16
  DA IZRITAME DRUGARKATA PO RUSKI !
 • Гиг
  Отговор
  4 17:47  15.11.16
  Няма как да се возите в нови автобуси без пари господа

  Коментиран от #5

 • кроко
  Отговор
  5 18:15  15.11.16

  До коментар #4 от "Гиг":

  Няма, но за съжаление има как не всички пари да отиват по предназначение. За това и господата недоволстват. И стига с тия апокалипсиси. Не че на някой ще му липсват гробаджийските кметове, но това е блъф. Нали все от някъде трябва да се цоца и да се оказва натиск на населението на предстоящите избори.
 • няматакавадържава
  Отговор
  6 18:35  15.11.16
  Първо. дори на ББ оставката беше излишна ! второ. За тази на Фандъкова, само един кръгъл идиот може да му хрумне нещо подобно. Трето. Като не ви изнася цената на билета си взимате карта, там цената си е същата от край време. А карта за цяла година е 365 лв.Или просто казано, пътуваш с каквото си поискаш всеки ден за левче, гражданска + винетка за година са толкова. Така че, стига сте ревали. И аз живея в София, бъхтя се по цял ден, но не съм седнал да се оплаквам, а се боря да оцелея. Не смейте да се наречете мъже, защото и жените по-малко се оплакват от вас

Напиши коментар:


Публикувай