1 632 9

Цецка Цачева остава председател на парламента

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Калина Петрова

Цецка Цачева остава председател на Народното събрание и няма да подава оставка. Това каза тя пред медиите в парламента след заседание на ПГ на ГЕРБ.

Цачева допълни, че цяла група стои зад нея. При влизането й в пленарна зала тя бе посрещната с аплодисменти от ПГ на ГЕРБ.

"Цялата парламентарна група застана зад Цецка Цачева. Дали тя ще бъде председател или не? Тя е легитимният председател на българския парламент. Тя получава нашата подкрепа от всички парламентарни групи", каза шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов.

В нощта на изборната загуба Цачева обяви, че ще подаде оставка като председател, ако съпартийците й поискат това. 

В утрешния ден от 14.00 часа депутатите ще трябва да гласуват оставката на кабинета "Борисов", която вчера беше депозирана в НС. Това ще бъде първа и единствена точка за сряда.

В четвъртък и в петък депутатите ще обсъждат на първо четене бюджетите на ДОО, на НЗОК, както и държавния бюджет
Всички изразиха становище, че е хубаво бюджетът да бъде разгледан и да се търси възможност да бъде приет, подчерта Цветанов.
До момента в повечето комисии, освен в правната, бюджетът е подкрепен на първо четене, разясни Цецка Цачева. Тя обаче не изключи удари под кръста от партньорите в управлението заради бюджета. Всичко е възможно, коментира тя.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Име на гост
  Отговор
  1 15:49  15.11.16
  Човек може да напусне БКП, но БКП никога не напуска човека!!! Как па грам срам нямат тия хора бре??? Вместо да си покрият главите с пепел, че тласнаха народа да гласува за черевните чуми, те панаири правят. Сърдят се като ущипане невести и нон-стоп обвиняват другите за провала си.
 • Тошо
  Отговор
  2 17:15  15.11.16
  Скийте я най-сетне тази грозотия. Еда оди там у кое соло беше незнам, но знам, че и там не я по понасят. Щом гласуваа за червение и прочие.
 • БИЦ
  Отговор
  3 18:04  15.11.16
  А народът горки, продължава да гледа партизанските Орки.
 • кроко
  Отговор
  4 18:07  15.11.16
  1 и 2: хората не са гласували за чеврените, а по-скоро са гласували за един избираем, подходящ за длъжността човек; и против тиквата и мутренския му манталитет да заплашва и да си издига пионката леля цецка, която е абсолютно неизбираема карикатура. Не се шашкайте, БСП няма да събере на парламентарните избори толкова, колкото генерала сега. А и бащицата ви, генерала-тиква, готви схема с мажоритарната избирателна система.

 • Динята
  Отговор
  5 19:21  15.11.16
  Цецке, няма да пуснеш кокала, въпреки че е началото на Коледните пости? И въпреки че в неделя народът ти подаде нещо друго да налапаш??
 • 6 20:24  15.11.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Тошо
  Отговор
  7 20:27  15.11.16
  То от една седмица не вал, а тя убеждава всички е има порой. А то кво било; просто хората я плюят, а тя си мисли че вали.
 • 8 20:40  15.11.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 9 23:42  15.11.16
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай